سلام آقا هادی
من می خواهم نرم افزار تلویزیون 9500 و سینمای خانگی 890 را آپدیت کنم
می خواستم ببینم چه تنظیماتی مورد نیاز است که باید انجام بدهم و چه مراحلی را باید طی کنم
لطفا کمی توضیح هید
ممنون
سلام آقا هادی
من می خواهم نرم افزار تلویزیون 9500 و سینمای خانگی 890 را آپدیت کنم
می خواستم ببینم چه تنظیماتی مورد نیاز است که باید انجام بدهم و چه مراحلی را باید طی کنم
لطفا کمی توضیح هید
ممنون
شما کافیه پورت lan مودمت رو به tv وصل کنی و یه ip بهش بدی (تگه خودکار نشناخت) بعد وارد منو بشو . دکمه ی قرمز رو بزنو گزینه ی اول آپدیت نرم افزار رو بورو و خودش شروع به دانلود میکنه . برای من حدود 400 مگ دانلود کرد !!!!!
دوستان نمیشه تلوزیون رو به صورت آفلاین آپدیت کنیم؟ راستی چه تغییراتی کرد؟ اگر وسط آپدیت اینترنت قطع بشه چی میشه؟
Last edited by alireza306; 24-04-2011 at 16:44.
اگر بتوانيد فايل مربوطه را پيدا كنيد مي شود. اين فايل يا در اختيار سرويس كاران است يا در سايت براي دانلود است.
مشكل اينجاست كه در سايتهاي ايران نيست در سايت هاي خارجي ال جي ممكن است باشد كه با توجه به تفاوتهاي مدل هاي عرضه شده كه در هر قاره فرق دارد به سختي مي توان مدل داخل ايران را پيدا كرد. من هر چه گشتم مدل lcd660 يا همان ld650 را پيدا نكردم. اگر جستجو مي كنيد در سايت استراليا بهتر جواب مي گيريد؛ فقط مطمئن باشيد مال خود تلويزيون خودتان است با آزمايش و خطا كار نكنيد ممكن است به تلويزيونتان آسيب بزنيد و مجبور شويد دست به دامن خدمات پس از فروش شويد.
اگر وسط آپديت ارتباط قطع شود اشكالي ايجاد نمي شود.
براي آپديت از طريق adsl بايد داخل كانفيگ خود مودمتان شويد و يوزر و پسورد را داخل خود مودم تعريف كنيد؛ بعد داخل تلويزيون فقط خودكار را انتخاب كنيد. با تنظيم دستي ip اصلاً به نتيجه نمي رسيد بيخود تلاش نكنيد.
Last edited by amahdavi2004; 24-04-2011 at 14:31.
منم نمتونم انلاین اپدیت کنم وسط اپدیت قطع میشه
تا 88 درصد هم رفت ولی قطع شد
یک بار تی وی را روشن خاموش کن.
بعد دکمه منو قرمز اپدیت را بزن تا از ادامه بیاد .
من هم بعضی وقت ها این مشکل را دارم.
بعد از اپدیت ورژن اخر را اعلام کن.
با تشکر.
هادی
سلام
آخرین ورژن نرم افزار 9500 چی است؟
آیا با استفاده از اشتراک GPRS ایرانسل هم می توان تلویزیون را آپدیت کرد؟ چگونه؟
اگر دوستان لینک دانلود آفلاین نرم افزار 9500 را دارند لطفا قرار دهند
آقا mehrdad_ati شما که توانستی نرم افزار تلویزیونت را آپدیت کنی چه تغییراتی در ورژن جدید حاصل شده؟ نوع تلویزیون شما چی است؟
ممنون
Last edited by koh; 25-04-2011 at 08:49.
آخربن ورژنس 4.و خورده ای هستالان درست یادم نیست .
آفلاین دانلود نکن . من دو بار آفلاین دانلود کردم اما tv نشناختش . توی آپدیت جدید تقریبا میشه گفت local dimming بی نقص شده و اون پدیده ی halo تقریبا از بین رفته . تلویزیونم 55lx9500 هست . اما همچنان صدای بعضی از mkv ها پخش نمیشه که البته پلیر tv واقعا قوی هست و این مشکل قابلچشم پوشیه .
سلام مجدد
امکان دانلود انلاین را در منزل ندارم
تلویزیون من هم 55lx9500 است آیا برایت مقدور نیست فایل آپدیت آن را جایی آپلود کنی تا من آنرا دانلود کنم؟
آیا با استفاده از اشتراک GPRS ایرانسل هم می توان تلویزیون را آپدیت کرد؟ چگونه؟
ممنون
![]()
فكر نمي كنم با اين روش موفق شويد، چون فرضاً كه بتوانيد دانلود كنيد با اين روش نمي توانيد به دستگاه بشناسانيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)