يكي از ايراد هاي گوشي اينه كه آلارمش فقط وقتي روشنه كار ميكنه
منم از همه جا بي خبر آلارم رو تنظيم كردم و گوشي رو خاموش و خواب موندن و ...
يكي از ايراد هاي گوشي اينه كه آلارمش فقط وقتي روشنه كار ميكنه
منم از همه جا بي خبر آلارم رو تنظيم كردم و گوشي رو خاموش و خواب موندن و ...
برای دوربین به همون فیتکو نشون بده . موتوبلور هم توی application -running service ببین داره . از محیط دسکتاپ هم پیداست که موتوبلور داره یا نه . رو قاب باطری من هم آرم موتوبلور نداره .
برای اینترنت از چی استفاده میکنی / ایرانسل هستی یا همراه اول ؟؟
میتونی یه مرورگر دلفین یا اپرا هم نصب کنی شاید بهتر باشه .
برای آب وهوا هم باید به اینترنت وصل بشی و اسم شهری که هستی رو واردش کنی بعد خودش اتوماتیک تنظیم میشه . و دمای ههوا اون لحظه و ماکزیمم مینیمم رو نشون میده تا 4 روز بعدی رو هم پیش بینی میکنه مثل هلومن از وایرلس استفاده میکنم اما با gprs ایرانسل هم کانکت شدم سرعت خوب بود . فقط گرونه و نمیصرفه
احسان اون ربطی به مقدار رم گوشی نداره . نشون میده که چقدر از رم گوشی داره استفاده میشه . تو برنامه های سنگین بیشتر میشه . الان از من رو 58 هست
Last edited by fire159; 13-03-2011 at 10:29.
مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!
اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟
یه بروزر نصب کن ببین چطور میشه
اون برنامه ها رو هم همه رو استاپ نکنی . خراب کاری نکنی . بعضیهاش که برنامه های نصبی هست رو میتونی استاپ کنی .
من کلا" چی بشه که با گوشی برم تو اینترنت . اما با gprs رفتم سرعتش خوب بود .
این قسمت رو نفهمیدم منظورت چیه ؟اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
منظورم اينه كه يه اكانت وايرلس فقط تو اون شهر جواب ميده ديگه نه؟مگه از اين ISP ها نمگيرن اشتراك اين اكانتو؟همون ADSL و اين چيزاست ديگه؟با يه مودم وايرلس و اشتراك ماهانه!
من 50%واسه اينترنتش گرفتم!بهترين روش نصب برنامه چيه؟ميخوام يه Opera mini نصب كنم.با يه task killer!روش از كار انداختن يوتيوبا نمي دونيد؟ميتونم مستقيم از سايت خود اپرا دانلود كنم؟آخه من با گوشي نوكيا x6 اينجوري نصب كردم!
سلام به همه دوستان .
چند تا سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون می شم جواب بدید :
1 - آیا نسخه 2.2 رسمی آندروید برای این گوشی اومده ؟ رام های 2.2 که اومده کیفیتش چطوره ؟
2- از نظر ساپورت فارسی چطوره ؟
3- توی بررسی تخصصی این گوشی نوشته حافظه محدود برای نرم افزار . می خواستم ببینم این مورد اذیت نمی کنه . ( البته اگه 2.2 براش اومده باشه که حله ) .
4- گارانتی اصلی موتورالا چیه ؟
پیشاپیش ممنون که جواب می دید .
باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!
منظورتون از ثاپورت فارسی چیه؟اینکه خودش از اول فارسی ثاپورت میکنه یا با برنامه و.... درست کردید فارسی رو
سلام. واقعا ببخشید واسه ریویو.....(به خاط یه سری مشکلات مربوط به خط تلفن یه مدتی بود که نمیشد بیام توی سایت! ایشاالله امشب ریویو رو توی قسمت نقدوبررسی میزارم........) یه سوالی که دارم اینه که چجوری میشه با گوشی به اینترنت وارلس خونه وصل شد؟ گوشی باید روت بشه؟
ممنون از شما..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)