تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 451 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

خب من سه چهار صفحه آخر رو خوندم ولی در کل متوجه اصل مطلب نشدم. اینکه مشکل شما با درایور کارت گرافیک چیه.
    ولی در کل شما میتونید آخرین ورژن کرافیک رو از سایت اسوس دانلود کنید که بصورت کامل هست و حجمش هم حدود 200 مگ میشه. البته کاتالیست 10.6 هم اومده که کار خاصی واسه این گرافیک انجام نمیده و تمام بهینه سازیهاش معطوف میشه به کارت های گرافیک دسکتاپ. پس زحمت دانلود کردنش رو نکشید.

در مورد سوییچ شدن گرافیک واسه کاهش مصرف باطری هم باید بگم که اصلا N61JQ گرافیک دوم نداره و در نتیجه شامل سیستم هایی با سوییچ ابل گرافیک نمیشه و همیشه از یه گرافیک استفاده میکنه. تا اونجایی که من یادمه N61JV از این تکنولوژی استفاده میکنه که اونم به دلیل ارائه نشدن درایو درست و حسابی خیلی ها رو جون به لب کرده بود. که البته این اواخر ظاهرا مشکل درایورش حل شده.

البته اینا رو کلی گفتم چون همونطور که گفتم هنوز نفهمیدم که مشکل اصلی شما با این گرافیک چیه.

پیروز باشید

2. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من چند صفحه ي آخر اين تاپيك رو خوندم، ولي الآن كاملا" گيج شدم. يه عده اي هي گفتن اين لپتاپ خوبه، ولي به محض اينكه اين آقاي nekooee خريد و به مشكل برخورد ديگه پيداشون نيست.
    حالا من هم كه مي خواستم اين مدل رو بگيرم كاملا" توي شك افتادم.
    1- فرق ASUS N61JQ-JX014V و ASUS N61JQ-JX061V رو كماكان نفهميدم. يكي مي گه هر دو صفحه كليدش فارسيه، يكي مي گه فقط 14V فارسيه ... اصلا" فرقشون فقط توي صفحه كليده ؟
    3- همچنين فرق pro64jq رو با اون دو تا. فرقش اينه كه بلو ري نداره ؟ منظور از سفارشي بودن چيه ؟ و اينكه كلا" كدوم رو بايد خريد ؟ اختلاف قيمتش با اون دو تا چقدره ؟ چرا تو سايت سازگار نيست ؟
    3- اين مشكل گرافيك دقيقا" سوييچ نشدن به كارت گرافيك اصلي در بازي ها هست ؟ نمي شه به صورت دستي اين كارو كرد ؟ جناب nekooee شما براي همين قضيه آپديت كردين و به مشكل برخوردين ؟
    4- قضيه ي اين باس رم چيه ؟ بالاخره كدوم مدلش 1333MHz هست و موقع خريد از كجا بفهمم 1333MHz هست ؟
    5- اينطوري كه من متوجه شدم هيچ لپتاپي زير 1.5 ميليون از نظر گرافيك به اين مدل نمي رسه درسته ؟ چون مي خوام بازي كنم اين موضوع برام مهم هست.
    6- قيمت اين لپتاپ رو تو سايت سازگار زده 1490. اما اين دوستمون گفت
    قیمتش 1.400.000 تومن هست
    بالاخره كدوم هست ؟ بايد از كجا، به چه قيمت و با چه گارانتي بخرم ؟ من شهرستان هستم و مي خوام براي خريد بيام تهران. ولي نمي دونم از كجا بايد بخرم. لطفا" راهنمايي كنيد.
    خيلي معذرت مي خوام از اينكه تعداد سوالام زياد هست. ولي چون همين روزا مي خوام بخرم عجله دارم، و از اونجايي كه اين لپتاپ رو چند سالي مي خوام ازش استفاده كنم و تقريبا" جاي PC رو مي گيره، خيلي مهم هست كه بعدا" پشيمون نشم.
    از اينكه به همه ي سولام جواب مي دين پيشاپيش سپاسگزاري مي كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز الان لپ تاپ من بازی نه چندان گرافیکی باتلفیلد رو داره فرمهاش رو می خوره!! و جاهایی که حرکت سریع هست تصویر از عرض میشکنه و فیلمهاش هم بعضی جاهاش کاملا مشخص میشه فرم ها خورده میشه! و دوستانی که این مدل رو دارند گفتند که درایورش مشکل داره من در جریان نبودم. منتها دو نفرشون گفتند درایور جدیدی آمده که مشکلش حل شده و من لینک نداشتم و طبق لینک یکی دیگر از دوستان رفتم دانلود کردم که باتلفیلد اینجوری شد بعد رفتم دوباره درایور خودش رو نصب کردم اما دیگه درست نشد.
    این چه کارت گرافیکی هست که بازی نه چندان گرافیکی رو اینکار می کنه وای به حال بازیهای گرافیک بالا! من اهل بازی نیستم اما اگر این لپ تاپ به کارت گرافیکش مینازه و افرادی مثل من فقط به همین دلیل اون رو به سونی ترجیح میدند خیلی ناراحت گننده هست که در این مورد هم ضعف داشته باشه
    حالا این دوستان که می دونم بلدند من هر چی منتظرم انگار دیگه به این تایپیک سر هم نمیزنند!
    در هر حال اگر واقعا همینطور باشه که گرافیکش بازی اینجوری هم نخونه واقعا برای خودم متاسفم با خرید این لپ تاپ به این گرونی!!

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

منم نمیدونم این دوستان کجا رفتن. وقتی بحث این لپ تاپ بود هر کی میومد و یک تعریف و تمجیدی ازش میکرد. الان که برای بر طرف کردن مشکل سوال میپرسید همه ساکت شدند. البته میدونم خیلی ها این پست های شما رو میبینند اما چرا کسی جواب نمیده ... نمیدونم.

شما ناراحت نباش دوست عزیز. شما میتونی درایو رو داونگرید بکنی. یعنی از نسخه ی جدید دوباره برگردی به نسخه ی قدیم. راهشم اینه و ضرری هم نداره.

برو توی Add/Remove و بگرد ببین درایو کارت گرافیک ATI رو پیدا میکنی یا نه. اگر بود آنیستالش کن و سیستم رو یبار ریستارت کن.

اگر سی دی درایو ها رو داری از روی سی دی درایو خودش رو نصب کن و اگر نداری از سایت ایسوس میتونی دانلود کنی.

در ضمن من مطمئنم که لینکی که بهت دادم مال درایو کارت گرافیک شماست. اما مشکلی که براتون بوجود اومده رو علتش رو نمیدونم. واسه همین باید ببینیم کسی که این لپ تاپ رو داره بیاد و راهنمایی کنه.

من خودم لپ تاپ سری M از ایسوس رو دارم. در سایت ایسوس درایو کارت گرافیکی که گذاشته چند ورژن قدیمی تره نسبت به درایوی که خود سایت Nvidia گذاشته. در سایت Nvidia هم دقیقا به همین شکل ATI برای دانلود کردن اقدام میکنید و هیچ فرقی نمیکنه. دانلود کردم. نصب کردم الان هم مشکلی ندارم.

تنها فرقش هم با سری شما کارت گرافیکش هست وگرنه بقیه مشخصات سخت افزاریه تقریبا یکیه مثل Core i7 و غیره..

شما این راه رو امتحان کن. ضرری نداره. اگر درست نشه بدتر نمیشه.

دوست عزیز اصلا گزینه آنیستال نداره و فقط گزینه ریپیر داره....
    شما هم جای من بودید حالتون میگرفت
    Last edited by nekooee; 12-07-2010 at 15:58.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

این مدل 6 مگ کش داره

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

ریکاوری؟؟؟؟ اگر ریکاوری کنم که باید سه روز فقط بشینم دوباره برنامه نصب کنم و تنظیمات رو درست کنم...
    بازی هم که میره از اول!!!
    آخه من م یدونم چند نفر هستند که اصلا اونها اینکار رو کردند و مشکلشون هم برطرف شده....
    فقط باید بیان ولطف کنند دقیق بگند چه کار کنیم. ریکاوری که راه حل نیست. تازه کارت گرافیک با درایور خودش مشکل داره باید درایور جدید نصب بشه
    غیر از اون سی دو تو خود درایو C هم هست. همانطور که گفتم هم درست نشد و هم اینکه درستم بشه برای مشکلات دیگه حتما باید درایو جدید نصب بشه مگه نه حل نمیشه...
    عزیز شما مدل 61JQ یا 61JA رو دارین ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من 61jq رو دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب نگرانیت چیه ؟
    خیلی راحت درایور فعلی رو پاک کن و از خود سایت اسوس درایور رو دانلود کن،من پریشب دانلود کردم آخرین درایور رو و الان هم نصبیدم،هیچ مشکلیم نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من بخدا 10 بار توضیح دادم!! چرا باز یک حرف رو تکرار میکنید؟
    1- اون تو خود سی دی هست چرا دانلود کنم؟ واسه من که تو درایو سی هم همه درایورها به غیر از سی دی هست
    2- درایوری که تو سایت ایسوس هست قدیمیه و با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا درایو جدید درست شده و مشکلی نداره. به گفته دوستان!! و من ورژن جدید رو گرفتم ولی از همونی هم بود افتاد...
    3- من اون رو نصب کردم ولی درست نشد بازم
    .....
    اگر حرف دیگر دوستان اشتباه باشه و درایور جدید هم هنوز مشکل داشته باشه یعنی اینکه دیگه درست نمیشه و یعنی اینکه پولمون هدر رفته... یعنی این لپ تاپ دیگه مفتش گرونه!!
    Last edited by nekooee; 12-07-2010 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من بخدا 10 بار توضیح دادم!! چرا باز یک حرف رو تکرار میکنید؟
    1- اون تو خود سی دی هست چرا دانلود کنم؟ واسه من که تو درایو سی هم همه درایورها به غیر از سی دی هست
    2- درایوری که تو سایت ایسوس هست قدیمیه و با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا درایو جدید درست شده و مشکلی نداره. به گفته دوستان!! و من ورژن جدید رو گرفتم ولی از همونی هم بود افتاد...
    3- من اون رو نصب کردم ولی درست نشد بازم
    .....
    خوب حالا چرا میزنی ؟؟؟
    ورژن اونی که توی سی دی هست با اونی که روی سایته واسه من فرق میکرد
    بخاطر همین گفتم دانلود کن
    شما میتونی یه کار دیگه هم کنی،سیستم رو با ریستور پوینت خود ویندوز برگردونی به لحظه ی قبل از نصب درایور،اینجوری هیچیم از دست نمیدی

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نکته اینجاست که عدد ورژن درایو هیچ فرقی نکرده! و نکته دوم اینه که نگاه کردم تو ری استور پوینت چیزی ثبت نشده و نکته سوم اینکه درایور خودش به گفته دوستان مشکل داره یعنی باید درایور جدید نصب بشه
    :-))
    عزیزم مرسی که راهنمایی می کنی از اونهایی که جواب نمیدن بهتر لااقل.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما برو تو system restore بعدش choose a differenet restore point رو بزن،امکان نداره اونجا چیزی ثبت نشده باشه
    برو یه مرحله قبل از نضب کارت گرافیکت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •