اقا دستت طلا،عجیبه،چرا نمیشه،هیف شد!!!!!
پس تنوع نرم افزار داره،بسیار هم عالی!
بازم ممنون ازت وست عزیز،
از دوستان کسی راجع به جی پی اس این دستگاه اطلاع نداره!؟!
ممنون!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اقا دستت طلا،عجیبه،چرا نمیشه،هیف شد!!!!!
پس تنوع نرم افزار داره،بسیار هم عالی!
بازم ممنون ازت وست عزیز،
از دوستان کسی راجع به جی پی اس این دستگاه اطلاع نداره!؟!
ممنون!
دوستان ویو دوست اینجا رو هم زیر نظر داشت باشید:
و یه چیز خیلی باحال؛ نصب ویجت های غیر رسمی روی ویو: (فروم آلمانی):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسم ببینید برید فضا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه کجاشو دیدید؟ گوشی تازه یه هفته ست وارد آمریکا شده، بذارید هکر های گرامی کارشونو شروع کنن....
هفت هشت ماه طول کشید تا آندروید برای N900 بیاد، من دلم روشنه ما زود تر از این حرفا درویدیده می شیم!
فروم آلمانیه عجب چیز خفنیه! مث که برادران (و خواهران البته) آلمانی خیلی مشغول ویو هاشون هستند!
گوگل مپ جاوا رو روی گوشی نصب کردم، خیلی باحاله ولی اینترنت می خواد... یعنی نقشه ها رو ذخیره نمی کنه....
من هنوز محو این فروم آلمانیم! تو قسمت ویوش گم می شید چه برسه به جاهای دیگش!
اگر هنوز براتون سوالی در مورد این گوشی باقی مونده، اینحا به تمام سوال های ممکن جواب داده شده: (تاکید می کنم خیلی زیاده!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by {sahand}; 14-07-2010 at 20:30.
با سلام به همه دوستان
من این گوشی ماه را خریدم و خیلی خیلی راضیم فقط چند مشکل دارم
1- وقتی دارم عکس میگیرم اون عکس گرفته شده نمایش داده نمیشه باید چکار کنم ؟؟
2- من قبلش 3gs داشتم و خیلی راحت بسته gprs ایرانسل را میخریدم و استفاده میکردم یعنی وقتی edge آیفونم را فعال میکردم میتونستم خیلی راحت برم تو اینترنت و همینطور میشد غیرفعالش کنم ...حالا میخوام بدونم این ویو هم همچین قابلیتی را داره ؟؟؟ اگر داره باید چه تنظیماتی را انجام بدم ؟؟؟؟
3- برنامه kies را از کجا میتونم آخرین ورژنش را دانلود کنم ؟؟؟/ لطفا لینک دانلود بدید ...ورژن cd خودش 1.5.0 هست
لطفا سوالم را دقیقا پاسخ بدید ..............با سپاس از همگی
سلام !
من یه فرضیه راجع به بادا دارم !
به نظر من سامسونگ قابلیت های بیشتری توی این گوشی گذاشته ولی رو نکرده.........و هر چند وقت یکبار یک فریمور میاد و قابلیت های جدید بهش اضافه میشن........یه چیزی مثه آیفون(نظرتون چیه؟)
و یک سوال........این گوشی قسمتی برای سرچ فایل (موزیک , ویدیو , عکس و ... داره؟
ممنون میشم جواب بدید.......
plz help me
کسی هنوز جی پی اس رو تست نکرده؟
لطفا با نرم افزارهای جاوا یه تست بزنید.
Camera/Settings/Review
Menu/Settings/Connectivity/Use Pocket Data
samsungapps.com
بله، menu/Smart Search
سلام
توی همین فرومی که سهند معرفی کرد جایی دیدم که نوشته بود: به طور پیشفرض روی این گوشی نرم افزار ساخت کانکشن وی پی ان وجود نداره، اما قراره براش برنامه ای بیاد (از طریق سایت samsung apps) که کاربران بتونن با نصب اون کانکشن وی پی ان رو ایجاد و باهاش کار کنن
با تشکر از شما
من بازم چند تا سوال دیگه هم داشتم
1- گوشی چرا داغ میشه ؟؟؟ بخاطر درب باطری هست ؟؟؟
2- وقتی میخوام برم تو منو باید دکمه قطع تماس بگیرم راهی هست که بشه با لمس روی تاچ راحت وارد منو و خارج بشم ؟؟؟
3- بنظرم خیلی دکمه منو نامرغوبه زود خراب نمیشه ؟؟؟
یه سوال خیلی مهم و فوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل هایی رو که از طریق kies برای گوشی دانلود کردم توی کامپیوتر توی win xp در مسیر C:\Documents and Settings\user\My Documents\Samsung\Kies\Download\Applications ذخیره می شدند . وقتی یک از برنامه ها رو از این مسیر حذف کردم توی kies در قسمت my download هم حذف شد و وقتی دوباره توی اون مسیر گذاشتمش توی keis و my download هم اومد .
می خواستم بدونم امکانش هست که برنامه و بازی هایی که در یه کامپیوتر دیگه هست به این روش روی گوشی نصب کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)