تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 78 اولاول ... 25657172737475767778 آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من اینا رو بخورم میشم آرنولد در یه هفته
    پر خوری خوب نیس و عوارض داره حالا هرچقدر هم طبیعی باشه
    شما بعدا باید یه همت دیگه کنین واسه آب کردن شکمتون اگه اینجوری پیش برین
    من تو یه ماه 10 کیلو کم کردم و تونستم تو یه ماه 10 کیلو هم اضاف کنم
    بدون هیچ رژیم غذایی و بدون دکتر
    فقط با ورزش
    ما دیگه خسته شدیم از بس بهمون گفتن لاغریم! درست چاقی بده ولی لاغری زیاد هم بده.. نه باید چاق باشی نه لاغر!

اقا شما میشه بگید با چه ورزشی وزن اضاف میکنید؟ میرید بدن سازی یا ...؟

من 16 سالمه ولی دودلم که برم بدن سازی چون شنیدم خیلی طول میکشه تا یه وزن اضاف کنی و بعضی ها هم میگن اول وزنتو ببر بالا بعد برو بدن سازی!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

عجب...
    این برنامه غذایی شما نصف برنامه غذایی روزانه من هم نیست :| (حالا پسته و خرما و اینا ندارم! ولی چیزای دیگه میخورم)...
    حتمآ پس از صبحانه ناهار و شام خوراکی شیرین مصرف شود اندازه تا در سوخت و ساز بدن آن ماده سوخته شود نه غذای مصرفی ...
    شاید بیشتر غذا بخورید ولی صحیح مصرف نمی کنید و همه در سوخت و ساز بدن شما می سوزد ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من اینا رو بخورم میشم آرنولد در یه هفته
    پر خوری خوب نیس و عوارض داره حالا هرچقدر هم طبیعی باشه
    شما بعدا باید یه همت دیگه کنین واسه آب کردن شکمتون اگه اینجوری پیش برین
    من تو یه ماه 10 کیلو کم کردم و تونستم تو یه ماه 10 کیلو هم اضاف کنم
    بدون هیچ رژیم غذایی و بدون دکتر
    فقط با ورزش
    رنامه دراز و نشست و ورزش شکم طبق دستور پزشکم دارم ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

ما دیگه خسته شدیم از بس بهمون گفتن لاغریم! درست چاقی بده ولی لاغری زیاد هم بده.. نه باید چاق باشی نه لاغر!

من 16 سالمه ولی دودلم که برم بدن سازی چون شنیدم خیلی طول میکشه تا یه وزن اضاف کنی و بعضی ها هم میگن اول وزنتو ببر بالا بعد برو بدن سازی!
    شما 16 ساله هستید و در سن رشد هستید فعلآ بدنسازی نکنید چون جلوی افزایش قد رو می گیره ..

5. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همونجور که دوستمون گفتن در سن رشد هستین
    بدنسازی سرعت رشد رو نمیگیره ولی باعث میشه صفحه رشد سریعتر بسته بشه

رنامه دراز و نشست و ورزش شکم طبق دستور پزشکم دارم ...
    فایده نداره عزیزم
    وقتی شکم آب میشه که گلوکز بدن تموم شه و بدن مجبور شه از چربی ها استفاده کنه هیچ وقت با دراز نشست به تنهایی شکم آب نمیشه
    اگه ورزش کنین و در کنارش دراز نشست بزنین تاثیر داره
    من یه مدت در روز سه نوبت صبح عصر و شب حرکات شکم میزدم هر نوبت 250تا اونم با کش بدنسازی
    از من بشنو دراز نشست به تنهایی بی تاثیره واسه آب کردن شکم اما واسه تقویت عضلات شکم خوبه(البته من واسه آب شدن شکم نمیزدم)

من از بچگی ورزش میکردم و یه سبک خاص نیس یعنی هرسال یه چیزی میرم بخوام حجیم کنم کنم آره بدنسازی قبل از بدنسازی و بعدش یه سیب زمینی با یه تخم مرغ آب پز بدون نمک بخور همین(البته تو سن رشد هستین نرین بدنسازی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من
    من کسیو دیدم که واسه پرخوری در هورموناش اختلال ایجاد شد و موهاش همه ریخت
    شما با ورزش اقدام کنین
    اینکه وزن مناسب برای فلان قد اینه یه حرف کاملا مزخرفیه ! آخه یکی استخون بندیش درشته یکی متوسط یکی هم کوچیک
    یه کار میگم حتما انجام بده
    یه بار برو یه باشگاه بدن سازی یکیشون که خیلی هیکلی بود رو ازش بپرس بگو وزنت چنده؟ شاخ در میاری
    من قبلا که بدنسازی کار میکردم دور بازوم 47 سانت بود وزنم 67
    الان رزمی کار میکنم (موی تای) دور بازوم 40 هستش ولی وزنم 73 !
    قدم 175
    مهم تناسب اندامه نه اینکه وزن با قد هماهنگ باشه دوست عزیز
    Last edited by reza4024; 17-04-2014 at 19:52.

7. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همونجور که دوستمون گفتن در سن رشد هستین
    بدنسازی سرعت رشد رو نمیگیره ولی باعث میشه صفحه رشد سریعتر بسته بشه

فایده نداره عزیزم
    وقتی شکم آب میشه که گلوکز بدن تموم شه و بدن مجبور شه از چربی ها استفاده کنه هیچ وقت با دراز نشست به تنهایی شکم آب نمیشه
    اگه ورزش کنین و در کنارش دراز نشست بزنین تاثیر داره
    من یه مدت در روز سه نوبت صبح عصر و شب حرکات شکم میزدم هر نوبت 250تا اونم با کش بدنسازی
    از من بشنو دراز نشست به تنهایی بی تاثیره واسه آب کردن شکم اما واسه تقویت عضلات شکم خوبه(البته من واسه آب شدن شکم نمیزدم)

من از بچگی ورزش میکردم و یه سبک خاص نیس یعنی هرسال یه چیزی میرم بخوام حجیم کنم کنم آره بدنسازی قبل از بدنسازی و بعدش یه سیب زمینی با یه تخم مرغ آب پز بدون نمک بخور همین(البته تو سن رشد هستین نرین بدنسازی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من
    من کسیو دیدم که واسه پرخوری در هورموناش اختلال ایجاد شد و موهاش همه ریخت
    شما با ورزش اقدام کنین
    اینکه وزن مناسب برای فلان قد اینه یه حرف کاملا مزخرفیه ! آخه یکی استخون بندیش درشته یکی متوسط یکی هم کوچیک
    یه کار میگم حتما انجام بده
    یه بار برو یه باشگاه بدن سازی یکیشون که خیلی هیکلی بود رو ازش بپرس بگو وزنت چنده؟ شاخ در میاری
    من قبلا که بدنسازی کار میکردم دور بازوم 47 سانت بود وزنم 67
    الان رزمی کار میکنم (موی تای) دور بازوم 40 هستش ولی وزنم 73 !
    قدم 175
    مهم تناسب اندامه نه اینکه وزن با قد هماهنگ باشه دوست عزیز

من با حرف شما کاملا موافقم که باعث میشه صفحه رشد سریعتر بسته بشه .. ولی بعضی از دوستان که بدن ساز هستند و ازشون پرسیدم میگن نه..بهترین ورزش هست..شما هم بیا برو... حالا اگه نرم پس با چه ورزشی چاق کنم؟ حوصله بیرون رفتن ندارم که مثلا برم ورزش رزمی و ... ورزش بارفیکس و ... خوب هست؟ شما چی پیشنهاد میکیند؟ من نمیخوام مثل بیشتر بدن سازان مثلا بازوم خیلی حجم بگیره یا ...

میخوام در حدی باشه فقط و فقط کمی بدنم از استخونی بودنش در بیاد..یزره چربی داشته باشه..یزره صورتم چاق بشه مثلا ..
    Last edited by FansPitbull; 18-04-2014 at 01:26.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اینکه میگن وزن مناسب برای این قد اینه منم زیاد موافق نیستم.اخه ممکنه یکی 100 کیلو باشه و قدش 180 تا طبق فرمولا ایشون دچار چاقی مزمن هست.ولی ممکنه بدنش چربی نداشته باشه و عضلانی باشه این هیچ مشکلی که نداره هیچ تازه خوب هم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ملت آب میخورن چاق میشن اونوقت ما خودمون رو میکشیم و هیچی به هیچی///لطفا چیزهای کم حجم و پرکالری معرفی کنید تا هم راحت بخوریم و هم وزن بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من با حرف شما کاملا موافقم که باعث میشه صفحه رشد سریعتر بسته بشه .. ولی بعضی از دوستان که بدن ساز هستند و ازشون پرسیدم میگن نه..بهترین ورزش هست..شما هم بیا برو... حالا اگه نرم پس با چه ورزشی چاق کنم؟ حوصله بیرون رفتن ندارم که مثلا برم ورزش رزمی و ... ورزش بارفیکس و ... خوب هست؟ شما چی پیشنهاد میکیند؟ من نمیخوام مثل بیشتر بدن سازان مثلا بازوم خیلی حجم بگیره یا ...
    میخوام در حدی باشه فقط و فقط کمی بدنم از استخونی بودنش در بیاد..یزره چربی داشته باشه..یزره صورتم چاق بشه مثلا ..
    رزمی هم صفحه رشد رو سریع میبنده به جز تکواندو که تکواندو حجیم نمیکنه
    کسایی که میخوان وزن اضاف کنن باید حواسشون باشه تناسب هیکلشون به هم نخوره و همه جا یه اندازه حجیم شه
    هر ورزش استایل خودشو داره مثلا ژیمناست های حرفه ای اغلب بالا تنه چاق تر از پایین تنست اگه دقت کنین
    یه بار یه مستند میدیدم که سه تا از بهترین ورزشها رو واسه تناسب اندام معرفی میکرد: اسکی - دو - شنا
    اسکی واسه من عجیب بود البته چون از تمریناتشون اطلاعی ندارم نمیتونم اظهار نظر کنم در رابطش
    دو استقامتی لاغر میکنه ولی دو سرعت واقعا هیکل سازه و تناسب داره بدن
    شنا چون وقتی شنا میکنین آب از همه طرف به همه نقاط بدنتون فشار میاره این باعث میشه همه جای بدن به یه اندازه رشد کنه
    پیشنهاد منم شناست 3 جلسه در هفته یعنی یک روز در میون
    قبل و بعدشم یه سیب زمینی و تخم مرغ آب پز بدون نمک
    بعد از یک ماه تو آینه خودتو ببین
    نه اینکه ببین چند کیلو اضاف کردی چون ماهیچه جایگزین چربی میشه

12. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

رزمی هم صفحه رشد رو سریع میبنده به جز تکواندو که تکواندو حجیم نمیکنه
    کسایی که میخوان وزن اضاف کنن باید حواسشون باشه تناسب هیکلشون به هم نخوره و همه جا یه اندازه حجیم شه
    هر ورزش استایل خودشو داره مثلا ژیمناست های حرفه ای اغلب بالا تنه چاق تر از پایین تنست اگه دقت کنین
    یه بار یه مستند میدیدم که سه تا از بهترین ورزشها رو واسه تناسب اندام معرفی میکرد: اسکی - دو - شنا
    اسکی واسه من عجیب بود البته چون از تمریناتشون اطلاعی ندارم نمیتونم اظهار نظر کنم در رابطش
    دو استقامتی لاغر میکنه ولی دو سرعت واقعا هیکل سازه و تناسب داره بدن
    شنا چون وقتی شنا میکنین آب از همه طرف به همه نقاط بدنتون فشار میاره این باعث میشه همه جای بدن به یه اندازه رشد کنه
    پیشنهاد منم شناست 3 جلسه در هفته یعنی یک روز در میون
    قبل و بعدشم یه سیب زمینی و تخم مرغ آب پز بدون نمک
    بعد از یک ماه تو آینه خودتو ببین
    نه اینکه ببین چند کیلو اضاف کردی چون ماهیچه جایگزین چربی میشه

اقا تشکر فراواننننننننننننن.واقعا بهترین پاسخ دادی..من منتظر بودم یکی مثل شما یه اینطور حرفی بزنه..اصلا به فکر خودمم نرسیده بود که شنا بهتره توی این سن تا بدن سازی...خیلی ها میگن بدن سازی..ولی واقعا شنا یه چیز دیگست..چند نفر میشناسم که میرفت شنا و الان بدنش خیلی عالیه..اتفاقا شنا هم برای من دسترسیش خیلی راحت تره..هر روز میتونم برم!فقط یه سوال.. برای مثال سر شونه ها و گردن کمی فرم میگیره؟ از لاغری در بیاد؟ منظور فرم بگیره یعنی کمی از استخونی در بیاد
    Last edited by FansPitbull; 18-04-2014 at 15:58.

14. این کاربر از FansPitbull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •