سلام من پرینتر canon lbp2900 دارم واسه مک دنبال درایورش میگردم کسی برنامشو نداره بهم بده؟ممنون
سلام من پرینتر canon lbp2900 دارم واسه مک دنبال درایورش میگردم کسی برنامشو نداره بهم بده؟ممنون
دوستان میخواهم یک پرینتر لیزری تک رنگ چندکاره بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید؟ ( چیزی که با مک سازگارتر باشه )
میدونم به اینجا مربوط نمیشه ( اما سیب بازها خوش سلیقه اند به هرحال) ------ چه اسپیکری پیشنهاد می کنید؟ ( کوچک - قابل حمل و کیفیت مناسب )
سلام من پرینتر canon lbp 2900 دارم ایاکسی درایو مک واسه این پرینتر دارد ؟گیر کردم؟حیرون شدم
[/COLOR]فروشگاه خاصی نمی تونی پیدا کنی ولی پایتخت یک سری از فروشگاه ها پک مک دارن که البته یکم قیمتا بالاست!
قیمتا بالاست!
Last edited by zerolight; 14-08-2010 at 18:02.
اکثر پرینترهای Canon درایور برای مک دارن ، من مدل MP190 رو دیدم که تو کارتونش درایور مک رو هم داشت ، به سایت Canon برید احتمالا باید باشه![]()
دیدن دموی مکینتاش :
اگر برای اولین بار مکینتاش لود بشه یه دموی زیبا نمایش داده میشهامروز یک ترفند رو میگم که بشه بارها این دمو رو دید
Finder رو اجرا کنید و همزمان کلیدهای command و shift و G رو بزنید .
حالا یک پنجره باز میشه و دستور زیر رو تایپ کنید و ok کنید :
System/Library/CoreServices/Setup Assistant.app/Contents/Resources/TransitionSection.bundle/Contents/Resources//
در پنچره باز شده دنبال فایل intro.mov بگردید .
از دمو لذت ببرید![]()
Last edited by mohsenfhm; 14-08-2010 at 14:06.
سلام
برنامه speed download 5.2.17 نصب کردم سریال می خواد ؛ ۱ کرک هم که امید گذاشته بود کار نکرد
و برنامه واسه موزیک مثل jetaudio واسه مک هست ؟
برنامه واسه rar گرفتم به اسم rucksack اینم کرک می خواد کرکش کسی نداره ؟
پرینترمن مال ۴ سال پیشه توی سایت کانن هم نیست بد جور به مشکل خوردم اگر میشه راهنماییم کنید canon lbp2900
الان تو قسمت پرینترها که میری نمیاد؟
system pref.--->>>printers
یکبار وصلش کن!بعد software updateرو باز کن!بعضی وقتا چک میکنه درایور اضافه میکنه!شاید مشکلت حل بشه!!
این جا سرچ کن
ddlhere.com
و برنامه واسه موزیک مثل jetaudio واسه مک هست ؟[/QUOTE]
چرا از itunes استفاده نمی کنی؟! چه کاربرد خاصی می خوای!!
برنامه واسه rar گرفتم به اسم rucksack اینم کرک می خواد کرکش کسی نداره ؟[/QUOTE]
RSKA-NMX4-XTI2-D5LK-L6Z3
همیشه ورژن برنامه رو بنویس!!این ماله v1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)