ممنون يوسف جان
راجع به تاريخ اعزام نطري نداري درسته ؟
چون صفحات قبلي رو هم كه الان خوندم ديدم دوستان ميگفتن حساب كتاب نداره و معلوم نيست
حامد جان ليسانس نرم افزار هستم
ممنون يوسف جان
راجع به تاريخ اعزام نطري نداري درسته ؟
چون صفحات قبلي رو هم كه الان خوندم ديدم دوستان ميگفتن حساب كتاب نداره و معلوم نيست
حامد جان ليسانس نرم افزار هستم
این یکی رو کاملا راست گفتی.اگه دیپلم به پایین باشی به غیر از سپاه همه جا بیچارت میکنند و خیلی اذیت خواهی شد
+
مدرکت بالاست عزیز زیاد بهت سخت نمیگزره..
درسته,باید از محل خدمت پدرتون بگیرید.
لازم نیست اول بری آموزشی,همین الانش هم میتونی اقدام کنی!چون اینطوری کار خودت راحت تر میشه و تو برگت کسر خدمتت رو ثبت میکنن.
با سلام خدمت همه شما دوستان محترم
من یه سوال از شما دارم . خیلی خوشحال میشم اگه به سوالم جواب بدید
من تاریخ فارغ التحصیلیم ابان ماه امسال از طرف دانشگاه (مدرک کارشناسی) اعلام شده . میخواستم بدونم اگر من ادیبهشت مدارکم رو ارسال کنم چقدر شانس دارم که تاریخ اعزام به خدمتم موقعی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد بهمن ماه سال اینده شرکت کنم . همه بهم میگن تو یکی دو سال اخیر وقتی دفترچه اعزام رو پر می کنی و میفرستی حدود یک سال بعد تارخ اعزامت میخوره . می خواستم بدونم که ممکنه تاریخ اعزامم زمانی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم؟(سال قبل واسه یکی از دوستام دقیقآ 1 سال بعدش افتاد و خورد اول اسفند) و یا اگر مثلآ تاریخ اعزامم بیفته اول ابان ماه سال بعد , من میتونم تو اون جلسه ای که به "جلسه ملاقات مردمی " معروف هست درخواست 4 ماه تمدید خدمت رو بدم؟ ایا ممکنه که با درخواست تمدید تا سقف 4 ماهه من موافقت کنن؟
امروز برگه سفيدم اومد.
نيرو دريايي ارتش سيرجان.
حالا اين قضيه ي تهران انداختن واسه تك پسر ها واقع وجود داره؟ من مدرك ببرم؟؟
سيرجان توي كرمانه. حتما از سيرجان كسي هست تو فروم!! بازم خوبه كه شهره.![]()
اول از همه تاريخ اعزام معلوم نيست ولي فكر كنم چون همه دارن اينور سال ميرن اونور سال خلوت ميشهبا سلام خدمت همه شما دوستان محترم
من یه سوال از شما دارم . خیلی خوشحال میشم اگه به سوالم جواب بدید
من تاریخ فارغ التحصیلیم ابان ماه امسال از طرف دانشگاه (مدرک کارشناسی) اعلام شده . میخواستم بدونم اگر من ادیبهشت مدارکم رو ارسال کنم چقدر شانس دارم که تاریخ اعزام به خدمتم موقعی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد بهمن ماه سال اینده شرکت کنم . همه بهم میگن تو یکی دو سال اخیر وقتی دفترچه اعزام رو پر می کنی و میفرستی حدود یک سال بعد تارخ اعزامت میخوره . می خواستم بدونم که ممکنه تاریخ اعزامم زمانی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم؟(سال قبل واسه یکی از دوستام دقیقآ 1 سال بعدش افتاد و خورد اول اسفند) و یا اگر مثلآ تاریخ اعزامم بیفته اول ابان ماه سال بعد , من میتونم تو اون جلسه ای که به "جلسه ملاقات مردمی " معروف هست درخواست 4 ماه تمدید خدمت رو بدم؟ ایا ممکنه که با درخواست تمدید تا سقف 4 ماهه من موافقت کنن؟واسه همين فوق فوقش 3 ماه طول ميكشه
اگه هم بيتشر شد شما ميتوي بري تمديد كني و بندازيش جلو. اونم بايد بري داخل. سالن 3 بخش امور اعزام. برگت رو ميدي (برگه سبزت رو ) بعد ميگه مثلا فوقش ميتوني 2 ماه جلو بندازي. شما حد اكثري كه ميشه بنداز جلو!!
بعدش همون برگه به صورت اصل بدون مهر دوباره مياد در خونه ات!
الان مثل قبل نيست. منم دوستام كه 4 سال پيش رفته بودن از تاريخ ارسال مدارك و اومدن برگ سبز 6 ماه تا 8 ماه فاصله شد ( يعني روزي كه برگه سبزه اومد تاريخ اعزام 8 ماه بعد زده بود!! الان ديگه اينطوري نيست. فوقش 3 ماه!!
در مورد كنكور هم اگه ميخواد بدي واقعا ، ميتوني تعجيل كني و بندازيش عقب. مثلا برگه سبزت اومد زد دي ماه. شما كنكور ارشدت تو بهمنه. دو ماه تعجيل ميكني امتحانت رو ميدي بعد ميري خدمت. جوابش اومد اگه قبول شدي معافيت تحصيلي ميخوره بهت و ميري درست رو ميخونه تموم شد دوباره برمگردي ادامه اش رو ميري
البته اميدوارم درست گفته باشم. دوستان اعلام كنن!
سلام.
شما هر وقت که دفترچه رو پر کنی و بفرستی نهایتا یکماه بعدش نامه اش میاد در خونتون و تاریخ اعزامتون رو توش مشخص میکنه. فکر نکنم تاریخ اعزام بره برای یه سال بعد. ولی اگر هم فرض کنیم که اینطور بشه شما میتونین که خودتون درخواست بدین که جلوتر بیفته (فقط میتونین جلو بندازینش و نمیتونین عقب بندازین) خود من تاریخ اعزامم حدودا 7 ماه بعد از ارسال مدارک بود ولی درخواست دادم و یک ماه انداختمش جلوتر.
ولی در حین خدمت، شما مجاز به شرکت در آزمون ارشد خواهید بود و در صورتی که در دانشگاه قبول بشین، بهتون مرخصی تحصیلی میدن و شما ادامه ی خدمتتون رو بعد از اتمام دوره ی کارشناسی ارشد در همون محلی که قبلا خدمت میکردین با درجه ی نظامی بالاتر و مدت کمتر (متناسب با مدرکتون) ادامه میدین. از این لحاظ هیچ مشکلی نداره.
موفق باشین.
89/11/3
من اونجا آشنا دارم ، نه تویه نیرو دریاییش ، تویه سیرجان !وضع مواد و اینا خیلی خوبه اونجا !
با توجه به این شرایط منم تا اونجایی که می تونن باید ارسال دفرتاچه رو کش بدم ! اگه تاریخ اعزام 3 ماه بعد بخوره باید یه موقعی پست کنم که به ارشد سال دیگه برسم ، البته خوبیش اینه که زرنگی کردم و یه درس رو نصفه نیمه نگه داشتم ، تا این استاد نمرش رو رد کنه قیامته !![]()
از اون مهمتر وضعیت معافیت های خاص هست که اگه تغییر کنه بدبخت میشم !![]()
دوستان بعضي ها ميگن ميشه عقب انداخت تاريخ اعزام رو بعضي ها ميگن نميشه
من تا اواسط اسفند ارسال كنم دفترچم رو چند درصد احتمال داره بخورم به ارديبهشت ؟
دوستم ارديبهشت امسال فرستاد خورد ارديبهشت سال 90 مدركش هم ليسانس الكترونيك بود
اگه خوردم ارديبهشت هيچ رقمه نميشه بندازم براي تير ماه ؟
چون تا اخر خرداد يك سري كار هاي تمام نشده شخصي دارم
چرا پدرام جان ، میشه . اتفاقا 2 ماه رو راحت جا به جا می کنن و حتی بیشتر هم امکانش هست .
تاریخ اعزام رو شما می تونی از اردیبهشت بندازی تیر ماه ولی مثلا اگه بخوای از اردیبهشت بندازی اسفند سخته و دوندگی داره !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)