شما از مغازه های زیر زمین بازار موبایل قیمت گرفتید؟ اونجا قیمت های خوبی میدن برا گوشی های در این سطح , طبقه ی همکف معمولا نمایندگی های رسمی شرکت ها هستن و اکثرا با گارانتی اصلی میدن گوشی رو برا همین قیمت هاشون به نسبت بالاست ولی زیر زمنین هم با گارانتی دارن , هم بدون گارانتی , قیمت هاشونم بگردی حتی قیمت های پایینتر از علائدین هم پیدا میکنی همون زیر زمین بازار موبایل . علائدین هم بری طبقه ی 5 یا 6 آدمای با انصاف تر پیدا میشه نسبت به طبقه های همکف و اول , دوم , چون طبقه بالایی ها که گفتم اکثرا عمده فروشن و حوصله اینجور دله دزدی ها رو ندارن و نرم افزار و اینا هم اصلا کامپیوترش رو ندارن که به زور بخون برات نرم افزار بزنن هرچند خودت قبل خرید گوشی بعد اینکه قیمت رو پرسیدی باهاشون طی میکنی که من نرم افزار و اینا نمی خوام (برا محکم کاری که بعدا نزنه زیرش) .کلا فرق بازار موبایل تهران با علاالدین چیه؟! من از کرج اومدم تهران که گوشی رو ارزون تر بگیرم، ولی بازار موبایل قیمتاش هم سطح با همینجا و در برخی موارد بالاتر بود! علاالدین هم به همین صورته؟! چه می دونم، من زیاد اطلاعات ندارم، ولی فکر می کنم علاالدین قیمتاش معقولانه تره، نه؟! یا مثلا خرید گوشی از علاالدین نیاز به بردن متخصص داره که گوشی مشکل دار بهت ندن؟!
پ.ن : من خودم گلکسی رو از طبقه ی 4 علائدین که طرف یه پیرمرد عمده فروش بود خریدم , گوشیمم هیچ مشکلی نداشت . هرچند همون موقع زیر زمین بازار موبایل هم قیمتای خوبی میگفتن ولی خو قیمت اون مغازه پایینتر بود
----------------
در مورد گارانتی هم , بنده پیشنهاد میکنم بدون گارانتی بخرید