فکر کنم 990 رو بگیرم امروز فردا " دبی گیر نیوومد فک کنم خیلی قدیمی شده
اگه ایپد بازی کانتر رو اجرا می کرد بدون شک الان می خریدمش
من اصلا روی هیچ مارکی جز lacoste تعصب ندارم
حالا سیب باشه گلابی باشه " واقعیت اینه apple دنیا رو گرفته
فکر کنم 990 رو بگیرم امروز فردا " دبی گیر نیوومد فک کنم خیلی قدیمی شده
اگه ایپد بازی کانتر رو اجرا می کرد بدون شک الان می خریدمش
من اصلا روی هیچ مارکی جز lacoste تعصب ندارم
حالا سیب باشه گلابی باشه " واقعیت اینه apple دنیا رو گرفته
کانترو اجرا نمیکنه
اما احتمال داره ویندوز xp بریزن روش
الانم ریختن اما باید به یه سیستم xp دار از نت متصل باشید
اما اگه بازی هایی مولتی میخوای مثل کانتر
خیلی بهتر از کانترو داره مثل nova
خوراکه مولتیه
قیمت آی پد یا آی مک ؟؟قیمتش در چه حدوده؟
آی پد از 890 شروع میشه
آی مک هم از 1800 شروع میشه
آی پد بدرد همه می خوره . یک همراه کامل خصوصا در مسافرت ه! می تونه جایگزین psp باشه .آی پد آخه بدرد ما میخوره؟! من تا حالا ننشستم جایی سرش بحث کنم، اما فکر نکنم بدرد هر کسی بخوره...
دوست عزیز چرا گیر دادی به 990 ؟؟؟ شماه بهتره از سری جدید بگیری که تقریبا همون قیمته . mc974
اگر قصد بازی کانتر رو داری مک بوک پرو خیلی بیشتر از آی پد به کارتون میاد.
نه اتفاقا! به نظر من تبلت پی سی، به درد اونایی میخوره که باید در حین حرکت کار کنن، مثلا فرض کنید یه انبار دار هستین، میخواین از این ور انبار برین اونور و کالا هارو ثبت کنین. یا تو کتاب خونه...
برای ما لپ تاپ خوبه ( اگه صفر هم میخواین برین... ) تازه الان خیلی لپ تاپ ها (مثل HP) این مزیت رو دارن که مونیتورش رو 180 درجه بچرخونی و بخوابونی رو کیبورد، بعد میشه یه تبلت پی سی با صفحه تاچ. اما بازم میگم، تبلت پی سی بدرد کارای تخصصی میخوره...
دوستان سایت چاره اون مدل mc371 رو زده 2150
اقا محسن من گفتم که میخوام جایگزین pc کنم اخه من معمولآ توی خوابگام
توی خوابگاه هم که دیگه کامپیوتری موجود نیست جز لپ تاپ
پس باید جایگزین pc کنم
اقا امید گفتی که بیل گیتس در مورد ایپد یه حرفایی زیده من خیلی به این موضوعات علاقه مندم اگه میشه تو پروفایلم بزارید
در مورد ایپد بله واقعآ یه شاهکاره هر چند معایبی هم داره
ولی به طور کل فلش رو نابود کرد ایپد
IE 9 , سایت هایی مثل فیس * بوک و بی بی سی و حتی یوتیوب اعلام کردن که قصد جایگزینی html 5 به جای فلش رو دارن
قیمت الماس هم همینه . البته تخفیف هم میده . در کل خرید از مراکز معتبر توصیه میشهدوستان سایت چاره اون مدل mc371 رو زده 2150
mc 371 برای شما عالیه . جایگزین خوبی برای pc خواهد بود .بهت قول میدم قیمتش کمتر هم میشه تا حدود 1950 هم خواهد رسید. فقط کمی صبر . چون تو سایت اپل زده 1799$اقا محسن من گفتم که میخوام جایگزین pc کنم اخه من معمولآ توی خوابگام
توی خوابگاه هم که دیگه کامپیوتری موجود نیست جز لپ تاپ
پس باید جایگزین pc کنم
بازم تاکید می کنم اگر عجله داری میتونی mc118 بگیری .
اموافقمقا امید گفتی که بیل گیتس در مورد ایپد یه حرفایی زیده من خیلی به این موضوعات علاقه مندم اگه میشه بزارید
مطمئن باش جابز چیزی میدونه که بی خیال فلش شدهدر مورد ایپد بله واقعآ یه شاهکاره هر چند معایبی هم داره
ولی به طور کل فلش رو نابود کرد ایپد
اگر از فلش هم پشتیبانی میکرد بازم ازش انتقاد میشدمنظورمو که میدونی ؟؟ حرف مردمه دیگه ......
یعنی منظور شما اینه که روی ایپد می شه وین xp نصب کرد ؟
اگه این کارو هم بشه کرد کانترو اجرا نمی کنه چون فک کنم کانتر cpu 1.8 به بالا می خواد
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
اخه می دونی چرا دست رو مدل بالا نمی زارم اخه بدردم نمی خوره اصلا نیازم نیست
فک کن1 لپ تاپ core i7 بگیرم ولی اندازه یه 1.7 2X استفاده کنم ازش " فایده ای نداره
حالا mc974 چجورییه " قیمتش بالاست ؟ توی chare پیداش نکردم
mc974 آپگرید شده ی mb990 هست .قیمت 1600 ه! البته کمتر میشهحالا mc974 چجورییه " قیمتش بالاست ؟ توی chare پیداش نکردم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
5 نوع کانفیک :قیمت آیمک رو میگم. چند نوع کانفیگ داره؟
2 تا 21.5 اینچی و 3 تا 27 اینچی
قیمت هم از 1750 داره تا 3 میلیون
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
خبر جدید به دوستانی که قصد تهیه ی آی پد رو دارن :
ایرانسل سفارش میکرو سیم کارت داده :
پیش فروش جهانی تبلت اپل از پریروز آغاز شده و اپل به زودی آی.پد را در استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، اسپانیا، سوییس و انگلیس عرضه خواهد کرد. بقیه دنیا هم از ماه جولای میتوانند دستگاه را سفارش دهند.
قیمت آی.پد تقریبا ۴۷۹ یورو برای وای.فای ۱۶ گیگ و ۷۷۹ یورو برای وای.فای+۳جی ۶۴ گیگ خواهد بود. البته قیمتهای انگلیس مثل همیشه تا حدی بالاتر خواهند بود.
اما نکته دیگر در اینجا است که آی پد مدل 3G سیم کارت از نوع میکروسیم می خورد که نسبت به سیم کارت های فعلی کوچک تر هستند. آی پد جزو نخستین دستگاه های مشهوری است که از میکروسیم استفاده می کند و همین موضوع باعث شده که اپراتورهای موبایل به تکاپو برای ارایه خدمات برای آن بکنند. این شرکت ها از همین حالا قیمتهای خود را برای دارندگان آی.پد. منتشر کردهاند - حتی پیش از اینکه اینکه اجازه فروش دستگاه را داشته باشند.
ظاهرا علاقه اکثر فروشندگان به قیمت گذاری بر اساس حجم استفاده بوده. اورنج برای ۲۰۰ مگ در ماه، ۱۰ یورو و برای ۲ گیگ در ماه، ۳۹ یورو قیمت تعیین کرده. در انگلیس برای یک پلن ۲۰۰ مگ در روز باید روزی ۲ پوند بدهید و برای یک ماه ۱۰ گیگابایتی، ۲۵ پوند (اورنج). در ژاپن هم سافنتبانک به عنوان سرویس دهنده انتخاب شده و کاربران میتواند از ابتدا دستگاه ۳جی را با یک قرار داد دو ساله برای سرویس دیتا، خریداری کنند.
از خاورمیانه خبر میرسد که ودافون و ام.تی.ان، مشغول کار بر روی سرویسهای آی.پد هستند. MTN، در حال حاضر ده هزار میکروسیم کارت سفارش داده که پس از تست و تایید ایمنی، از ماه ژوئن قابلیت فروش به کاربران را خواهند داشت و ودافون هم گفته که سیمکارتهای با قابلیت استفاده در آی.پدش از اواخر می در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
میکروسیم ها هم بر خلاف سیم کارت های بزرگ قدیم که ۱۵ میلی متر در ۲۵ میلیمتر هستند، در اندازه ۱۲ میلیمتر در ۱۵ میلیمتر طراحی شده اند. این سیم کارت ها نسبت به نسل قبل ظرفیت بیشتری دارند و انتظار می رود که امنیت بالاتری هم داشته باشند. در عین حال کوچکتر طراحی شده اند تا بتوانند با کوچکتر شدن ابزارهای همراه هماهنگ شوند.
هر چند که ایرانسل-MTN از اپراتور های موبایل در ایران است اما این خبر لزوما به این معنی نیست که به زودی شاهد ارایه این خدمات در ایران هم خواهیم بود.
می گم الان درسته اپل دیگه 990 تولید نمی کنه ! خوب این یعنی دیگه سیستم عاملش به روز نمی شه ؟
مگه سیستم عامل مک برای هر لپ تاپ فرق داره ؟ هر لپ تاپ اپل سیستم عامل مک خودشو دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)