عمو اول خودتو معرفی کن ببینم از کدوم طرفی هستی با مایی یا با اونا
به هر حال مارادونا انسان کاملا جالبیه و هیچ وقت قابل پیش بینی نیست
عمو اول خودتو معرفی کن ببینم از کدوم طرفی هستی با مایی یا با اونا
به هر حال مارادونا انسان کاملا جالبیه و هیچ وقت قابل پیش بینی نیست
کاریکاتور صعود به مرحله بعد مارادونا
اینم یه عکس که تو بچگی هام عاشق این چاپ بودم و یادم میاد 50 تا چاپ دادم تا اینو ومارادونای ساعتی بگیر البته نمیدونم این عکس مربوط به جام 86 یا 90 ولیفک کنم 90 باشه
اینم یه عکس دیگه که منو یاد اون عکس معروف دکتر چه گوارا (که مارادونا عکسشو روی دستش خالکوبی کرده میندازه)
Last edited by yashgin128; 27-06-2010 at 02:34.
هههههههه
واقعا قشنگ بود دستت دردنکنه رفقا میگم مکزیک رو من2هیچ زدم اگه 2هیچ ببره امتیازم میشه10![]()
اميدوارم آرژانتين قهرمان بشه
براي قهرماني بايد همه رو برد ولي يه چيز كه من هميشه بهش فكر ميكنم اينه كه اين برزيل تا كجا ميخاد شانس بياره
من تا يادم هست همش توي گره هاي آسونه مرحله بعدش هم باز تيم مطرحي جلوش نيست اسم اين تيم رو شانسيلميذاشتن بهتر نبود .
حالا برعكسش آرژانتين يا تو گروه مرگه يا بازيهاي بعديش با ميزبانه يا داوريه يا نميدونم رعد و برق مياد نميدونم ......
ولي امسال يه چيز ديگه است .
Last edited by aram24; 27-06-2010 at 08:51.
منم همینطور فکر میکنم ...
دل تو دلم نیست
یه وقت نکنه باز بدشانسی بیاد
یه وقت نکنه باز آرزوهامون بموننو خودمون
یه وقت دوباره اشک عزیزترین فوتبالیستهای دورمونو نبینیم
یه وقت گردن کلفتای دنیای پولو پارتی حالمونو نگیرن
اما هنوز خیلی زوده جا بزنم
این روزا دست خدا اومده
خیلیم مردونه خشمگین اومده
به خندهاش نگاه نکنید
توی دلش یه بغض بوده که همه داریم ترکیدنشو
بعد از هر برد البیسلسته میبینیم
منم یه بغض داشتم
هیچوقت روزاییو که قهرمان یکتای فوتبال دنیا افسرده شده بود
یادم نمیره
همون روزا که هیچکس این موجود مقدس رو جدی نمیگرفت
مارادونا جک نیست
یک واقعیت تکان دهندس
آرژانتینیها اما اسطورشونو همیشه دوست دارن
و تا آخرم پاش میایستن
خدایا تو کمک کن به آرزوشون با قهرمانشون برسن
حداقل این دوره
حداقل یه بار به خاطر مارادونا
مارادونا: به مکزیک احترام می گذاریم
دیه گو مارادونا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل مکزیک از بازیکنان تیمش خواست که حریف را دست کم نگیرند و از هم اکنون خود را در مرحله بعد نبینند.
آرژانتین و هلند تنها تیم هایی بودند که با سه پیروزی و کسب هر 9 امتیاز ممکن به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی رسیدند.
او به خبرنگاران گفت:" من همچنان می گویم که بقیه مدعی قهرمانی هستند و ما تنها برای جنگیدن به آفریقای جنوبی آمده ایم. ما در شرایط خوبی قرار داریم هرچند همیشه مسائلی در تیم وجود دارد که باید حل شود. آسان نیست وقتی که در کشورتان کسی روی شما حساب نمی کند بعد بیایید در 3 بازی پیروز شوید و همچنان تمرکزتان را حفط کنید.
مردم می گویند که ما فاجعه بودیم، ما بدترین تیمی بودیم که آنها دیدند و اکنون می گویند که ما تیم فوق العاده ای هستیم و اینک این تیم در زمین عالی کار می کند.
مکزیک تیمی است که باید به آن احترام گذاشت. اما آنها نیز باید به ما و تاریخ مان احترام بگذارند. مکزیک چند بازیکن دارد که موجب نگرانی ماست. اما ما بازی خودمان را انجام می دهیم. ما با همان بازیکنان همیشگی بازی خواهیم کرد. می دانیم که بازی سختی در پیش است اما با بازیکنانی که در پیش داریم می توانیم به مراحل بالاتر صعود کنیم.
شرایط فعلی فوق العاده است زیرا ما مرحله گروهی را با امتیازات کامل پشت سر گذاشتیم و پس از ترمیم تیم از نظر ذهنی، اکنون مراحل حذفی را آغاز خواهیم کرد."
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
مارادونا با مورينيو مشورت ميكند
سرمربي تيم ملي آرژانتين با اشاره به رابطه خوب و دوستانه با مورينيو اعلام كرد براي موفقيت در جام جهاني از مورينيو كمك خواهد گرفت.
مارادونا قصد دارد بعد از نمايش قدرتمندانه در مرحله گروهي در ديدارهاي آينده هم تيمش را با تمام قوا راهي ميدان كند و به اين منظور نظر ژوزه مورينيو را درباره وضعيت تيمش جويا خواهد شد.
مارادونا با اشاره به رابطه دوستانه اش با آقاي خاص گفت: من علاقه زيادي به مورينيو دارم. قبلا بارها باهم درباره فوتبال گفتوگو و ساعتها درمورد تاكتيك هاي دفاعي، هجومي و هر آنچه به فوتبال مطرح مي شود، بحث كرده ايم.
مارادونا با تمجيد از دانش فني مورينيو گفت: او مربي بسيار خوبي است. دلم مي خواهد مورينيو هميشه كنارم باشد و هر زمان هر سوالي دارم از او پرسم. او به خوبي به تمام سوالات پاسخ مي دهد و مشاورههايش واقعا ارزشمند است.
سرمربي البي سلسته افزود: در روزهاي آينده به احتمال فراوان با او تماس خواهم گرفت و نظرش را درباره تيمم جويا خواهم شد.
مارادونا در پايان درباره وضعيت ليونل مسي گفت: او دقيقا همان طوري كه انتظار دارم بازي مي كند. مطمئنم در بازي هاي آينده طلسم گلنزدنش را هم خواهد شكست.
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
والتر ساموئل غایب آرژانتین در مصاف مقابل مکزیک
دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که والتر ساموئل، به دلیل مصدومیت دیدار مرحله یک هشتم پایانی تیمش در رقابتهای جام جهانی مقابل مکزیک را از روی نیمکت دنبال خواهد کرد.
این مدافع باتجربه در جریان دیدارتیمش مقابل کره جنوبی از ناحیه ران مصدوم شد.پیش از این انتظار می رفت که او به دیدار تیمش در مرحله یک هشتم پایانی مقابل مکزیک برسد ولی مارادونا در صحبتهایی اعلام کرد که این مدافع 32 ساله هنوز به روزهای اوجش بازنگشته است.
مارادونا در کنفرانس خبری گفت:« والتر ساموئل هنوز به اوج آمادگی نرسیده و ما نمی توانیم با به میدان فرستادن او ریسک کنیم.»
بدین ترتیب نیکلاس بوردیسو جای او را در ترکیب آلبی سلسته پرخواهد کرد. البته احتمالا ساموئل تنها غایب آرژانتین نخواهد بود. خوان سباستین ورون نیز با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و ممکن است ماکسی رودریگس را به جای او در میدان ببینیم.
البته مارادونا از اظهارنظر در این رابطه امتناع کرد و به گفتن این جمله بسنده کرد:« من نمی توانم ترکیب اصلی تیمم را در اختیار شما خبرنگاران قرار دهم. سالن پر از خبرنگاران مکزیکی است.»
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
"مسي" پولسازترين بازيكن جام جهاني 2010
سرويس: جام جهاني 2010
مسي ستاره تيم ملي آرژانتين بيشترين سهم را در تبليغات پولساز جام جهاني به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسي نابغه 22 ساله آرژانتيني كه در جام جهاني 2010 كاپيتاني تيم ملي كشورش را نيز تجربه ميكند، بيشترين سهم را در تبليغات اين رقابتها به خود اختصاص داده است.
به گزارش الجزيره اسپورت، مسي با شركت در تبليغات رايانهاي آديداس و شركت گسترده در تبليغات موزيكال پپسي در تازهترين تبليغات براي شبكه غذايي آمريكانا، ناگت مرغ كنتاكي را تبليغ ميكند.
بنابراين گزارش در اين بين شركت نوشابهسازي پپسي آمريكا با بيشترين تبليغات از بيش از ده ستاره جام جهاني براي نوشابه خود در سطح رسانههاي جهان تبليغ ميكند. پپسي براي اين كار با استفاده از حيات وحش قاره آفريقا و كشور آفريقاي جنوبي و همچنين بهره جستن از موزيكهايي با تم آفريقايي از ستارهاي همچون مسي، تيري آنري، دروگبا، كاكا و چند ستاره نامآشناي ديگر استفاده كرده است.
كريستيانو رونالدو نيز از اين خوان گسترده بينصيب نمانده و در چرخه اقتصادي تبليغات جام جهاني براي انواع شامپو و ژل تبليغ ميكند.
در اين بين شبكه الجزيره اسپورت با پرداخت هزينههاي هنگفت به بازيكناني همچون وين روني، پاتريس اورا، فرناندو تورس و چند ستاره ديگر تبليغات گستردهاي را براي شبكه تلويزيوني خود انجام ميدهد. از ديگر تبليغات اقتصادي مهم جام جهاني ميتوان به رقابت دو غول بزرگ خودروسازي كره جنوبي يعني شركتهاي كيا و هيونداي اشاره كرد.
شاهكليد اين شركتها در دست سرمايهگذاران آمريكايي است. صاحبان صنايع و شركتهاي بزرگ تجاري كره جنوبي نيز با قدرداني از زحمات بازيكنان تيم ملي اين كشور در صعود به مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني، اعلام كردند پيروزيهاي تيم كره جنوبي در جام جهاني رونق خاصي به وضعيت اقتصادي اين كشور بخشيده است.
در ادامه اين گزارش آمده است، با رونق بازار ووووزلا در جام جهاني كه به كشورهاي ديگر هم سرايت كرده است، كارخانههاي چيني با اضافه كردن ساعات كار خود، تجارت بوق را هم به لطف جام جهاني رونق بخشيدهاند. قطريها نيز به لطف پولهاي گستردهي صادرات گاز خود، به شكلي باور نكردني براي كسب ميزباني جام جهاني سال 2022 تلاش ميكنند.
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
رافائل ماركز:
براي رويارويي با آرژانتين بايد از لحاظ رواني تقويت شويم
مدافع باتجربه تيم ملي فوتبال مكزيك حفظ آرامش و تمركز را مهمترين عامل براي شكست آرژانتين دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ تيم ملي مكزيك كه با 4 امتياز پس از اروگوئه به عنوان تيم دوم راهي مرحله يك هشتم نهايي شد، يكشنبه در اين مرحله از رقابتها به مصاف آرژانتين، يكي از مدعيان قهرماني خواهد رفت.
اين ديدار به نوعي يادآور جام جهاني 2006 آلمان است. چهار سال گذشته هم اين دو تيم در همين مرحله به مصاف هم رفتند كه آرژانتين در پايان با حذف مكزيك به جمع 8 تيم پاياني راه يافت.
رافائل ماركز درباره ديدار حساس با آرژانتين، گفت: بله با تيم پرمهره و باكيفيتي روبهرو هستيم. اما چه ميشود كرد؟ بايد با تمام قوا به ميدان برويم و آنها را شكست دهيم. اين تنها راه ما براي باقي ماندن در آفريقاي جنوبي است. فكر ميكنم اين توانايي را داريم كه به اين مهم دست پيدا كنيم. فقط بايد خودمان را باور كنيم.
مدافع كهنهكار تيم بارسلونا دربارهي شرايط دو تيم گفت: بيشتر كارشناسان شانس بيشتري براي آرژانتين قائل هستند اما، ما ميخواهيم ثابت كنيم كه فوتبال با قوانين رياضي جور درنميآيد. تجربه ثابت كرده است تيمهاي كماعتبار و ناشناخته ميتوانند از پس تيمهاي صاحب سبك و مدعي برآيند.
ماركز با اشاره به ضعف خط دفاع آرژانتين گفت: آنها مهرههاي خوبي در خط دفاع دارند اما، دفاع تيمي آنها شرايط چندان مطلوبي ندارد و ما بايد از اين نقطه ضعف نهايت استفاده را ببريم. سرمربي تيم تمام بازيهاي آرژانتين را به دقت بررسي كرده و نكات لازم را به ما گوشزد كرده است.
مدافع تيم ملي مكزيك با اشاره به تكرار ديدار مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2006 آلمان گفت: ما چهار سال پيش هم با آرژانتين روبهرو شديم اما، نتوانستيم آنها را شكست دهيم اما امسال شرايط بسيار متفاوت است. ما نسبت به چهار سال پيش تيم آمادهتري هستيم و اگر نمايش خوبي ارائه دهيم، شكست آرژانتين، دور از دسترس نيست.
رافا ماركز در ديدار مقابل آرژانتين مقابل ليونل مسي، همتيمي خود در تيم بارسلونا قرار خواهد گرفت و وظيفه دشواري براي مهار اين نابغه فوتبال دنيا بر عهده خواهد داشت.
ماركز در اين باره گفت: لئو (مسي) بيترديد بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست و مهار او براي هر مدافعي بسيار دشوار است. من در بارسلونا كنار او بازي كردهام و ميدانم سبك بازي او به چه صورت است. بايد سعي كنيم با پر كردن فضاها، فرصت پا به توپ شدن به مسي ندهيم چرا كه اگر مراقب او نباشيم، مسلما با شكست زمين را ترك خواهيم كرد.
ماركز جام جهاني را يكي از بهترين خاطرات در دوران حرفهاي بازيگرياش دانست و گفت: نميدانم چگونه احساسم را بابت حضور در آفريقاي جنوبي بيان كنم. حضور در جام جهاني بيترديد يكي از خوشايندترين لحظات زندگي من بوده است. فكر ميكنم هيچ چيز ديگري نميتواند بيشتر از فوتبال بازي كردن آن هم در مهمترين تورنمنت فوتبالي در دنيا، به من لذت ببخشد. با توجه به اينكه در جام جهاني آينده 35 سال خواهم داشت، بايد تمام تلاشم را انجام دهم تا در اين آخرين حضور در تركيب تيم ملي مكزيك درخشش خوبي داشته باشم و با دست پر آفريقاي جنوبي را ترك كنم.
ديدار تيمهاي مكزيك و آرژانتين يكشنبه، ششم تير در ژوهانسبورگ برگزار خواهد شد. برنده اين ديدار براي حضور در مرحله نيمهنهايي به مصاف برنده تيمهاي آلمان و انگليس خواهد رفت.
نفوس بد نزنید آقا ، امشب حداقل 4 تا گل رو زدیم . مکزیک همونیه که سری قبل جلوی ایران حرفی برای زدن نداشت . عدم هماهنگی تیمی و تکروی خط حمله ایران باعث شکستش شد . ایشالله امشب مکزیکی ها باید با چسب و وصله برن خونشون !!
هيگواين، ويتك و ويا مدعي آقاي گلي جامجهاني
سه بازيكن تيمهاي آرژانتين، اسلوواكي و اسپانيا از بخت خوبي براي كسب عنوان آقاي گلي رقابتهاي جامجهاني2010 برخوردار هستند.
گونزالو هيگواين، روبرت ويتك و داويد ويا در پايان دور گروهي پيكارهاي آفريقايجنوبي موفق شدند هر يك براي تيم كشور خود سه گل بزنند.
در اين ميان هيگواين هر سه گل خود را در بازي با كره جنوبي زد؛ اما مهاجمين اسلوواكها و اسپانيايي ها در بيش از يك بازي موفق به زدن اين تعداد گل شدند.
فهرست گلزنان برتر جامجهاني تا پايان مرحله گروهي به شرح زير است:
3 گل زده:
گونزالو هيگواين - آرژانتين، روبرت ويتك- اسلوواكي، داويد ويا - اسپانيا
2 گل زده:
ديگو فورلان- اروگوئه، ساموئل اتوئو - كامرون، تياگو مندس - پرتغال، لوئيس فابيانو - برزيل، الاانو بلومر- برزيل، آساموا ژيان- غنا، لاندون دونووان - آمريكا، برت هولمان - استراليا، پارك جيسونگ- كرهجنوبي، كيسوكه هوندا - ژاپن
این مارادونایی که ما میشناسیم امشب کل ترکیب رو عوض میکنه و مکزیک دست به دهن میمونه و گیج میشه و 10 تا گل میخورهاما ما بازی خودمان را انجام می دهیم. ما با همان بازیکنان همیشگی بازی خواهیم کرد. می دانیم که بازی سختی در پیش است اما با بازیکنانی که در پیش داریم می توانیم به مراحل بالاتر صعود کنیم.![]()
"ديگو ميليتو" همچنان اميدوار به گلزني
مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين با وجود عملكرد ضعيف در آخرين ديدار اين تيم مقابل يونان همچنان اميدوار است در ديدارهاي آينده با حضور در تركيب آلبي سلسته خاطره روزهاي خوش بازي در اينتر را تكرار كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ ديگو ميليتو كه در دو بازي اول آرژانتين از روي نيمكت كار را دنبال كرد، بالاخره توانست اعتماد مارادونا را براي حضور در تركيب ثابت آرژانتين جلب كند اما، ميليتو در طي 90 دقيقه حضور در تركيب آرژانتين، نتوانست انتظارها را برآورده كند.
ميليتو در نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: بازي در جام جهاني كاملا شرايط متفاوتي نسبت به بازي در سري A دارد. البته توضيح اين مساله كار آساني نيست. تنها كساني كه شرايط من را تجربه كردهاند ميتوانند درك كنند.
ميليتو در ادامه افزود: من تمام تلاشم را در زمين انجام ميدهم اما بعضي وقتها نميتوانم آن طور كه دوست دارم و مربي از من انتظار دارد، فوتبال هميشگيام را ارائه دهم.
ديگو ميليتو كه فصل گذشته را همراه اينتر «سه گانه» را كسب كرد درباره ديدارهاي آينده آرژانتين در جام جهاني گفت: هنوز راه زيادي تا پايان باقي مانده است. اميدوارم در ديدارهاي آينده هم به ميدان بروم و عملكرد هميشگيام را به نمايش بگذارم.
ميليتو در پايان درباره حذف فيناليستهاي جام جهاني 2006 آلمان گفت: واقعا شگفتزده شدم. اصلا گمان نميكردم اين دو تيم به اين زودي با جام وداع كنند اما، به هر حال فوتبال همين است و اين اتفاقها گاهي وقتها در آن رخ ميدهد.
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
انتقام مکزیک یا ادامه موفقیتهای مارادونا؟
شاگردان دیگو مارادونا فردا شب بازی سختی را باید مقابل مکزیک برگزار کنند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، قهرمان جامهای جهانی 1978 و 1986 این بار آمده تا قهرمان جامجهانی 2010 شود و جام مسابقات را به آرژانتین ببرد. شاگردان مارادونا که در دور گروهی با اقتدار کامل و 9 امتیاز به این مرحله پای گذاشته اند در سال 2006 نیز در همین مرحله البته بارهبری "خوزه پکرمن" مکزیک را در وقتهای اضافه و باگل زیبای "مکسی رودریگوئز" شکست دادند.
در مقابل مکزیک که در مرحله مقدماتی فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشت برای انتقام حذف از جام جهانی 2006 و خلق یک شگفتی پای به میدان خواهند گذاشت.
مکزیک با انگیزه با شکست دادن فرانسه قهرمان 1998 و نایب قهرمان دور قبلی مسابقات قصد دارد شگفتیساز جام نوزدهم باشد.
گفتنی است؛ دیدار 2 تیم مکزیک و آرژانتین از ساعت 23 فردا شب(یکشنبه) به وقت تهران به مصاف یکدیگر می روند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)