تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 309 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يكي از ايراد هاي گوشي اينه كه آلارمش فقط وقتي روشنه كار ميكنه
    منم از همه جا بي خبر آلارم رو تنظيم كردم و گوشي رو خاموش و خواب موندن و ...

2. 3 کاربر از shahrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

عزیزم مرسی از راهنماییات!ولی اون 4 تا حرفم درست نشون میده ها!تو ایمیلامم درست نشون میده!
    ولی اون علامت بلور رو رو قاب باطری روی مارک موتو نداره!یعنی موتو بلور نداره؟
    الانم اصلا این ترنتش کار نمی کنه!حتی صفحه گوگلم لود نمی کنه!مینونه اشکال از خط ها باشه؟
    از شوخی گذشته دوربینو چکار کنم؟با فیتکو تماس بگیرم؟راستی این نرم افزار آب و هوا چجوری کار میکنه؟
    برای دوربین به همون فیتکو نشون بده . موتوبلور هم توی application -running service ببین داره . از محیط دسکتاپ هم پیداست که موتوبلور داره یا نه . رو قاب باطری من هم آرم موتوبلور نداره .
    برای اینترنت از چی استفاده میکنی / ایرانسل هستی یا همراه اول ؟؟

میتونی یه مرورگر دلفین یا اپرا هم نصب کنی شاید بهتر باشه .

برای آب وهوا هم باید به اینترنت وصل بشی و اسم شهری که هستی رو واردش کنی بعد خودش اتوماتیک تنظیم میشه . و دمای ههوا اون لحظه و ماکزیمم مینیمم رو نشون میده تا 4 روز بعدی رو هم پیش بینی میکنه مثل هلو من از وایرلس استفاده میکنم اما با gprs ایرانسل هم کانکت شدم سرعت خوب بود . فقط گرونه و نمیصرفه

میگم مقدار رم گوشی رو 512 ذکر کردن ولی تو برنامه advanced task killer بیشتر از 230(Available memory) نشون نمیده! مال شمام اینطوره؟

دوستان کسی نمیدونه موضوع چیه؟
    احسان اون ربطی به مقدار رم گوشی نداره . نشون میده که چقدر از رم گوشی داره استفاده میشه . تو برنامه های سنگین بیشتر میشه . الان از من رو 58 هست
    Last edited by fire159; 13-03-2011 at 10:29.

4. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!
    اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
    توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
    اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟

6. 2 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!

توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
    اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟
    یه بروزر نصب کن ببین چطور میشه
    اون برنامه ها رو هم همه رو استاپ نکنی . خراب کاری نکنی . بعضیهاش که برنامه های نصبی هست رو میتونی استاپ کنی .

من کلا" چی بشه که با گوشی برم تو اینترنت . اما با gprs رفتم سرعتش خوب بود .

اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
    این قسمت رو نفهمیدم منظورت چیه ؟

8. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منظورم اينه كه يه اكانت وايرلس فقط تو اون شهر جواب ميده ديگه نه؟مگه از اين ISP ها نمگيرن اشتراك اين اكانتو؟همون ADSL و اين چيزاست ديگه؟با يه مودم وايرلس و اشتراك ماهانه!
    من 50%واسه اينترنتش گرفتم!بهترين روش نصب برنامه چيه؟ميخوام يه Opera mini نصب كنم.با يه task killer!روش از كار انداختن يوتيوبا نمي دونيد؟ميتونم مستقيم از سايت خود اپرا دانلود كنم؟آخه من با گوشي نوكيا x6 اينجوري نصب كردم!

10. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

باطری چقدر دوام میاره؟

12. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

چند تا سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون می شم جواب بدید :

1 - آیا نسخه 2.2 رسمی آندروید برای این گوشی اومده ؟ رام های 2.2 که اومده کیفیتش چطوره ؟

2- از نظر ساپورت فارسی چطوره ؟

3- توی بررسی تخصصی این گوشی نوشته حافظه محدود برای نرم افزار . می خواستم ببینم این مورد اذیت نمی کنه . ( البته اگه 2.2 براش اومده باشه که حله ) .

4- گارانتی اصلی موتورالا چیه ؟

پیشاپیش ممنون که جواب می دید .

14. 2 کاربر از five star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!

16. 4 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!
    منظورتون از ثاپورت فارسی چیه؟اینکه خودش از اول فارسی ثاپورت میکنه یا با برنامه و.... درست کردید فارسی رو

18. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. واقعا ببخشید واسه ریویو.....(به خاط یه سری مشکلات مربوط به خط تلفن یه مدتی بود که نمیشد بیام توی سایت! ایشاالله امشب ریویو رو توی قسمت نقدوبررسی میزارم........) یه سوالی که دارم اینه که چجوری میشه با گوشی به اینترنت وارلس خونه وصل شد؟ گوشی باید روت بشه؟
    ممنون از شما..........

20. 3 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •