تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 120 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم حرف شما رو تایید میکنم. من میگم به جای اینکه پول رو بدن دست مردم، برن با اون پول از خارج چیز میز بیارن. نه از اونایی که تولید کشور رو فلج کنه. من مثال آب فقط به ذهنم میاد.
    نکته اینجاست با چاپ بی رویه پول ارزش اون پول هم کم میشه و شما اگه حجم پول داخلی تون رو افزایش بدید به این معنا نیست که دارایی کشورتون افزایش پیدا کرده
    در حقیقت چاپ پول بیشتر زمانی صورت می گیره که بانک مرکزی ریال نداشته باشه و دولت بخواد ارز رو به ریال تبدیل کنه
    و در این حالت به دلیل اینکه اینهمه ریال دست مردم هست تورم پیش میاد و دولت برای جمع کردن ریال از دست مردم اقدام میکنه مثل گران کردن سکه

آقا Arash4484
    خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتی.

حالا یه حرکتی. اگه مثلا استاد شما بخواد ازتون به عنوان کار دستی زمین رو شبیه سازی کنی و براش کوه و نا همواری و آدم و ... بزاری. زمین صاف کجای کار دستیت میشه؟ اگه من از دور به کار دستیت نگاه کنم میتونم دریا رو ببینم؟ تو رو خدا ببخشید اینقدر سوال مسخره میکنم

هرچه شعاع انحنا بیشتر باشه منحنی به خط صاف بیشتر شبیه میشه
    خط راست رو میشه قسمتی از دایره ای به شعاع بی نهایت در نظر گرفت
    کره زمین هم دقیقا همین شکل هست
    چون شعاع زمین زیاد هست قسمتی از اون رو که نگاه می کنید مثل سطح صاف می مونه
    شما میتونید یک ازمایش انجام بدید : رو یک کاغذ شروع کنید قطاع هایی از دایره به شعاع های مختلف (5-10-20-30-40-50و...سانتی متر) رسم کنید و متوجه میشید که هرچه شعاع بزرکتر میشه اون قطاع از دایره بیشتر شبیه خط راست میشه

2. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

نکته اینجاست با چاپ بی رویه پول ارزش اون پول هم کم میشه و شما اگه حجم پول داخلی تون رو افزایش بدید به این معنا نیست که دارایی کشورتون افزایش پیدا کرده
    در حقیقت چاپ پول بیشتر زمانی صورت می گیره که بانک مرکزی ریال نداشته باشه و دولت بخواد ارز رو به ریال تبدیل کنه
    و در این حالت به دلیل اینکه اینهمه ریال دست مردم هست تورم پیش میاد و دولت برای جمع کردن ریال از دست مردم اقدام میکنه مثل گران کردن سکه
    سوال جالبیه . البته همان طور که دوستمون گفتند ما این پول را مستقیما به مردم ندهیم و به صورت جنس از خارج وارد کنیم.

مثلا پول چاپ کنیم و 100 تا ماشین وارد کنیم حالا به دلیل افزایشه عرضه اولا قیمت پایین میاد و دوما یک پولی که از فروشش بدست میاد هر چقدر هم باشه باعث سود کشور میشه ( هم پول دست کشور میاد هم جنس دست مردم )

ولی من یادم میاد که پول باید پشتوانه داشته باشه یعنی به میزانی که بانک پول تولید میکنه باید چیزی مثل طلا یا ... در بانک پیش خودش نگه داره . یعنی به جای مبادله کالا به کالا به همان اندازه پول را جایگزینش کنیم

ولی نمی دانم داشتن پشتوانه یک قانون اجباری هست یا یک راه برای جلوگیری از ضرر بانک ( اختیاری ) ؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوال جالبیه . البته همان طور که دوستمون گفتند ما این پول را مستقیما به مردم ندهیم و به صورت جنس از خارج وارد کنیم.

مثلا پول چاپ کنیم و 100 تا ماشین وارد کنیم حالا به دلیل افزایشه عرضه اولا قیمت پایین میاد و دوما یک پولی که از فروشش بدست میاد هر چقدر هم باشه باعث سود کشور میشه ( هم پول دست کشور میاد هم جنس دست مردم )

ولی من یادم میاد که پول باید پشتوانه داشته باشه یعنی به میزانی که بانک پول تولید میکنه باید چیزی مثل طلا یا ... در بانک پیش خودش نگه داره . یعنی به جای مبادله کالا به کالا به همان اندازه پول را جایگزینش کنیم

ولی نمی دانم داشتن پشتوانه یک قانون اجباری هست یا یک راه برای جلوگیری از ضرر بانک ( اختیاری ) ؟
    ببینید وقتی شما پول چاپ کنید به این معنا نیست که میزان دارایی هاتون بیشتر شده ، چون مثلا شما 1000 ریال دارید و هر 10 ریال 1 دلار باشه اگه شما 1000 ریال دیگه چاپ کنید بعد از مدتی ارزش ریالتوم نصف میشه یعنی شما دارای 2000 ریال با ارزش هر 20 ریال 1 دلار میشید (البته نه به این سادگی که من گفتم)
    کلا چاپ اسکناس باعث نمیشه دارایی های دولت افزایش پیدا کنه تا بتونه اون اسکناس رو از خارج جنس وارد کنه

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

ببینید وقتی شما پول چاپ کنید به این معنا نیست که میزان دارایی هاتون بیشتر شده ، چون مثلا شما 1000 ریال دارید و هر 10 ریال 1 دلار باشه اگه شما 1000 ریال دیگه چاپ کنید بعد از مدتی ارزش ریالتوم نصف میشه یعنی شما دارای 2000 ریال با ارزش هر 20 ریال 1 دلار میشید (البته نه به این سادگی که من گفتم)
    کلا چاپ اسکناس باعث نمیشه دارایی های دولت افزایش پیدا کنه تا بتونه اون اسکناس رو از خارج جنس وارد کنه
    من فکر می‌کردم چون هزینهٔ کاغذ اسکناس و خود دستگاه چاپ زیاد هست پول زیاد چاپ نمیکنن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بدون برگه ازمایش خون عقد نمیکنند
    این آزمایش شامل چه بیماری های میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.من با یک شرکت قرار داد بسنم.که واسم پذیزش بگیره از یک دانشگاه خارجی.
    چطوری بفهمم پذیزشی که گرفته اصل است؟یعنی ما را دست ننداخته؟ممنون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سودا چیه؟.........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه منظورت soda ست که همون جوش شیرین خودمونه...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا یه حرکتی. اگه مثلا استاد شما بخواد ازتون به عنوان کار دستی زمین رو شبیه سازی کنی و براش کوه و نا همواری و آدم و ... بزاری. زمین صاف کجای کار دستیت میشه؟ اگه من از دور به کار دستیت نگاه کنم میتونم دریا رو ببینم؟
    در شبیه سازی روی مدل کوچک هم همونجایی که در واقعیت هست میزاریم یعنی روی سطح این کره، عین تمام کرات ومدلهای جغرافیایی که دیدی.
    **
    هر درجه از کره زمین 111 کیلومتر طول داره، در شعاع دید و حس فضای هیچ جانداری نیست؛ برای تصورش باید کمی قوه تخیل رو بکار بگیریم.
    همونطور که logos هم گفت انقدر این شعاع زمین بزرگه که برای ناظر کوچک یکی دو متری که روی خود این کره باشه ملموس نیست.
    زمین صافی وجود نداره... بعلت بزرگی زمین ما حس میکنیم زمین تخته.

11. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه منظورت soda ست که همون جوش شیرین خودمونه...
    یه جور نوشیدنی نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •