از دبی اسپورت 1 و 2 در عربست(بدر) می تونید ببینید . به صورت رایگان . هفته ای 3-4 بازی از بوندسلیگا می زاره در 90% مواقع بازی های بایرن هم می زاره.
12111/ h / 27500 ماهواره بدر(عرب ست)
از دبی اسپورت 1 و 2 در عربست(بدر) می تونید ببینید . به صورت رایگان . هفته ای 3-4 بازی از بوندسلیگا می زاره در 90% مواقع بازی های بایرن هم می زاره.
12111/ h / 27500 ماهواره بدر(عرب ست)
اون شالکه بود که نمیتونستن بهم پاس بدن وگرنه دورتموند بهترین بازی ممکن رو انجام داد
انتقال توپشون از حمله به دفاع فوق العاده بود و خیلی راحت دفاع شالکه رو باز میکردن با پاساشون
در واقع اگه دیشب نویر رو فرم نبود شالکه بدجوری تحقیر میشد.
الجزیره هم فقط بازیای جام حذفی آلمان رو نشون میده درست مثل انگلیس
فقط بازیای لیگ ایتالیا و اسپانیا رو مستقیم پخش میکنه
دوبی اسپورت بهتره
نامرد رفتی ترکیه همه فوتبال هارو میبینی صفا میکنی دیگهمن از ترکیه میبینم....تو ایران باید الجزیره پخش کنه...
عوض ما هم ببین سامان جون.....
بردیا ساکت شو باهاش کل کل نکن
تو رو چه به فوتبال
برو کاسکو بازی سالی![]()
به اقا سلیم کمیاب....
به کاسکوت فحش یاد بدهحال میده
دلم تنگ شده برات
موفق باشی![]()
سپ مایر: توماس کرفت، سپ جدید است
سایت گل- سپ مایر، یکی از اسطوره های فوتبال آلمان در صحبتهایی به تمجید از عملکرد توماس کرفت، دروازه بان 22 ساله بایرن پرداخته.
مایر در صحبتهایی به Abendzeitungگفت:« حتی زمانی که توماس 16، 17 ساله بود، من گفتم که او عملکرد فوق العاده ای دارد. امیدوارم که کرفت، سپ جدید باشد.»
در این میان، مایر به تیم سابقش بایرن مونیخ توصیه کرده که در بازار تابستانی به دنبال جذب مانوئل نویر نرود:« توماس نمایش خیلی خوبی داشته.این مرا کاملا راضی کرده. او کاملا آرامشش را حفظ می کند و با اعتماد به نفس و محکم به دروازه بانی می پردازد. پول و پرداخت میلیونها یورو هزینه نقل و انتقالات؟! بایرنی ها می توانند این پول را برای خودشان ذخیره کنند.من فکر می کنم که اگر توماس در دیدارهای باقی مانده فصل هم خوب بازی کند، آنها نویر را به خدمت نخواهند گرفت.چرا باید چنین کاری کنند؟
مایر در طول سالهای 1962 تا 1979 برای بایرن بازی می کرد و در 95 بازی هم برای تیم ملی آلمان غربی به میدان رفت.این دروازه بان 66ساله یکی از اسطوره های فوتبال آلمان است.
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
راستی دقیقه 77 بازی با کلن هستیم و سه بر دو عقبیم : ((((((
دو بر هیچ جلو بودیم و بازم تو 15 دقیقه اول نیمه دوم دوتا گل خوردیم !!!
خوب مبارک باشه بازم بایرن باخت : دی
بعد از 15 سال تو خانه کلن باختیم !!
ماینز مساوی کرد و هانوفر برد... فکر کنم بایرن اومد رده پنجم !!
جالبش اینجاس که بازی دو بر صفر برده رو هم دست آخر سه بر دو باخت!!
این کرافت بلد نیست اصلا تک به تک بگیره
تو هر بازی که باهاش تک به تک میشن اگه توپو نزنن تو پاش گل میشه
بابا جون مادرت بوت رو بزار دروازه
دروازه بون تعریفی، تو زرد از آب در اومد ... !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)