به داد n8 برسید:(لطفا)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به داد n8 برسید:(لطفا)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز ظاهرا درایو e گوشی حجمش 14.2 گیگه (کل حجمی که میتونی ازش استفاده کنی)
همه گوشی ها همینطورین همه حجم که در اختیار شما نیست مقداریش را سیستم عامل گوشی میگیره
چند روزه پیش این گوشی رادیدم که با گالکسی سامسونگ پشت ویترین یه مغازه کنار هم بودند . قشنگ میشد هر دو را راحت نظاره کرد ولی انگار N8خیلی کوچیکه در مقایسه با این گوشی یا گوشی های مشابه .
من خیلی طلبه N8 شدم ولی نمیدونم چرا یه جورایی ابهت گالکسی یا حتی آیفون را نداره .
من هم موافقم
ابهت آیفون و گلکسی رو نداره
آیفون و گلکسی هر دو در بین 10 گجت برتر سال 2010 از نگاه مجله ی Time بودن
اگر کسی دوربین براش مهم نباشه به نظرم گلکسی انتخاب بهتری نسبت به N8 باشه.... حتی C7 هم با توجه به قیمتش انتخابی بهتری می تونه باشه
ولی دوربین N8 غیر قابل انکاره و نمی شه ازش چشم پوشی کرد
دوربین یه طرف شما حتما با otg کار نکردید ببینید بقیه چطور تعجب میکنن.انگار دارن معجزه میبینن،حالا بگو گالکسی فلان
البته اون حرف شما هم درست ولی از اون دید desire hd خیلی از گالکسی سرتره
در مورد Desire HD صد در صد باهات موافقم.... واقعا گوشی شاخیه... حتی نگاه کردنش هم لذت بخشه!!!
ولی خیلی گرونه. نزدیک به 800 تومن پولشه. قیمتش یه جورایی از رنج گوشی خارج هست و به قیمت تبلت و لپ تاپ نزدیکتره
من به شخصه تنها مشکلی که الان با خریدن N8 دارم، این خرابیه که در برخی گوشی ها دیده شده. یه ذره چشم آدم رو می ترسونه. حالا درسته گارانتی اصلی بگیری می شه بعدا عوضش کرد، ولی یه جورایی می خوره تویه ذوق آدم وقتی گوشیش خاموش بشه و دیگه روشن نشه.... من هم در این موارد کمی بد شانسم
به هر حال من تا یکی دو هفته دیکه می خرم N8 رو. چون دوربینش رو لازم دارم واقعا... وشاید تا اون موقع گوشی خراب ها کمتر بشه . قیمت هم کمی افت کنه
در مورده دوربین گفتی بزار یه چیزی بگم،دو روز پیش می خواستیم واسه نشریه دانشگاه عکس بگیریم یکی از دوستان دوربین عکاسی سونی اورده بود 14 مگا،عکسا رو گرفت گفتم بیا با گوشی منم عکس بگیر که شروع کرد به مسخره کردن .کار بجایی کشید که قرار شد بره تو کامپیوتر اونا مقایسه کنه بعد بهم بگه که فعلا ازش خبری نیست..........
یا یه چیز دیگه مجله pix افریقای جنوبی عکس کاوره مجله رو با ان8 گرفتن دیگه خودت حسابشو بکن........
در مورده اون اشکال من که بدون گارانتی 790 گرفتم بیشتر باید نگران باشم نه؟![]()
دوست عزیز فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون دوست من بدون گارانتی خریده بود مغازه داره براش عوض کرد البته اون گاهی وقتا روشن هم میشد ولی دوباره هنگ میکرد و خاموش میشد و دیگه شانسی بود که یه دقیقه دیگه روشن بشه یه ده ساعت دیگه ....ولی واقعا" دوربینش لنگه نداره تا آخرین درجه زوم دیجیتال هم بری تو فیلم برداری خبری از افت کیفیت تصویر نیست .....
.....كشف.....
دوستان يه چيز جالب كشف كردم......
ولي خداييش اگه جالب بود امتياز و تشكر فراموش نشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)