صحه پیش یکی از دوستان یک کرک گذاشت اون سالمه من با اون دارم بازی میکنم.البته تموم نکردم بدونم تا اخر سالمه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صحه پیش یکی از دوستان یک کرک گذاشت اون سالمه من با اون دارم بازی میکنم.البته تموم نکردم بدونم تا اخر سالمه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استغفرا... امان از دست آمریکاییها ، چه بهتر که سانسور بود، واسه من یه چیزایی اومد رو صفحه ، یه خانم بی حجاب اونجا زیر آقای از اسلام گمراه شده نشسته بود، داشت یه چیزی مال اون رو میخورد، البته خوشبختانه زاویه فیلمبرداری طوری بود که صحنه واضح نبود، یه لحظه خواستم با منکرات تماس بگیرم که خدارو شکر به خیر گذشت، اما اثرات اآن شب تا صبح روی دوستام باقی موند.....
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
کلاً تو این بازی بی حجابی زیاد دیده میشه، کاش کاراکترهای مونث را با چادر ملی زینت میبخشیدن
![]()
کله بازی به همین سیستمه ! اگه این خاموش شه چی میمونه از بازی ؟!APEX/Physx رو حتما Off کنید. بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره با این فریم ریت پایینش!
Anti Alising رو هم Off کنید. من با GTX 275 و Core i7 920 بدون Anti Aliasing متوسط فریم ریتم شد 51 و با Anti Aliasing متوسط فریم ریت به 36 رسید و در فضای بسته و در حالی که چندین نفر در حال درگیری اند به زیر 25 هم رسید.
نکته ی قابل توجه تو گرافیک این بازی، کیفیت و جزئیات بالای Texture هاست که تا حالا تو کمتر بازیای مشاهده کردم.![]()
سلام
بچه های اهواز کسی خریده؟ اگه آره از کجا؟؟
ماله من چرا از این صحنه محنه ها نداره
یعنی بازی هنوز نیومده سانسور شده![]()
![]()
![]()
مسئله این Wanted ها چیه ،کسی تونسته 1 دونشو باز کنه .
شاید پلیسارو باید اونقدر دنبال خودت بکشی تا امتیاز بده یا بکشیشون یا ...![]()
![]()
Wanted ها پوستر های خلافکار هایی هست که تو سرتاسر شهر روی دیوار ها زده شدن و میری برشون میداری.یه چیزی شبیه همون مجله ها.
دوستان حالا ما موندیم کرک درست و عالی این بازی کدومه گیچ شدیم هر کی بدون مشکل بازی کرده کرکش رو بزاره مرسی
خیلی قشنگ بود.
یه دل سیر خندیدم
حتما حتما ببینید.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من بازی رو خریدم و نصب کردم الآن مرحله ی بعد از آزاد شدن از زندانش هستم میاد ماشین سوار شه فقط ماشین سوار شدنس میپره از بازی بیرون :((
کسی از دوستان میدونن مشکل چیه ؟؟
برای من هم چند بار این اتفاق افتاد.
البته برای بار اول که، خوب رفت تا یه 10 دقیقه بعد از اونجا هم خوب بود.بعد dont send داد. الان هم هر وقت میخوام از دوباره شروع کنم. هی سر ماشین سوار شدن dont send میده.
نمیدونم دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)