تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 124 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از هر دو عزیز.بله حق با شماست چون یکی دوتا صافکارهم که دیدن گفتن این اصن دیده نمیشه جوری درمیاد عین روز اولش.ازطرفی مقصرم زیر بار پول تعویض در نمیرفت وتصمیم گرفتم برم صافش کنم.بازم مرسی.
    عیدتونم مبارک.
    یاعلی

2. این کاربر از ALHO777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که پراید با موتور hp+ دارن. خواهش میکنم در صورت امکان چند تا عکس با کیفیت از موتور خودرو و متعلقات اضافه ای که نسبت به موتور معمولی دارن بگیرن و یه جایی اپ کنن خیلی لازم دارم. برای ماشین تک سوز باشه بهتره.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که پراید با موتور hp+ دارن. خواهش میکنم در صورت امکان چند تا عکس با کیفیت از موتور خودرو و متعلقات اضافه ای که نسبت به موتور معمولی دارن بگیرن و یه جایی اپ کنن خیلی لازم دارم. برای ماشین تک سوز باشه بهتره.
    یه ورق سفید A4 بردار توشو نگاه کن اگه چیزی توش دیدی تو HP+ هم همون متعلقات اضافه رو می بینی

5. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ماشین من دوگانه سوز هست و الان 20 هزار تا کار کرده، قبلا موقع گاز دادن صدای سوت میداد (به ترمز و لنت ربط نداره) تا اینکه نمیدونم چی شد که حل شد!
    امروز ماشین رو CNG زدم و بعد باز شروع شد، با گاز دان سوت میزنه و با ول کردن گاز صدای سوت قطع میشه، یه چند کیلومتری که رفتم و ماشین بیشتر گرم شد انگار صدای سوت هم خوابید
    کسی چنین مشکلی نداره؟ ایده ای دارید؟ ممنون از کمکتون.
    اون صدای رگلاتور گازه که اگه برطرف شد که شد. نشد رگلاتور باید تعویض بشه. اگه گارانتی داری برو عوض کن اگه نه یا تحملش کن یا بگرد یکیو پیدا کن تعمیرش کنه (احتمال اینکه بعد تعمیر کار کنه یک به سه هست)

7. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه ورق سفید A4 بردار توشو نگاه کن اگه چیزی توش دیدی تو HP+ هم همون متعلقات اضافه رو می بینی
    یعنی واقعا هیچ قطعه ای فرق نکرده؟ پس 400 هزار تومن اضافه برای چیه؟

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی واقعا هیچ قطعه ای فرق نکرده؟ پس 400 هزار تومن اضافه برای چیه؟

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
    نه. قطعه خاصی اضافه نشده و چیز خاصی هم تغییر نکرده. در واقع اون افزایش حجمیم که رو موتور گفتن اعمال شده و تغییر در وضعیت سرسیلندر هم اصلا محسوس نیست. خروجی هم که تغییر نکرده!! احتمالا دوستان منظورشون مطمئن تر بودن این مدل سایپاست به مقدار + تا!!

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من از نمایندگی تهران پرسیدم گفتن مدل 131 se دارن که ایربگ و abs و فرمان هیدرولیک داره. میخواستم ببینم پس چرا تو سایت اصلی سایپا این مدل رو نگذاشته؟ و اینکه مدل 132 دقیقا چه فرقی با 131 داره؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام من از نمایندگی تهران پرسیدم گفتن مدل 131 se دارن که ایربگ و abs و فرمان هیدرولیک داره. میخواستم ببینم پس چرا تو سایت اصلی سایپا این مدل رو نگذاشته؟ و اینکه مدل 132 دقیقا چه فرقی با 131 داره؟
    آخر معلوم نشد که 131 منظورتون هست یا 132

به هر حال مدلی که فرمودید 131EX هست و کلا الان دو مدل LE (شامل ایربگ و ترمز abs و فرمان ساده) و EX (شامل ایربنگ و فرمان هیدرولیک و ترمز abs) تولید می شود و این به دلیل اجباری شدن ایربگ از ابتدای امسال هست. کلا هم مدل LE همان SL به اضافه ایربگ هست و EX هم همان مدل SX به اضافه ایربگ هست .(برای همه خودور های 111 و 131 و 132 و 141 همین موارد بالا صدق می کند)

سایت سایپا هم معمولا خیلی دیر آپدیت می شود.

13. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این مدل پراید (131 se) که همون پراید یورو 4 هم میشه علاوه بر abs و هیدرولیک دارای 2 ایربگ برای راننده و سرنشین هست و اختراع و خودرویی جدید از سایپا
    پراید 131 با 132 از نظر ظاهر و بدنه با هم فرق میکنن که با یه سرچ ساده و دیدن عکس هر دو پراید تفاوت هاشون رو خواهید دید.

15. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قبلا به من گفتید سرویس اولیه پراید 131 روی 4000 کیلومتر هست ، ولی من الان سایت سایپا رو که دیدم نوشته 800 تا 1500 کیلومتر . اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ماشینم 1400 تا کار کرده ، الان باید برای سرویس اقدام کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •