منم چند روز پیش رفتم علاءالدین تا w995 بخرم. یارو همون هزینه هایی که بچه ها گفتن رو واسم گفت. میدونین که این مدل یه ساله که تولید نمیشه. منم وقتی طرف گفت "صفر"شو دارم ، تعجب کردم.
ازش خواستم گوشی رو بده یه براندازش کنم. دیدم بله.حدسم درست بود. گوشی کارکرده رو میخواد به اسم صفر کنه تو پاچمون!
رنگ ِ زیر دکمه های واکمنش رفته بود. یارو گفت عیبی نداره. برات 100 تا دیگه میارم.
منم گفتم سیمکارتو بده. اون 100 تا هم لابد مثل همین کارکردست.طرف شاکی شد و شروع کرد به توهین.البته با همکاراش 3،4 نفری میشدن که از همون اول مارو دوره کرده بودن.
خلاصه اینکه به هیچ وجه از طبقات پایین علاإالدین چیزی نخرید.

جواب بصورت نقل قول

.gif)

به هر حال مثل اینکه روزگار این جوریه دیگه
، بعدش گفتم چنده گفت پایین ترین قیمتی که داری چنده؟؟؟ من گفتم 380 ، گفت 370 خوبه؟؟؟ گفتم نه 360 بهتره ، اونم گفت حله 
.gif)
رفتم سراغ سنسیشن گفتم اینو بخرم با کلی چکوچونه 630 داشتم میگرفتم به شرط اینکه فارسی ساپورت کنه گفت باشه میخواست سیم کارتمو بگیره بندازه توش دوزاریم افتاد گفتم نمیخواد گفت بدون سیم کارت بالا نمیاد گفتم شعر نگو بده من. روشنش کردم دیدم ساپورت نمیکنه گفتم بیا ماله خودت گفت معلومه که الان ساپورت نمیکنه من گفتم رام فارسی ساپورت میکنه گفتم پٌ نه ساپورت نکنه اونوقتم، من الانشو میگم خلاصه شانس اوردم سیممو بهش ندادم وگرنه یه دعوایی راه میافتاد که بیاو ببین... هیچ وقت و هرگز وهرگز و هیچ وقت از اون دزدا خرید نکنید عوضیا خیلی دروغ میگن میری تو مغازه میگی چند میگه 620 میگی بیار ببینیم چجوریاست اینا قضیه که جدی شد میگه 670 میگم اااا خودت گفتی میگه من کی گفتم اشتباه شنیدی من اونو گفتم انقد نه این خلاصه خیلی نمک به حرومن باید یکی پیدا شه درمغازه هاشونو یه یه ماهی پلمپ کنه تا آدم شن