پس من اين بازيو انجامش ميدم
حسين ببين من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
پس من اين بازيو انجامش ميدم
حسين ببين من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
سلام . شما تو قسمت Manager (منظورم داخل کیت سرور هستش)گزینه Attach رو زدین تا فعال بشه یا نه ؟
بازي با تساوي 1-1 تمام شد بليمي و پارك گلزنان بازي بودند
امار بازي
اينم سيو بازي
اينم تك گل من از پارك ضربه سر از كورنر بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اره اما تغييرات داخل بازي اعمال نميشه
وحید اگه میخوای ترکیب بدی بجنب الان بازی چلسی با اورتونه .
حسین این ترکیب من هستش:
فقط یادت باشه ترکیب رو اول رو گزینه 2 بذاری بعدش که فعالش کردی اونو غیر فعال کنم.بعد بازیکنانی مثل هیتینگا و پینار رو در هر صورتی توی ترکیب بذار.روی نیمکت هم بازیکنانی پایین 69 نباشه.بعد تعویض ها روی گزینه 5 یعنی زود بذار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامپیوتر این چیزا رو نمی فهمه اگه اینارو درست انجام بدی یکمی شاید شانس داشته باشم![]()
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 14:00.
فلش آمادگی ساها بنفشه . بطور متوسط هر بازیکن من یک واحد قدرتش بیشتز بازیکنان تو هستش .
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 14:09.
حسین ترکیب خوبی هستش ولی چرا دروازه بان هاوارد نیستش.نکنه اونم بنفش هستش؟ راستی نیمکت هم بازیکنان خوب بذار.
راستی حتما همون سیستم که برات گذاشتم بذار.این سیستم که توی عکس هستش سیستم پیش فرضه و اصلا خوب نیست
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 14:22.
وحید جان من ترکیب تو رو ندارم . در ضمن من قدرت تیم تو رو بحالت پیش فرض قرار دادم چون اینجوری انصاف نبود با تیم ضعیف شدت بازی کنم . این کار رو حتما در پایان نیم فصل در مورد تمام تیمها انجام میدیم . 6 واحدی که ازت کم شده بود رو درست کردم .
چون الان عادل و آرمین نیستن فرصت ما برای این بازی زیاده اما من تا ساعت سه بازیو تموم میکنم .
پس اون ترکیب برات گذاشتم چیه؟ اونو توی سیو بازی کپی کنه تمومه.حتما این کار رو بکن.بقیه اونو بلدی دیگه نمی خواد توضیح بدم...
ببین من هیچوقت از بخش مدیریت ترکیب استفاده نکردم الان که فرم 5 که مال تیم تو هستش رو لود میکنم ترکیب عوض نمیشه . میشه بگی چطوری باید اینکار رو بکنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)