نه بابا پرسپولیسو میگم
شرمند اشتباه نقل قول شد؟
نه بابا پرسپولیسو میگم
شرمند اشتباه نقل قول شد؟
قربونت دوشمنت شرمنده باشهنه بابا پرسپولیسو میگم
شرمند اشتباه نقل قول شد؟
..سپاهان..
خب دیگه استثنا هم هست![]()
جالبه ها !
همیشه قبل از دربی بازیکنان و تماشگران رو به اشد مجازات تهدید می کنن اما چرا هیچوقت این مسایل برای داوران پیش نمیاد ؟ به این دلیل که اشتباهات داوری جزئی از فوتباله ؟ به این دلیل که حقوقشون کمه ؟ اون بالا همگی ادعای اجرای عدالت رو دارن اما هیچکدوم به معنای واقعی اجراش نمی کنن ! هر داوری تویه هر بازی ( نه تنها دربی که اشتباه تاثیرگذار به نفع هر تیمی در دربی دیگه آخر فاجعست!) اشتباه تاثیرگذار کرد می بایست محروم بشه درست و حسابی !! دفعه ی دیگه بیشتر دقت می کنه ، جا گیریش بهتر میشه ، دوندگیش بیشتر میشه ! شایدم چون اکثر داورهای ما چند شغله هستن واسشون چنین چیزهایی مهم نباشه !
به هر حال داوری ما اینگونه به هیچ جا نمی رسه . اشتباهات داوری تا یه جاییش قابل قبوله .
سلام
دوست عزیز بیاین منطقی باشیم
در نیمه اول این استقلال بود که تیم برتر بود با 4 موقعیت گل برابر1
در نیمه دوم پیروزی تیم برتر بود با 3 موقعیت بربر1
ولی شما جوری حرف میزنید که ادم فکر میکنه90 دقیقه بازی دست شما بوده
در مورد داوری هم همیشه اشتباه بوده حالا امروز به ضرر شما یه روز به ضرر ما
در مورد فرهاد مجیدی هم باید قبول کنید که استقلالی ها حق دارند چنین حسی نصبت بهش داشته باشند همان طور
که پرسپولیسی ها نصبت به کریم باقری
و فکر میکنم ما استقلالی ها حق داریم که امروز خوشحال باشیم{حساسیت این بازی} و اینطوری احساسی برخورد کنیم همانطوری که شما حق دارین بخاطر ناراحتی احساسی برخورد کنیم
موفق باشید
بفرما:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حقوقی که به این داورا میدن اگه بخوان از این کارا بکنن دیگه کسی نمیره داوری بکنه کهبه هر حال داوری ما اینگونه به هیچ جا نمی رسه . اشتباهات داوری تا یه جاییش قابل قبوله .
..سپاهان..
Last edited by Amir..H; 15-10-2010 at 18:43.
شاید دستهای پشت پرده
جالبه فردوسی پور با قطعیت تمام میگفت این بازی برنده داره ولی من باور نمیشد.خوب فرددوسی پور اینها را شناخته
کاملآ حق با شماستو فکر میکنم ما استقلالی ها حق داریم که امروز خوشحال باشیم{حساسیت این بازی} و اینطوری احساسی برخورد کنیم همانطوری که شما حق دارین بخاطر ناراحتی احساسی برخورد کنیم
نوش جونتون لذتشو ببرید
مبارکتون باشه
..سپاهان..
تو موقعیت گل رو با گلی که صحیح زده شد و داور آفساید گرفت مقایسه میکنی؟
این منطقته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)