سلام
میشه بگین چند درصد شیشه های عقب رو دودی کردین؟؟![]()
سلام
میشه بگین چند درصد شیشه های عقب رو دودی کردین؟؟![]()
اینم عکس از پشت...گفتم کنار یه L90 دیگه باشه بهتر دیده میشه ولی مثل اینکه زاویه عکسم چنگی به دل نمیزنه ...ببخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من هنوز لاستیک عوض نکردم...فابریکه(بارز)
30% هست...قابل نداره...
Last edited by mat226; 12-08-2009 at 22:19.
سلام دوستان
من قرار هست یک E2LP بگیرم چند تا سوال داشتم
1- من از ایران خودرو قرار هست تحویل بگیرم آیا درست هست که کیفیتش از سایپا پایین تره؟
2- یک مدل دیگه به نام E2LP SPORT وجود داره که 1میلیون تومان گرونتره چه تفاوت هایی داره؟
راستی شنیده می شه خط تولیدش قرار هست متوقف بشه
از اساتید کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟
Last edited by ess_1362; 14-08-2009 at 11:24.
از دوستان کسی نمیدونه درب عقب رو چه جوری میشه باز کرد داخلشو! توی درم یه صدایی میده فکر کنم یه چیزی توش شل شده ...داره دیوونم میکنه...
سلام بر همگی
دوستان خیلی سعی کردم با خوندن مطالب قبلی جواب سوالمو بگیرم اما به همه اون چیز هایی که میخواستم نرسیدم
من میخوام یه تندر 90 بخرم میخوام بدونم تفاوت اصلی مدل های تندر 90 در چیه؟
حتی سایت ایران خودرو هم رفتم اما اونجا تندر با این مدل ها معرفی کرده بودن و من نمیدونم که هر کدوم مربوط به چی میشن؟
STD STD A/C DLX DLX CP DLX CSP SLX SLX LPو در مورد قیمت این مدل ها یه توضیحی بدید ممنون میشم
و اینکه نوع فرمان کدام مدل ها دستی و کدام مدل ها هیدرولیکیه؟
و اینکه آیا مدل E0 کولر نداره اصلا؟
قدرتش آخر 105 اسب بخاره یا 107 ... ؟! (عده ای هم میگن 110!)
تو دفترچش که نوشته 105 ولی بعضی سایتا یک چی دیگه میگن ... ؛ کدوم درسته ؟!
قدرتش رو همون 105 اسب در نظر بگیر. هرچند مهم تر از قدرت ، گشتاورش هست که 140 نیوتن متره.
کیفیت تندر ایران خودرو و پارس خودرو زیاد نیست. این خبر دیروز چاپ شده
تندر-90 بهتر شد
آن طور که در ارزیابی کیفی خودروهای سواری در تیر ماه آمده، نمره منفی تندر-90 در هر 2 شرکت ایرانخودرو و پارس خودرو بیش از 50 واحد کاهش یافته است؛ به نحوی که تندر پارسخودرو با امتیاز منفی 5/37 در جایگاه ششم و همتای ایرانخودرویی آن نیز با نمره منفی 9/37 در رده هفتم قرار گرفته است.
این در شرایطی است که تندر پارسخودرو در معیارهای تجهیزات الکتریکی، تزئینات، صداهای غیرعادی، بدنه و رنگ نمره منفی به دست آورده، اما همتای ایران خودروییاش در معیارهای سیستم تعلیق، ترمز، تزئینات، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است. بالاترین نمره منفی هر دو تندر به معیار تزئینات مربوط میشود.
منبع: دنیای اقتصاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چنتا نمایندگی سایپا - پارس خودرو رفتم گفتن نداریم.
نمیدونین چجوری میشه از کارخونه گرفت؟
قیمت بازار و امکانات e0 چجوریاست من که از این جدول چیزی نگرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)