تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 421 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

والا من هر چی گشتم نتونستم چنین جمله ای که شما میگین پیدا کنم

انگلیسی من به خوبی شما نیست تا اونجایی که میدونم گفته که برای اینکه playable باشه باید توی تنظیمات پایین بازی کنید که توی پست قبلی منظور از playable رو براتون کامل توضیح دادم که چی هست. و هیچ جا نگفته این بازی توی تنظیمات بالا اجرا نمیشه. متاسفانه مثل اینکه اصلا به حرفای من دقت نکردین چون که بهتون برخورده بوده و میخاستین کم نیارین فقط میخاستین جواب بدین

نیازی به ثابت کردن نیست من خودم یه عمری توی فریم 12/13/14 بازی میکردم به خوبی میدونم چه قدر اعصاب خورد کن هست.البته اگه کسی همش توی فریم پایین بازی کنه و بهش عادت کنه چیزی احساس نمیکنه ولی اگه همون بازی رو توی فریم بالا بازی کنه میفهمه چقدر تفاوت و لذت داره.
    بازم انگار به حرفای من توجه نکردین من نوشته بودم مافیا 2 توی بالاترین تنظیمات روی بیشتر گرافیک ها راحت اجرا میشه برای همین نوشتم که یه بازی دیگری رو در نظر بگیرید مثل bad company2 یا metro 2033

بنده هم لینک بهتون دادم که اون سایت اشتباه نکرده بوده

به خاطر این گفتم چون توی یکی از پستهاتون دقیقا همونو گفته بودین که یه عمری توی کار گرافیک هستین

من نمیدونم چرا شما قبول نمیکنید که اشتباه کردین و همش فکر میکنید حرف خودتون درست هست.
    مگخ من گفتم stream processor اشتباه هست؟؟؟؟؟ گفتم همشون یک معنی رو میدن.
    اتفاقا shader processor از لحاظ فنی معنی کامل تری رو میده

این مربوط به مبحث gpgpu و پردازش موازی هست که مبحثش جداست و اصلا ربطی به این موضوع نداره.

اگه پول خرید لپتاپ رو داشتم مگه بیکار بودم بیام با شما کل کل کنم میرفتم 24 ساعته بازی میکردم

اصلا شدیدا مهم نیست!
    اتفاقا اصلا 5650 و 5470 در یک کلاس قرار ندارند 5650 از سری 56xx هست ولی 5470 از سری 54xx

چرا شنیدم بهش اورکلاک میگن که چند تا سایت ایرانی ویژه این کار هست.اینکه سرعت هسته رو زیاد میکنند درسته باعث افزایش کاریی میشه و هیچ شکی توش نیست ولی این برای مسابقه و رکورد زدن هست هیچ وقت توی یه مسابقه یه نفر نمیاد از یه گرافیک قدیمی مثل 8800 در مقابل گرافیک های جدید مثل 5870 استفاده کنه چون که هر چه قدرم سرعتش رو زیاد کنه به هیچ وجه نمیتونه به 5870 برسه.
    توی cpu ها هم همین موضوع صادق هست آیا به نظر شما یه cpu pentum4 3.8ghz قویتره یا corei5 750 2.6 ?
    گرافیک Ati 5850 سرعت هسته 625mhz داره آیا این گرافیک ارزون قیمت هست؟
    یا قدرتمند ترین گرافیک موجود برای لپ تاپ nvidia 480m که سرعت هسته 425mhz داره و 325mhz از گرافیک شما سرعتش کمتره آیا گرافیک ضعیفی هست؟ یا ارزونه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مگه من گفتم مهم نیست؟

حرف شما کاملا صحیح است ولی آیا گرافیک شما حافظه GDDR5 داره؟
    استفاده از حافظه gddr5 برای یه کارت رده پایین چندان جالب نیست. 

آره گفتین برتر هست ولی نه زیاد. یعنی 2 برابر قوی بودن زیاد نیست؟

اگه این طور صلاح میدونید چشم من دیگه ادامه نمیدم اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام
    متاسفانه مثل اینکه اصلا به حرفای من دقت نکردین چون که بهتون برخورده بوده و میخاستین کم نیارین فقط میخاستین جواب بدین

شما حرف خودتون رو میزنید من هم همینطور گویا .. قضاوت رو بزاریم با دوستان ! ملاک شما اینه یه کارت فوق آسمانیه 5650 باشه قبول .. به تکرار نیازی نیست .. برید پستها رو درست بخونید !
    کاش اون صفحه ویکیپدیا رو تا آخر میخوندید

مافیا 2 رو که بهونه کردید ... خیلی جالب بود واقعا

دوستان سرچ با این عبارت تو گوگل بزنین :
    YouTube - Bad Company 2 ATI 5470

بعد وارد لینک اول بشند ... میتونید به جای این بازی dirt 2 رو هم سرچ کنید ! هر دو از دارکت ایکس 11 پشتیبانی میکنند

نمیدونم جرا وقتی نمیتونیم بحث درست کنیم میریم تو حاشیه ..
    برخورده و کم نیاره و حرفهای خاله زنکیه اینچنینی از بحث حرفه ای خارجه و متاسفم برای خودم و دیگه نیازی نمیبینم پاسخ شما رو بدم

2. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون نمیدونم بحثتون برا چیه
    اما بهتره به اطلاع رسانی اکتفا کنید و مواردی که با هم اختلاف دارید رو با پیغام خصوصی به اطلاع هم برسونید
    به هر حال از اطلاعاتی که در رابطه با ان دو کارت گرافیک گذاشتید ممنونم و در آخر هم باید یگم که مسلما این لپ تاپ مخصوص بازی طراحی نشده اما با وجود این به کارت گرافیکی تجهیز شده که از عهده ی خیلی بازی ها بر میاد
    حتما دلیلی داشته که بیشتر کانفیگ های اون شامل 5470 هستن شاید مصرف انرژی یا حتی گرمای تولید شده هم ملاک قرار گرفته
    تا لپ تاپی کاربر پسند ارائه بشه
    در ضمن من اون ویدئویی که از بازی Bad Company 2 تهیه شده رو دیدم خیلی روون اجرا میشد

Bad Company 2 as played on Ati 5470, it ran exceptionally well.
    -DX9 all highest settings
    -AA x 1 /AF x 16
    -Native 1366 x 768 resolution
    with fraps 15-20 fps
    without fraps 20-25+
    Last edited by sheytoon001; 18-09-2010 at 00:26.

4. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقایون نمیدونم بحثتون برا چیه
    اما بهتره به اطلاع رسانی اکتفا کنید و مواردی که با هم اختلاف دارید رو با پیغام خصوصی به اطلاع هم برسونید
    به هر حال از اطلاعاتی که در رابطه با ان دو کارت گرافیک گذاشتید ممنونم و در آخر هم باید یگم که مسلما این لپ تاپ مخصوص بازی طراحی نشده اما با وجود این به کارت گرافیکی تجهیز شده که از عهده ی خیلی بازی ها بر میاد
    حتما دلیلی داشته که بیشتر کانفیگ های اون شامل 5470 هستن شاید مصرف انرژی یا حتی گرمای تولید شده هم ملاک قرار گرفته
    تا لپ تاپی کاربر پسند ارائه بشه
    سیامک جان معذرت میخوام اگر بحث رو ادامه دادم .. خودم هم دوست نداشتم اینجا ادامه پیدا کنه بهتر بود در انجمن گرافیک ادامه میدادیم ..
    بهرحال شرمنده اگر نظم تاپیک بهم خورد
    Last edited by Gilopa; 18-09-2010 at 00:31.

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

چه ها يعني گارانتي الماس هم جزو گارانتي هاي معتبر به حساب مياد
    مال من الماسه
    آره معتبر حساب ميشه...

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض توجه!

نیازی به ثابت کردن نیست من خودم یه عمری توی فریم 12/13/14 بازی میکردم به خوبی میدونم چه قدر اعصاب خورد کن هست.البته اگه کسی همش توی فریم پایین بازی کنه و بهش عادت کنه چیزی احساس نمیکنه ولی اگه همون بازی رو توی فریم بالا بازی کنه میفهمه چقدر تفاوت و لذت داره.
    بازم انگار به حرفای من توجه نکردین من نوشته بودم مافیا 2 توی بالاترین تنظیمات روی بیشتر گرافیک ها راحت اجرا میشه برای همین نوشتم که یه بازی دیگری رو در نظر بگیرید مثل bad company2 یا metro 2033

اصلا شدیدا مهم نیست!
    اتفاقا اصلا 5650 و 5470 در یک کلاس قرار ندارند 5650 از سری 56xx هست ولی 5470 از سری 54xx

حرف شما کاملا صحیح است ولی آیا گرافیک شما حافظه GDDR5 داره؟
    استفاده از حافظه gddr5 برای یه کارت رده پایین چندان جالب نیست. 
    شرمنده ادامه دادم ولي گيلو پا جان يه چيزي را درست گفته بود كه همينطور انكار ميشد...
    اتفاقا تو يه كلاس قرار دارند...سه كلاس داريم:
    1.پيشرفته:كه براي سري گيمينگ ايسوس معمولا استفاده ميشه و دكستاپها...
    2.متوسط:كه هر دو مدل 5650 و 5470 و GT 320 را نيز شامل ميشه ولي در رده بندي فرق دارن...
    3.ضعيف:كه از اسمش معلومه!

اگر شما ميخواي مافيا فقط بازي كني بايد يه گرافيك اينويديا برداري چون جزو بازيهاي تحت حمايت اينويدياهه و كاراييش براي اين سري گرافيك ها بيشتره...مثل GT 320M,GT 335,GT280M و ...
    براي بد كمپاني هم به همين صورته...استوديو ساخت خيلي تحت تاثير اينويديا قرارداره چون جزو بزرگترين سرمايه گذاراشه...

بله...5470 از GDDR5 هم استفاده ميكنه.جزو گرافيكهاي ضعيف محسوب نميشه....!كه شما ميگي رده پايين...!

در آخر شما كه ميگي پول نداري بخري...پس اطلاعاتت رو تجربي كسب نكردي...تركيب يه سي پي يو و هارد و رم خوب كارايي اين گرافيك ها را خيلي زياد ميكنه!
    مثلا ممكنه توي يه سايت معتبر نوشته باشه كه كارايي خوبي نداره توي بازي GTA ولي در عمل فرق كنه....ميدوني تو تئوريك داري تصميم مي گيري...
    راستي اين كارت گرافيك 5650 كه نوشتي همون طور كه گفتم جزو ريفربيش ها محصوب ميشه...پس بحث درباره اش بي فايده است....!

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

کسی از دوستان اینجا از مودم وایرلس برای Adsl استفاده کرده ؟ من خودم Adsl دارم که بایه کابل اومدم شیرش کردم
    ممنون میشم قیمت و کلا مشکلات احتمالی رو تو این لپتاپ توضیح بدید
    من دارم...راضيم...50 هرار تومن بر مودم...بقيه اش هم با پول ADSL معمولي يكسانه...مشكلي نداره فقط از اين دو شركت بگير كه معروفند:
    D-LINK
    دومي رو اسمش رو يادم رفته...!

9. 3 کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک درایور به اسم Intel Centrino Wireless-N 1000 به قسمت NETWORK درایورهای 5010 اضافه شده که ظاهرا فقط برای 64 بیتیه
    دوستان بررسی کنن این درایور برا چیه
    ورژن جدید Intel Wireless Display Connection Manager هم در قسمت ویدئو اومده که ظاهرا همین درایور بالایی رو پشتیبانی میکنه و برای 64 بیتیه
    Last edited by sheytoon001; 18-09-2010 at 17:35.

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[
    ---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

من دارم...راضيم...50 هرار تومن بر مودم...بقيه اش هم با پول ADSL معمولي يكسانه...مشكلي نداره فقط از اين دو شركت بگير كه معروفند:
    D-LINK
    دومي رو اسمش رو يادم رفته...![/QUOTE]

ببخشید کلا چقدر شد وسرعتش چه جوری

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

صفحه گذاشتند
    این مدل با مدل شما فرق داره

این N50Dell-Inspiron-15R-10 هست ولی مدل شما Dell Inspiron N5010
    اینم لینکش
    کد:

کد:
    پس میبینید که اشتباه نکردند
    این دیگه به گرافیک ربطی نداره که دارم ادامه میدمش ..
    دوست نداشتم ادامه بدم حتی همین بحث رو اما فکر کنم من قبل ویرایش مطلب ایشون رو خونده بودم که این جملات رو نخونده بودم ..

آقا شما فکر کردی من از پشت کوه اومدم که فرق مدلهارو ندونم ؟ نه دوست من شما کمی دقتت رو بیشتر کنی بد نیست !

دوستان اول از همه خواهش میکنم لطف کنند تو گوگل قسمت عکسها این عبارت رو سرچ کنند :

dell inspiron 1545

حالا لطف کنید وارد این صفحه سایت دل بشید و مدل 1545 رو تماشا کنید

کد:

دوستان خودتون قضاوت کنید این عکس بالا که برای مدل 1545 است آیا دقیقا همون عکسی نیست که در این صفحه پایین گذاشته شده ؟ اتفاقا پشتش خیلی شباهت داره به مدل n5010 خودمون ...

کد:
    از طرفی تو همین صفحه بالا که ایشون ادعا میکنند مدل N50Dell-Inspiron-15R یه مدل دیگست و اشتباه نکرده
    بررسیهایی رو مشاهده میکنید .. یکی از بررسی هارو میذارم :

کد:
    آیا بررسی بالا برای مدل n5010 ما هست یا نه ؟ اگر هست پس چطور میشه که مدلی که عکس و مشخصاتش رو نوت بوک چک میذاره به قول دوستمون یه مدل دیگست اما تو همون صفحه اومده مدل مارو بررسی کرده ؟ دیوانست مگه ؟ این دو چه ربطی بهم دارند ؟

در آخر n5010 رو به صورت رسمی با این نام میشناسند Dell Inspiron 15R N5010
    15rدرسایت دل با این نام شناخته میشه
    اینم صفحه اثبات این مساله :
    کد:
    اینم یه صفحه از سایت رسمی دل برای اثبات این مساله :
    Inspiron 15R Laptop
    کد:

همانطور که مشاهده میکنید اینم عکس n5010 همه ماهاست که در سایت دل گذاشته شده(رنگ قرمزش) :

در ضمن این صفحه زیر خدا شاهده اصلا تو سایت نبود و اضافه شده .. اون روز من دقیقا n5010 رو سرچُ کردم و همه صفحات رو چک کرده بودم ..

کد:
    حیف که تاریخ نداره بهتون ثابت کنم...
    Last edited by Gilopa; 18-09-2010 at 22:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من شنیدم در این مدل چون کارت گرافیک قویه زود داغ میکنه و بالاخره خیلی زود میسوزه و خیلی برگشتی داشته به همین خاطر درسته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همانطور که مشاهده میکنید اینم عکس n5010 همه ماهاست که در سایت دل گذاشته شده(رنگ قرمزش) :

در ضمن این صفحه زیر خدا شاهده اصلا تو سایت نبود و اضافه شده .. اون روز من دقیقا n5010 رو سرچُ کردم و همه صفحات رو چک کرده بودم ..

کد:
    حیف که تاریخ نداره بهتون ثابت کنم...
    از نظر من هم سایت اشتباه کرده
    فکر می کنم n5010 به 15r معروفه
    راستش من که تاحالا فکر می کردم اسم دومشه
    گاهی هم با این اسم دنبال جزیاتش میگشتم
    شکی نیست که 15r n5010 با n5010 یکیه
    Last edited by sheytoon001; 18-09-2010 at 23:08.

16. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •