سلام به دوستان...من يك سري مشخصات فني ميخوام از چند دستگاه مربوط به صنايع چوب(اره فارسي بر رو ميزي،فرز دستي و....)البته ميخوام كامل باشه.تو گوگل گشتم ولي چيز به درد بخور نديدم...ممنون ميشم راهنمايي كنيد. (سال نو بر همگي مبارك.)
سلام به دوستان...من يك سري مشخصات فني ميخوام از چند دستگاه مربوط به صنايع چوب(اره فارسي بر رو ميزي،فرز دستي و....)البته ميخوام كامل باشه.تو گوگل گشتم ولي چيز به درد بخور نديدم...ممنون ميشم راهنمايي كنيد. (سال نو بر همگي مبارك.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست من عالیه عزیز
مرسی دوست من ازت خیلی ممنون به خاطر لطفت
یا علی
سلام !!!
آقا خلاصه و مختصر و مفید و بی پرده و بی رو درواسی و بی مقدمه و ... میخواستم اگه میشه کمک کنید سه چهار تا صفحه مطلب در باب هر عنوان از سه مطلب زیر پیدا کنم
1. بهداشت و نقش آن در عملیات نظامی
2. انرژی هسته ای و نقش آن در عملیات نظامی
3. تفرقه و پراکندگی (در نظام)
خلاصه ایتکه دستتون رو میبوسمخدا خیرتون بده تازگی ها خیلی زود کفری میشم وقتی از این جور عناوین رو سرچ میکنم و
....
Is the head position during preoperative image data acquisition essential for the accuracy of navigated brain tumor surgery?
این مقاله رو هم لطف کنید بذارید.
سربازي مرخصي گرفتي عيد را؟ همسايمون هم عين تو همين موضوعات را داد به من گفت يكيش را جستجو كن يه مقاله از توش درآر
البته يادم نيست از كجا براش گرفتم اما برات پيدا ميكنم
منتظر باش
با سلام ، من استاندارد های
(API MPMS(manual of petroleum measurement standard رو می خواستم .تمام
chapters
با سپاس
برای شروع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Pario; 01-04-2008 at 15:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)