آقا من تازه اینو گرفتم وبگردیش برای من خیلی کنده ، ضمن اینکه بعضی سایتا رو کامل نمیاره ، یعنی یه قسمت سایت زوم می کنه و نمیشه بقیه جاهای سایت رو ببینم!
البته در سامسونگ اپس گوشی خیلی خوب و سریع دانلود و اجرا می کنه اما تو مرورگرش اینجوریه که گفتم!
ضمنا اپرا مینی هم تو همون صفحه اولش که سفیده و لود میشه گیر می کنه
با تشکر
رفیق وب گردیش بخاطره آنتن دهی احتمالا کند هست و اگه اینطور نیست با سهی اینه که ورژن نرم افزاری دلفین پایین هست شما می توانید از نرم افزار UCBrowser استفاده کنید
اپرا می نی باید مال مخصوص گوشی که فقط جاواش هست رو دانلود کنی با همون نرم افزاری که گفتم و برای بادا بید استفاده کنید
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
برنامه TrekBuddy رو وقتی رو گوشی نصب میکنم اجرا میشه ولی کار نمیکنه !!!
کار خاصی باید انجام بدم ؟
ترک بادی رو زیاد یادم نیست ولی شما چرا از این نرم افزار جاوا استفاده می کنید از این استفاده کنید
البته رای بادا دو نرم افزار جی پی اس هست که این جدیده بهتره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تاکید بر استفاده ترک بادی دارید شما باید نقصه و همه چی رو برزید و بعد از تو نرم افزار که دقیقا یادم نیست نقشه رو بهش حالی کنید و بعدش هم قبل ورو به برنامه جی پی اس باید روشن باشه و برای دفعه ی اول باید توی منتطقه ای خیل باز باشید بعدش فقط تو خونه یکم سخت پیدا می شه
البته اگه اینترنت جی پی اس رو فعال کنید سرع تر پیدا می کند اگه اینترنت نمی خواهید و هزینه ای نمی خواهید بیافته روشننش نکنید