ممنون از هر دو عزیز.بله حق با شماست چون یکی دوتا صافکارهم که دیدن گفتن این اصن دیده نمیشه جوری درمیاد عین روز اولش.ازطرفی مقصرم زیر بار پول تعویض در نمیرفت وتصمیم گرفتم برم صافش کنم.بازم مرسی.
عیدتونم مبارک.
یاعلی
ممنون از هر دو عزیز.بله حق با شماست چون یکی دوتا صافکارهم که دیدن گفتن این اصن دیده نمیشه جوری درمیاد عین روز اولش.ازطرفی مقصرم زیر بار پول تعویض در نمیرفت وتصمیم گرفتم برم صافش کنم.بازم مرسی.
عیدتونم مبارک.
یاعلی
سلام
از دوستانی که پراید با موتور hp+ دارن. خواهش میکنم در صورت امکان چند تا عکس با کیفیت از موتور خودرو و متعلقات اضافه ای که نسبت به موتور معمولی دارن بگیرن و یه جایی اپ کنن خیلی لازم دارم. برای ماشین تک سوز باشه بهتره.![]()
یه ورق سفید A4 بردار توشو نگاه کن اگه چیزی توش دیدی تو HP+ هم همون متعلقات اضافه رو می بینی![]()
اون صدای رگلاتور گازه که اگه برطرف شد که شد. نشد رگلاتور باید تعویض بشه. اگه گارانتی داری برو عوض کن اگه نه یا تحملش کن یا بگرد یکیو پیدا کن تعمیرش کنه (احتمال اینکه بعد تعمیر کار کنه یک به سه هست)
یعنی واقعا هیچ قطعه ای فرق نکرده؟ پس 400 هزار تومن اضافه برای چیه؟
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
نه. قطعه خاصی اضافه نشده و چیز خاصی هم تغییر نکرده. در واقع اون افزایش حجمیم که رو موتور گفتن اعمال شده و تغییر در وضعیت سرسیلندر هم اصلا محسوس نیست. خروجی هم که تغییر نکرده!! احتمالا دوستان منظورشون مطمئن تر بودن این مدل سایپاست به مقدار + تا!!
سلام من از نمایندگی تهران پرسیدم گفتن مدل 131 se دارن که ایربگ و abs و فرمان هیدرولیک داره. میخواستم ببینم پس چرا تو سایت اصلی سایپا این مدل رو نگذاشته؟ و اینکه مدل 132 دقیقا چه فرقی با 131 داره؟
آخر معلوم نشد که 131 منظورتون هست یا 132
به هر حال مدلی که فرمودید 131EX هست و کلا الان دو مدل LE (شامل ایربگ و ترمز abs و فرمان ساده) و EX (شامل ایربنگ و فرمان هیدرولیک و ترمز abs) تولید می شود و این به دلیل اجباری شدن ایربگ از ابتدای امسال هست. کلا هم مدل LE همان SL به اضافه ایربگ هست و EX هم همان مدل SX به اضافه ایربگ هست .(برای همه خودور های 111 و 131 و 132 و 141 همین موارد بالا صدق می کند)
سایت سایپا هم معمولا خیلی دیر آپدیت می شود.
این مدل پراید (131 se) که همون پراید یورو 4 هم میشه علاوه بر abs و هیدرولیک دارای 2 ایربگ برای راننده و سرنشین هست و اختراع و خودرویی جدید از سایپا
پراید 131 با 132 از نظر ظاهر و بدنه با هم فرق میکنن که با یه سرچ ساده و دیدن عکس هر دو پراید تفاوت هاشون رو خواهید دید.
دوستان قبلا به من گفتید سرویس اولیه پراید 131 روی 4000 کیلومتر هست ، ولی من الان سایت سایپا رو که دیدم نوشته 800 تا 1500 کیلومتر . اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ماشینم 1400 تا کار کرده ، الان باید برای سرویس اقدام کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)