آقا پس کی میاد این بازی برای PC ? مردیم![]()
دوست عزیز شما که بازی رو تموم کردی بگو من باید چکار کنم ؟
کجا گیر کردی؟ من بازیو تموم کردم بگو تا کمکت کنم.
مطمعاً نیستم همون موزه رو میگید یا نه . اما احتمالاً باید برید طبقه ی آخر و وارده یکی از اتاق ها بشین که یه سری زنجیر از سکویه جلوشون وصل میشه به لوستر . باید از رو زنجیر رد شین و به لوستر برسین تا 2تا نشونه ی دیگه از قاتل پیدا کنید .
دارم بازی رو 100% میکنم . پیدا کردنه همه ی حلقه های طلایی فیلم ها و سوار شدنه همه ی ماشینا به شدت رو اعصابه !
راک استار امروز اعلام کرد که نسخه پی سی بازی LA Noire در تاریخ 8 نوامبر در امریکا و 11 نوامبر در اروپا برروی PC, Steam و OnLive منتشر خواهد شد.
به گفته راک استار تمامی دی ال سی هایی که قبلا برای کنسول ها منتشر شده بودند به صورت رایگان در این نسخه نیز وجود خواهد داشت، دی ال سی ها شامل : the Nicholson Electroplating Arson case, Reefer Madness Vice case, The Consul’s Car Traffic case, The Naked City Vice case and A Slip of the Tongue Traffic case هستند.
همون طور هم که قبلا اعلام شده بود نسخه PC این بازی از NVIDIA 3D Vision ساپورت میکنه.
سیستم مورد نیاز نیز تایید شده که به شرح زیر هست:
- Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
- Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
- RAM: 2GB to 8GB
- Hard drive space: 16GB
- Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
- Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
- DVD Drive
قیمت بازی به صورت ریتیل و دیجیتالی برابر $49.99/ €49.99/£39.99 است!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیاز برای اجرای عنوان L.A noire بر روی PC که 17 آبان ماه منتشر خواهد شد اعلام شد
حداقل سیستم مورد نیاز:
CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz / AMD Dual Core 2.4 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 16 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9
سیستم توصیه شده برای اجرا:
CPU: Intel Quad Core 3.2 GHz / AMD Quad Core 3.2 GHz
RAM: 8 GB
HDD: 16 GB free disk space
Graphics: 1 GB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9
Last edited by SA.JJ.AD; 14-10-2011 at 20:50.
یکی نیست بگه آخه چرا چرت و پرت میگین مگه این بازی از کرایسیس سنگین تره که 8 گیگ رم بخواد در ضمن الان ویندوز های 32 بیتی بیشتر از 3.25 گیگ رم ساپورت نمیکنن
البته ناگفته نماند اگر مثل گندی که به GTA IV زدن و به خاطر پورت افتضاحشون سیستم بالایی میخواست به اینم گند بزنن به جای 8 گیگ باید 80 گیگ رم گذاشت تازه بازم کم میاد
کسی میدونه اینم پورته یا نه؟
اگه پورت کنن خیلی نامردن![]()
بعدم برای کارت گرافیک بنویسن 1GBحتی مدل ذکر نکردن...
اين سيستم واقعا اعلام شده.در ضمن اين بازي 100% رم بيشتري نسبت به كرايسيس احتياج داره چون open world ميباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)