والا من هر چی گشتم نتونستم چنین جمله ای که شما میگین پیدا کنم
انگلیسی من به خوبی شما نیست تا اونجایی که میدونم گفته که برای اینکه playable باشه باید توی تنظیمات پایین بازی کنید که توی پست قبلی منظور از playable رو براتون کامل توضیح دادم که چی هست. و هیچ جا نگفته این بازی توی تنظیمات بالا اجرا نمیشه. متاسفانه مثل اینکه اصلا به حرفای من دقت نکردین چون که بهتون برخورده بوده و میخاستین کم نیارین فقط میخاستین جواب بدین
نیازی به ثابت کردن نیست من خودم یه عمری توی فریم 12/13/14 بازی میکردم به خوبی میدونم چه قدر اعصاب خورد کن هست.البته اگه کسی همش توی فریم پایین بازی کنه و بهش عادت کنه چیزی احساس نمیکنه ولی اگه همون بازی رو توی فریم بالا بازی کنه میفهمه چقدر تفاوت و لذت داره.
بازم انگار به حرفای من توجه نکردین من نوشته بودم مافیا 2 توی بالاترین تنظیمات روی بیشتر گرافیک ها راحت اجرا میشه برای همین نوشتم که یه بازی دیگری رو در نظر بگیرید مثل bad company2 یا metro 2033
بنده هم لینک بهتون دادم که اون سایت اشتباه نکرده بوده
به خاطر این گفتم چون توی یکی از پستهاتون دقیقا همونو گفته بودین که یه عمری توی کار گرافیک هستین
من نمیدونم چرا شما قبول نمیکنید که اشتباه کردین و همش فکر میکنید حرف خودتون درست هست.
مگخ من گفتم stream processor اشتباه هست؟؟؟؟؟ گفتم همشون یک معنی رو میدن.
اتفاقا shader processor از لحاظ فنی معنی کامل تری رو میده
این مربوط به مبحث gpgpu و پردازش موازی هست که مبحثش جداست و اصلا ربطی به این موضوع نداره.
اگه پول خرید لپتاپ رو داشتم مگه بیکار بودم بیام با شما کل کل کنم
.gif)
میرفتم 24 ساعته بازی میکردم
اصلا شدیدا مهم نیست!
اتفاقا اصلا 5650 و 5470 در یک کلاس قرار ندارند 5650 از سری 56xx هست ولی 5470 از سری 54xx
چرا شنیدم بهش اورکلاک میگن که چند تا سایت ایرانی ویژه این کار هست.اینکه سرعت هسته رو زیاد میکنند درسته باعث افزایش کاریی میشه و هیچ شکی توش نیست ولی این برای مسابقه و رکورد زدن هست هیچ وقت توی یه مسابقه یه نفر نمیاد از یه گرافیک قدیمی مثل 8800 در مقابل گرافیک های جدید مثل 5870 استفاده کنه چون که هر چه قدرم سرعتش رو زیاد کنه به هیچ وجه نمیتونه به 5870 برسه.
توی cpu ها هم همین موضوع صادق هست آیا به نظر شما یه cpu pentum4 3.8ghz قویتره یا corei5 750 2.6 ?
گرافیک Ati 5850 سرعت هسته 625mhz داره آیا این گرافیک ارزون قیمت هست؟
یا قدرتمند ترین گرافیک موجود برای لپ تاپ nvidia 480m که سرعت هسته 425mhz داره و 325mhz از گرافیک شما سرعتش کمتره آیا گرافیک ضعیفی هست؟ یا ارزونه؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه من گفتم مهم نیست؟
حرف شما کاملا صحیح است ولی آیا گرافیک شما حافظه GDDR5 داره؟
استفاده از حافظه gddr5 برای یه کارت رده پایین چندان جالب نیست.
آره گفتین برتر هست ولی نه زیاد. یعنی 2 برابر قوی بودن زیاد نیست؟
اگه این طور صلاح میدونید چشم من دیگه ادامه نمیدم اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام
.gif)