تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 827 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی من برای ارشیو عکس میخوام که خوب طبیعتا حجم کمی میکیره و 64gb هم کارم رو راه میندازه.وگرنه برای ارشیو فیلم از اینترنال و موزیک و برنامه و سند از اکسترنال استفاده می کنم.
    راستی کسی نگفت ایا این ssd ها به صورت اکسترنال هم تو ایران هست؟اگه نیست تو خارج ایران چطور؟میتونم بگم از امریکا برام بفرستن.
    در ضمن کدوم مارک از بقیه بهتره؟
    باتشکر از راهنمایی همه دوستان
    این سه تارو که دیدم هیچ کدومشون اکسترنال نداشتن همشون اینترنال بودن

مدل ssd سامسونگ 2.5 اینچی

ولی ظاهرا فقط و فقط 128 گیگابایت رو داره 259.99 دلاره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل اینتل 2.5 اینچی

کد:
    مدل 2.5 اینچی وسترن

بقیه مدل ssd وسترن
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-01-2011 at 23:37.

2. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هارد های اکسترنال سامسونگ که به تازگی توی بازار زیاد شدن چطورن ؟ مدل های زیبایی هم دارن

4. 3 کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی من برای ارشیو عکس میخوام که خوب طبیعتا حجم کمی میکیره و 64gb هم کارم رو راه میندازه.وگرنه برای ارشیو فیلم از اینترنال و موزیک و برنامه و سند از اکسترنال استفاده می کنم.
    راستی کسی نگفت ایا این ssd ها به صورت اکسترنال هم تو ایران هست؟اگه نیست تو خارج ایران چطور؟میتونم بگم از امریکا برام بفرستن.
    در ضمن کدوم مارک از بقیه بهتره؟
    باتشکر از راهنمایی همه دوستان
    OCZ و ترنسند اکسترنال دارن که فکر کنم اگه خوب بگردی پیدا کنی ولی بهتره اگه امکانش هست بگی واست بفرستن !

اگه خواستی بگی برات بفرستن مارک OCZ مدل Enyo رو بگو که هم USB 3.0 هست و هم کیفیت خوبی داره دوست من یکی داره خیلی چیز جالبی هست و از اسپانیا اورده !!

6. 4 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه

ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید چون زودتر باید اینکارو انجام بدم

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه

سلام
    منم قبلا این سوال رو پرسیده بودم به من نرم افزار HDDLowLevelFormat رو معرفی کردند. یک بار هم ازش استفاده کردم البته در مورد فلش ، چیزه جالبی به نظر اومد. مثل اینکه انواع هاردها رو پشتیبانی میکنه.
    اگه تو گوگل بگردی راحت پیداش میکنی.

9. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز چشمم به یک هارد اکسترنال خورد که از USB3 هم پشتیبانی میکرد. ترنسند ساخت تایوان. (راستی دوستان این تایوان هم محصولات جالب و با کیفیتی داره)
    640 گیگ بود با قیمت 95 تومن. که نسبت به وسترن دیجیتال ارزونتره. البته پرتابل هم بود.
    دوستان نظرتون چیه؟
    کسی تا حالا از هارد اکسترنال ترنسند استفاده کرده؟ راستش از فلشهایه ترنسند اصلا خوشم نمیومد میترسم این هم اینجوری باشه.
    راستی دو سال هم گارانتی داشت.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز چشمم به یک هارد اکسترنال خورد که از USB3 هم پشتیبانی میکرد. ترنسند ساخت تایوان. (راستی دوستان این تایوان هم محصولات جالب و با کیفیتی داره)
    640 گیگ بود با قیمت 95 تومن. که نسبت به وسترن دیجیتال ارزونتره. البته پرتابل هم بود.
    دوستان نظرتون چیه؟
    کسی تا حالا از هارد اکسترنال ترنسند استفاده کرده؟ راستش از فلشهایه ترنسند اصلا خوشم نمیومد میترسم این هم اینجوری باشه.
    راستی دو سال هم گارانتی داشت.
    فلش های ترنسند که از لحاظ کیفیت خیلی خوب بودند.تو مدرسه ما از هر 3 نفر راحت میتونم بگم 2 نفر فلش ترنسند داشتند و دارند و خواهند داشت!!!!
    البته من که قبلا رفته بودم از یه مغازه ی آشنا هارد بگیرم به من هارد ترنسند رو پیشنهاد داده بود و خیلی هم تعریف میکرد.
    البته فراموش نکنید که بعضی از هارد های سیگیت و وسترن تا 5 سال هم ضمانت دارند!

12. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

کلا میگن Low level Format تحت محیط DOS بیشترین اثر رو داره.البته شما هر کار جز داغون کردن هاردت بکنی بازم میشه اونو ریکاوری کرد...

14. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کلا میگن Low level Format تحت محیط DOS بیشترین اثر رو داره.البته شما هر کار جز داغون کردن هاردت بکنی بازم میشه اونو ریکاوری کرد...
    تنها روش ریرو فیل کردن یا همون low level format هست که تمام کلاسترهای هارد رو مثل روز اول مرتب می کنه و به هیچ وجه قابل بازیافت نیست. مگر با دستگاههای مخصوص که خیی خیلی گرون درمیاند و معمولا فقط استفاده امنیتی یا نظامی دارند.
    این کار رو هم از طریق داس می تونید انجام بدید هم از طریق نرم افزارهای مختلف. نرم افزارها هم همشون بوت می شن و هارد رو فرمت می کنند.
    من هارد معمولی رو lowlevel کردم ولی هارد اکسترنال از طریق usb ارتباط داره و نمی دونم چجوری بشه این کار رو کرد ؟!

16. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

باید Zero fill کرد هارد رو تا به هیچ عنوان نشه ریکاورش کرد !

18. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •