ما هم انجلوتی رو داریم![]()
امسال چلسی خیلی خوب بازی میکنه.
4 تا 4 تا می زنه.آنجلوتی هم توی CL خیلی خوب کار میکنه(اون موقع با میلان خوب بازی می کرد)
اگه رئال قهرمان نشه اون موقع چلسی قهرمان میشه
البته من توی انگلیس طرفدار چلسی نیستم ها (بعدا شایعه پیش نیاد که این یارو فلان و این جور حرف ها)
اما خب حرف حق رو باید گفت.
این خوزه ی بد بخت پدرش در اومد نتونست چلسی رو قهرمان کنه![]()
ما هرچی میکشیم از داوریه به جونه خودم.............هرچی بلا سره چلی اومده از داوری بوده....ولی امسال اینقدر خوب بازی میکنیم که داور اگه 10 تا پنالتی و خطا نگیره بازم ببریم
سرچ انقدر سخته؟
بازیهای پارسال مو مقابل میلان:
اینتر 2 - 0 میلان
میلان0 - 4 اینتر
خواهشا این کل کل رئال -میلان رو تمومش کنید
هنوز یک ماه دیگه بازیش شروع میشه شما از الان شروع به کرکری خوندن می کنید
اگر به نتایج بازی های گذشته قرار باشه برنده تعیین بشه با نگاهی به چند دیدار قبل ال کلاسیکو باید بارسا رو قهرمان لالیگا بدونیم
پس اینجور نظر دهی اشتباه هست
با تشکر...
هر دم از این باغ بری میرسد ....ین بارسا که انقد ازش بالا میرید 17 تا قهرمانی لیگ از ما عقبه به عبارتی اگه از الان به مدت 17سال پشت سر هم قهرمان لالیگا بشید تو قهرمانی لالیگا میشیم مساوی
___در مورد قهرمانی CL هم 6 تا عقبید و به نظرم برید از خجالت بمیرید و دیگه انقد از این تیم در پیت بالا نرید
عجب..! حتما رئال هم اول میشهالبته الآن هم بارسا وضع خوبی نداره.دوم بشه شانس آورده....
cl هم بعید می دونم بتونه بگیره.ما خوزه رو داریم![]()
نکنه فکر کردی مسی کل فصل نیست؟! یا تو این 4 بازی که مسی نیست بارسا صفر امتیاز میگیره
Last edited by Capcom; 20-09-2010 at 11:29.
شما خودتون این بحث رو راه انداختید
حالا به ما میگید تموم کنید؟
من هیچ نظری ندادم
دوستمون میگن پارسال میلان رئال رو برد
خوب منم قبول دارم
ولی پارسال که مو مربی رئال نبود
واسه دلیل حرفم میتونید اینتر امسال با اینتر پارسال رو مقایسه کنید
باز حالا طرفداری اینتر میان وسط دی:
-----
خوب واقعا جالبه
راجع به هر موضوعی بحث میشه تو تاپیک ( از منچستر , میلان و ... بگیر تا بحثهای سیاسی)
انواع و اقسام اهانت ها , تمسخر ها
بعد پست من به دلیل"بی ربط بودن به تاپیک" حذف میشه
موضوع پست چی بوده؟گلهای رئال
اما پستی که ازش نقل قول گرفته بودم هنوز هست
فقط میشه تاسف خورد
خدا وکیلی این عکس رو ببینید!!!!
![]()
خیلی جالبه! شما خودت میای بحث رو شروع میکنی، ماهم جواب حرف نابجا و بی خودت رو میدیم، بعد پست ما پاک میشه، ولی پست شما که دوباره جواب میدی و کش میدی پاک نمیشه!
تازه آخر سر هم میای میگی ما تمومش کنیم؟!!!
========================================
جدول لالیگا در هفته ی سوم لیگ:
نکته جالب اینه که مثل فصل های قبل، والنسیا خوب شروع کرده، اما در ادامه...
اویفالوشی به دلیل خطا روی مسی برای 12 بازی محروم میشود؟
توماس اویفالوشی، مدافع اتلتیکو مادرید ممکن است برای 12 بازی محروم شود. او با زمانبندی نامناسب روی پای لیونل مسی رفت و مچ پای او را زیر پا گذاشت و به همین دلیل با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد.
بوربالان فرناندس، داور دیدار در گزارش آورده است: «او پایش را از بالا روی مچ پای حریف آورد و قصدش زدن توپ نبود. بازیکن مصدوم نیاز به کمک پزشکی داشت و مجبور به تعویض شد.»
با توجه به گزارش فرناندس و دادن کارت قرمز مستقیم، کمیته رقابتهای لالیگا تصمیمی کلیدی درباره میزان محرومیت این بازیکن 32 ساله خواهد گرفت.
بند 115 قانون، یک تا سه جلسه محرومیت در نظر گرفته و بند 97، محرومیت را از چهار تا حداکثر 12 جلسه تعیین کرده است.
بند 97 برای مواردی است که «بازیکن رفتاری خشن با حریف در جریان بازی دارد و این رفتار او تبعاتی دردناک دارد و ذاتا شدید است.»
اویفالوشی بابت تکلش معذرتخواهی کرده، اما این کمیته گرد هم میآید تا درباره محرومیت او بحث کند.
منبع: Goal.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)