تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 97 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    من برنامه irremoto دانلود کردم با استفاده از اون وارد منو مخفی شدم country group اشتباها عدد 13 اوکی شد
    الان ----- وگیرنده دیجیتال دستگاه خاموش شده منو فارسی پریده پشتیبانیشم پریده الان نمدونم چیکار کنم کد 13 رو دستگاه فیکس شده میشه کمکم کنید LED LG LF550V-TA

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    من يه تلويزيون ال جي مدل WEB OS LG 43LF631V خريدم ورودي ال ان بي داره ولي تو منو خبري از گزينه براي رسيور نيست،
    فكتوري ريت كردم درست نشد بعضي از دوستان گفنت زبان رو فارسي و كشور سرويس دهنده ويتنام بزاريد ولي تو كشور سرويس دهنده فقط ايران و ساير گزينه ها هستش روي ساير هم گذاشتم درست نشد،عكس منو مخفي و منو گذاشتم،كسي ميتونه بگه تنظيمات منو مخفي چجوري بايد عوض كنم تا گزينه رسيور فعال بشه،از دوستان كسي هم اگر رس ي و ر فعال هست ميتونه عكسي بزاره نسبت به اون تغييرات بديم،

سلام
    كسي در اين مورد اطلاعاتي داره،اصلا از كدوم قسمت country group ميشه عوض كرد،

3. این کاربر از iRANARIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تلویزیون ما LG 43LF540V-ZB ریسور دار بود،مشکل زیرنویس داشتم.زبان عربی هم بصورت پیشفرض نداشت.برنامه اسمارت ریموت روی اچ تی سی ام 8 نصب کردم.وبعد از پیدا کردن نام ال جی ،گزینه EZ ADJUST را در برنامه زدم،محل وارد کردن پسورد روی تی وی ظاهر شد.پسورد 0413 رو وارد کردم.ستون منو باز شد ،زیر گزینه های توتال آپشن ،گزینه AREA OPTION وجود داشت ،بعد از انتخاب گزینه ،زیر منوی آن باز شد،که عدد پیشفرض روبروی آن 2 بود،و عدد پنج رقمی هم قابل وارد شدن بود،از آنجا که گزینه ی منطقه را به درستی نمی دانستم.چند گزینه زیر آن ARABIC را از 0 به یک تغییر داده.اکی کردم.و تی وی را خاموش و روشن کرده.در تنظیمات زبان عربی اضافه شده بود،که آن را انتخاب کردم و زبان زیرنویس درست شد.البته از قبل باید زیرنویس با یونیکد UTF 8 ذخیره شده باشد.در ضمن مشکل تلتکست رفع نشد و بعد از تغییر صفر به یک گزینه عربی،کد منطقه از دو به 394 تغییر یافت.
    Last edited by ss2020; 20-06-2016 at 23:21.

5. 2 کاربر از ss2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    LED من مدل 47Ly760h هست. غیر شرکتی هست. دوتا سوال اساسی دارم :
    سوال اول:
    کابل LAN به LED وصل کردم ولی نمیدونم اینترنت LED وصل هست یا نه ؟ تمام تنظیمات LED رو زیرورو کردم . منویی به اسم تنظیمات شبکه یا اینترنت پیدا نکردم.

سوال دوم : مشکل زیر نویس دارم. زیر نویس از چپ به راست هستش و حروف جدا ازهم. تمام راههایی که دوستان مطرح کرده بودن از جمله باز کردن زیرنویس با برنامه نوت پد و تغییر در قسمت Encoding انجام دادم ولی به جایی نرسیدم. میدونم که LED از طریق منوی مخفی باید فارسی زازش فعال بشه. یه بار هم رفتم توی منوی مخفی ولی قسمت Country Grroup غیر قابل تغییر هستش. نمیشه تغییرش داد. شاید بخاطر وصل نبودن اینترنت LED باشه چون یه جایی تو همین انجمن یکی از دوستان گفته بود تا تلویزیون به اینترنت وصل نباشه کد کشور را نمیتونیم تغییر بدیم یا همون Country Grroup رو .

اگه کسی بتونه با راهنماییش کمکم کنه یه دنیا ازش ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

برین تو منو مخفی، قسمت آریا آپشن.گزینه عربی رو پیدا کنین.صفر روبروی اون رو یک کنید. وتنضیمات زبان هم بزارین روی عربی تا 90 درصد مشکل زیرنویس یونیکد باید حل بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من به تازگی تلوزیون 49uf680t lg رو خریداری کردم و تا به حال هر چه سعی کردم نتونستم دیجیتال ان را فعال کنم و در تنظیمات خود تلوزیون گزینه تنظیم خودکار وجود داره و بعد از زدن اون هیچ شبکه یا سیگنالی رو پیدا نمی کنه و از منوی مخفی هم سعی کردم درستش کنم که رو هر کشوری هم گذاشتم دیجیتال ان فعال نشد و خیلی از area option ها رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتم .
    ایا کسی راهی بلد هست برا فعال کردن دیجیتال تلوزیون های جدید lg ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فقط کافی عدد16 رو در منو مخفی تی وی تون که فقط با گوشی های گالکسی سامسونگ اس 4 واس 5 و اس 6 براحتی میشه برنامه ریموت کنترل مختصه الجی یا اندروید دان ازسایته گت اندروید و نصب کنید برنامه رو در گوشیتون براحتی میتونید یا 4 تا 0000 وارد کنید البته گوشیتون بایستی حتمن مادون قرمز داشته باشه تمومه و حله من خودم 10 ماهه بیش 55 اینچ الجی 4k گرفتممدل uf850 و در همین سایت براحتی منو فارسی و زیرنویسش فعال و دیجیتالش هم فعال با یه عدد 16 وارد کردن همین در سایت بگردید روش 100 در 100 هست موفق باشید از 35 به بالا چک کنید متوجه میشید دقیق نمیدونم کدوم صفحه کامنتارو گذاشتن ولی از 35 یا 38 امتحان کنید فقط عدد 16 بغییر از این تمام تنظیماته تی وی تون بهم میخوره فقط 16 تبدیل به منو وفارسی و زیرنویسش فارسی و دیجیتالش فعال میشه براذحتی که فکرش رو بکنید موفق باشید کنترل مادر بخاطر نداشتن یه کلید مکافات رو داره ولی هستن اگر در تهران هستید اینکار رو انجام میدن با هزینه 40 یا 50 تومن با تشکر بسیار .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان گزینه
    Country Group و area option تو منوی مخفی به هیچ وجه قابل تغییر نیست. این دوستانی که میگن ما تغییر دادیم چه جوری تغییر دادین؟ خواهشا راهنمایی کنین. من یه هفته هست که درگیرشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید. و اریا ابشن نوشته عدد 7412 وارد کن .
    نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
    وبایان کار اگر نشد حتمن این عدد رو وارد کنید 7412 تمومه یادتون باشه به هیچ یک از گزینه های داخلی اعداد و نوشته ها رو تعغیر ندید من خودم مدل 4k الجی بدونه ----- 10 ماهه بیش تولید اوخر 2015 بود 55 اینچ گرفتم مدل یو اف 850 همچنین رمزهاشون در تی وی های جدید منظور وردود به منو مخفی برا ال جی های 4k و فول اچ دیهای 2016یا 4 تا صفر نشد 0413 هست وارد منو مخفی میشد تا اینجا که براحتی توی عکس گذاشتید امده بقیش با 2 تا کلید تموم باییتن بیا قسمت 3 نوشته تول ابشن اوکی کن و بعد عدد 16 رو وارد کن که به ای ار که ایران میشه تبدیل نشد 7412 وارد و تموام به هیچ چیز دیگه لفن دست نزنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان کسی هست که تلویزیون ----- دار غیر شرکتی به سفارش اروپا رو فارسی سازش فعال کرده باشه ؟ اصلا تلویزیون های ----- دار که منوی country group قفله فارسی سازش فعال میشه ؟ زیر نویس تو این تلویزیون ها که منوی فارسی نداره و از چپ به راست نوشته میشه و حروف ها جدا از همه قضیه ش چه جوریه ؟ میشه کاریش کرد یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •