تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 449 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همه به خصوص استاد مهران ؛
    امروز یه فلش رو به کامپیوتر زدم که میشه گفت مخزنی از ویروس بود البته ویروس شناخته شده ، 5 تاشو usb disk security پاک کرد گفتم با کمودو و آویرا یه اسکن کنم ببینم چی میشه ، با کمودو اسکن کردم که نوشت 4 فایل اسکن شده و هیچکدوم رو ویروس تشخیص نداد اما با آویرا که اسکن کردم 5 تا ویروس گرفت ! همشون هم شناخته شده بودند مثل newfolder.exe و recycler واز این جور چیزها ... واقعاً تعجب کردم از کمودو ، آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی در شناخت ویروس ها و مخرب های ناشناس داره نباید چندتا ویروس دست و پا افتاده رو بشناسه ؟

2. این کاربر از Djhamid2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

امروز یه فلش رو به کامپیوتر زدم که میشه گفت مخزنی از ویروس بود البته ویروس شناخته شده ، 5 تاشو usb disk security پاک کرد گفتم با کمودو و آویرا یه اسکن کنم ببینم چی میشه ، با کمودو اسکن کردم که نوشت 4 فایل اسکن شده و هیچکدوم رو ویروس تشخیص نداد اما با آویرا که اسکن کردم 5 تا ویروس گرفت ! همشون هم شناخته شده بودند مثل newfolder.exe و recycler واز این جور چیزها ... واقعاً تعجب کردم از کمودو ، آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی در شناخت ویروس ها و مخرب های ناشناس داره نباید چندتا ویروس دست و پا افتاده رو بشناسه ؟
    کاربر محترم از این که به جمع فن های کومودو پیوستید ، تبریک می گویم،

واقعا اظهارات شما سبب ساز ابراز حس تعجب در وجودمان گردید و بالطبع سبب ساز پریشانی روح و روانمان گردید،به دلیلی در این تاپیک بر خلاف سایر تاپیک ها برای استدلال نیازمند ارائه مستندات و ادله کافیه به منظور اثبات حکم یا نفی یک موضوع هستید،

شما مستندات لازمه را ارائه ندادید و سعی در تشویش اظهان کاربران کومودو نموده اید،
    پس شما یک بکاپ از محتویات فلاش دیسکتان را آپلود نموده و در اینجا قرار دهید!
    تا در سایت های نظیر ویروس توتال بررسی شوند!

||در ضمن جزئیات را نیز بگویید:ورژن دیتابیستان و چند اسکرین شات تا بررسی شوند،
    مطمئنم کومودو با تکنولوژی کلاد قویتر از حتی دیتابیس های مالتی انجین نظیر gdata است چه برسه به آویرا!

4. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

آقا مهران مثلا من چند صحفه از همین سایت رو باز میکنم
    وقتی میخوان لود بشه کلا هم چراغ خاموش میشه هم اینترنت ولی بلافاصله بعد از چند ثانیه وصل میشه . تو cmd وقتی ping میگیرم کلا یه پیغام دیگه میاره که که مربوط به اینه که هیچ اینترنتی به کامپیوتر وصل نیست .
    وقتی به ماهواره وصل میکنم این قطعی رو ندارم
    Last edited by kaivanika; 07-11-2010 at 14:44. دليل: جواب پست 740 آقا مهران

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

انتی ویروس ناد دارم چه برنامه ای از کومودو رو نصب کنم که کامل شن
    وقتی برنامه ها میخوان به نت وصل شن کومودو برای اجازه سوال میکنه یا خیر؟

در مورد استفاده از ناد32+فایروال کمودو به نظر من این کار رو نکنید بهتره. چون در کار یکی یا هر دوی این برنامه ها اختلال ایجاد میشه. مشکل هم نمیاد روی صفحۀ دسکتاپ با فونت قرمز بنویسه مشکل دارید.

بهر حال پیشنهاد من استفاده از Comodo Internet Security است. اولین مشکلی هم که ممکنه پیدا کنی با پروسۀ ekrn.exe برای Web Access در ناد32 هست چون فایروال کمودو جلوشو ممکنه بگیره.

اگر خواستید طبق سلیقۀ خودتون انتخاب کنید اما مشکلاتش را هم قبول کنید.

موفق باشید.

لینک دانلود فایروال کمودو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک شما با این
    کد:
    چه فرقی میکنه
    Last edited by SevenCity; 07-11-2010 at 15:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر شما آنتی ویروس nod32 داری (نه smart securitty) شما باید comodo firewall باید نصب کنی

لینک اول 3تا از محصول های امنیتی comodo را گذاشته دوم فقط firewall توی خود برنامه هیچ فرقی نیست

بله اگر برنامه ای نیاز به پرسیدن داشته باشه میپرسه که به مرور زمان خودش یاد میگیره و دیگه نمیپرسه

برای اطلاعات بیشتر صفحات پیشین را مطالعه کنید

8. 2 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کاربر محترم از این که به جمع فن های کومودو پیوستید ، تبریک می گویم،

واقعا اظهارات شما سبب ساز ابراز حس تعجب در وجودمان گردید و بالطبع سبب ساز پریشانی روح و روانمان گردید،به دلیلی در این تاپیک بر خلاف سایر تاپیک ها برای استدلال نیازمند ارائه مستندات و ادله کافیه به منظور اثبات حکم یا نفی یک موضوع هستید،

شما مستندات لازمه را ارائه ندادید و سعی در تشویش اظهان کاربران کومودو نموده اید،
    پس شما یک بکاپ از محتویات فلاش دیسکتان را آپلود نموده و در اینجا قرار دهید!
    تا در سایت های نظیر ویروس توتال بررسی شوند!

||در ضمن جزئیات را نیز بگویید:ورژن دیتابیستان و چند اسکرین شات تا بررسی شوند،
    مطمئنم کومودو با تکنولوژی کلاد قویتر از حتی دیتابیس های مالتی انجین نظیر gdata است چه برسه به آویرا!

ممنون دوست عزیز ، من هم به توصیه مهران عزیز به کمودویی ها پیوستم
    واقعاً خودم هم تعجب کردم ، بعدشم قربونت برم یه جور نوشتی سعی در تشویش اظهان عمومی دارم که خودمم هم به شک انداختی نکنه جاسوسی ستون پنجمی چیزی باشم !
    والا آویرا ویروس ها رو پاک کرد و دیگه ویروسی روش نمونده . در ضمن من خودم یکی از طرفداران و معرفی کننده های کمودو شدم دلیلی نداره بخام دروغ بگم و کمودو رو زیر سوال ببرم اما باید واقع بین باشیم و بفهمیم عیب از کجاست !
    هر دو آنتی ویروس هم آخرین ورژن خودشون هستند .

10. این کاربر از Djhamid2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام علیکم و خسته نباشید
    چه طور میشه تنظیم کرد که هر وقت فلش مموری را متصل میکنیم ،از ما سوال بپرسد که برای ویروس چک کنم یا نه؟
    ضمنا از محصولات این شرکت برنامه دیگری هم میشناسید که خوب باشد یا خیر؟
    برای نصب ضد جاسوس چه برنامه ای را در کنار این پیشنهاد میدهید؟
    با تشکر
    یا علی

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

حمید جان اینکه آنتی ویروس کمودو و یا بقیه چند نمونه را کمتر یا بیشتر شناختند که جای تعجب نداره. تعجب من هم از این نیست که کمودو چرا نتونسته تشخیص بده بلکه بیشتر از این تعچب میکنم با توجه به این همه توضیحات و مطالبی که تا کنون حداقل در این تاپیک گذاشته شده چرا باز هم دوستان فکر میکنند آنتی ویروس کمودو باید همۀ نمونه ها رو تشخیص بده و یا همچنین تشخیص کاذب یا همون False Positive هم نداشته باشه؟

پست زیر رو بخونید...

سلام

M E H R A N عزیز . بعد از باز کردن فایل زیپ شده 29 تا ویروس ، علاوه بر فایل زیپ دوم یه فایل New Text Document
    هم کنارش هست ، و من روش دابل کلیک کردم . نکه اشتباها" ویروس رو دابل کلیک کردم . اگه ویروس بود ، ویندوز عوض کنم .

راستی Avira Premium Security Suite 10.0.0.542 ، هجده تا تشخیص داده و avast Antivirus free 5.0.677 - Final هم 21
    کد:
    حالا آنتی ویروس کمودو 24 نمونه رو از 29 تا تشخیص داد یعنی 6 مخرب رو بیشتر از Avira و 3 مخرب را هم بیشتر از Avast تشخیص داده.

آنتی ویروس هایی که از روی دیتابیس و هوش مصنوعی سعی در تشخیص نمونه ها میکنند هیچ وقت نمیتونند همۀ نمونه های آلوده را تشخیص بدند و این قضیه برای همۀ آنتی ویروسهای موجود فعلی صدق میکنه و ربطی به کمودو بودن نداره. آنتی ویروس کمودو هم مثل همین نمونه ای که شما اشاره کردید ممکنه نتونه در بعضی جاها تشخیصی داشته باشه و در بعضی جاها هم میبینی خیلی عالی عمل میکنه اما باید قبول کنی که آنتی ویروس فقط نقش آنتی ویروس رو میتونه بازی کنه نه بیشتر و نه کمتر.

به همین دلیل لایه های دفاعی دیگه مانند HIPS, Behavior Blocker و یا Sandbox برای محافظت از سیستم گذاشته شدند. اگر قرار بود که آنتی ویروس کمودو اینقدر قوی باشه که بتونه حتی نمونه ای رو که هنوز نوشته هم نشده تشخیص بده, خب در اینصورت چه نیازی به این لایه های دفاعی بود؟

نکتۀ دیگه اینکه اگر روزی Avira,Avast یا Nod32 ویروسی را تشخیص ندند اون ویروس بعد از اجرا شدند راحت توی سیستمشون جا خوش میکنه و سیستم رو آلوده میکنه. اما همین نمونه هایی که شما گفتید آنتی ویروس کمودو تشخیص نداد رو سعی کردید اجرا کنید ببینید چه اتفاقی میوفته؟

خب بذار من بهتون بگم, اولا که همشون در سند باکس اجرا میشدند. دوما توسط hips و یا Cloud Scanner امکان شناسایی بعضی هاشون وجود داشت.

راستی سعی کنید هر نمونه ای که آنتی ویروس کمودو تشخیص نمیده براش بفرستید تا سریعا به دیتابیس اضافه بشه.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 07-11-2010 at 17:07.

13. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام علیکم و خسته نباشید
    چه طور میشه تنظیم کرد که هر وقت فلش مموری را متصل میکنیم ،از ما سوال بپرسد که برای ویروس چک کنم یا نه؟
    اولا که اگر آنتی ویروس کمودو را غیر فعال کنید و داخل فلش مموری ویروس وجود داشته باشه حتی با غیر فعال بودن آنتی ویروس کمودو, ویروس و یا کرمی که داخل فلش مموری قرار داره نمیتونه خودش رو داخل سیستم شما کپی کنه و سیستم شما رو آلوده کنه.

دوما اگر کرم یا ویروس بخواد اجرا بشه در صورت وجود داشتن در دیتابیس آنتی ویروس تشخیص داده میشه و بهتون پیغام میده و اگر هم در دیتابیس وجود نداشته باشه هیچ فرقی نمیکنه شما گزینۀ اسکن مموری را داشته باشید یا نه.

سوما اگر آنتی ویروس تشخیص نده و کرم بخواد از داخل فلش مموری اجرا بشه اونوقت داخل سند باکس اجرا میشه و باز هم سیستم شما آلوده نمیشه.

پس همچین گزینه ای وجود نداره چون آنتی ویروس کمودو بصورت on-Access همیشه فایل ها رو اسکن میکنه و نیازی به اسکن دستی وجود نداره. اگر خواستید میتونید با کلیک راست اسکن کنید.

15. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

آقا من چه طوری می تونم دسترسی به یک سایت رو با استفاده از فایروال کمودو مسدود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •