نه دایی جون... با need for speed اشتباه گرفتید شما..
نه دایی جون... با need for speed اشتباه گرفتید شما..
اون Flatout ـه
+
حالا که کل DLC ها رو گرفتم می خوام یهو با هم تمومش کنم.این پیشنهاد یکی از بچه های فروم بود![]()
اون FlatOut چه ربطي به Need For Speed داره
ايول دمت گرم بازي كرديش خيلي حال ميده ؟![]()
بابا شما هم آی کیو هستینا! تیکه انداختم...
flatout چیه عمو... این تاپیک فال اوت هست...اینجا جای صحبت در مورد اون مسئله نیست...
+
دی ال سی هاش توی لایو چنده قیمتشون؟
خيلي تابلو بود تيكه انداختي
FlatOut برو مولتي بزن اونوقت![]()
بین 800 تا 1000 پوینت،ولی به نظر من بهتره صبر کنی Goty Edition بیاد...................دی ال سی هاش توی لایو چنده قیمتشون؟
به نظر من بیشتر تغییراتی که Bethesda روی قسمت سوم اعمال کرد کاملا بجا بودن و بازی یکم باید تغییر میکرد،اگه شبیه قبل میموند به احتمال زیاد اندازه این فال آوت 3 تغییر کرده موفق نمیشد.خود من با تیره و تاریک شد نبازی خیلی کیف کردم!کلا به نظرم جو دنیای فال آوت باید تاریک باشه........استودیوی داخلی بتسدا شروع کرد به ساختن فال آوت 3 (بی ارتباط به فان بورن) و در نهایت سال 2008 فال آوت 3 منتشر شد که علی رغم گرفتن نمرات بسیار بالا، از طرف طرفداران سنتی فال آوت خیلی مورد پسند قرار نگرفت.
چرا؟ چون بتسدا خیلی چیزها رو عوض کرده بود. تبدیل بازی از ایزومتریک به سه بعدی، قرار دادن بازی در یک منطقه بزرگ (تو فال آوت های قبلی شما بین ده ها شهر کوچک در گردش بودید)، تاریک و تلخ شدن اتمسفر بازی، حذف سیستم شهرت، کنار گذاشتن NCR و ...
سلام دوستان عزیز
من یه سؤال داشتم
این ۲تا بازی با هم فرق دارن؟
Fallout New Vegas 2011 Extended HD Edition
و
Fallout: New Vegas
Fallout:New Vegas Utimate Edition تایید که شامل همه ی DLC های منتشر شده برای بازی(Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues,Lonesome Road, Courier’s Stash e Gun Runners) میشه و 12 فوریه منتشر میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی dsl چیا عوض میشه و از کجا باید dl کنم؟
بچه ها می یه مشکلی با بازی FNV دارم نسخه ی 3 رو 4 بار بازی کردم و حال کردم ولی تو new vegas بازی رو تو ویستا باز می کنه ولی وقتی تو XP می زنم همه چیش قاطی میشه مثلا اولش که روی تختی و پنکه بالا سرت میچرخه اونجا همه چی تکون می خوره ولی اون جوری باقی میمونی یعنی اون مرد باحات حرف نمی زنه مگر اینکه دکمه Esc رو بزنم بازی ردوباره بزنمش تا بازی ادامه پیدا کنه ولی بعد از مکالمه اول که سوال می پرسه ولی بعدش بازم گیر میکنه تا این که اون دکمه رو دو بار بزنم.
تو صدا هم اونجوریه اصلا صدای تفنگ در نمیاد تا وقتی که اون دکمه رو بزنم تا تو منو صدا ها رو بشنوم.
من درایو گرافیک رو هم آپدیت کردم DLC هم زدم اما درست نشد خواهشا کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)