تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 83 اولاول ... 2565717273747576777879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

داره خودمونی میشه DeluxePC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من تحقیقاتم رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این دزدگیر رو برای 111 خودم بگیرم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی سایتش راه تشخیص تقلبی و اصلی رو گفته و خیلی ساده با ارسال یک SMS میشه فهمید.
    من فقط قیمت و نمایندگیش رو میخوام.

ماشالا به سوالات جواب نمیدن و منم علاقه ای به تماس گرفتن ندارم! دی:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من تحقیقاتم رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این دزدگیر رو برای 111 خودم بگیرم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی سایتش راه تشخیص تقلبی و اصلی رو گفته و خیلی ساده با ارسال یک SMS میشه فهمید.
    من فقط قیمت و نمایندگیش رو میخوام.

ماشالا به سوالات جواب نمیدن و منم علاقه ای به تماس گرفتن ندارم! دی:
    مبارکتون باشه دوست گرامی
    راستی کاری برا افزایش شتاب رو ماشینتون انجام دادین؟

داره خودمونی میشه DeluxePC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارکتون باشه دوست گرامی
    راستی کاری برا افزایش شتاب رو ماشینتون انجام دادین؟
    سلام.
    هنوز نخریدمش!

برای افزایش شتاب من هم خدا رو میخوام و هم خرما رو!
    میخوام بدون اینکه مصرف بالا بره شتابش افزایش پیدا کنه اما خود مهندس شرکت سایپا هم درست جواب نمیداد که چیکار کنم.
    من زیاد نمیخوام هزینه کنم و فقط میخوام توی سر بالایی ها آبروم جلوی بقیه پرایدا نره چون کم میاره لعنتی.

این پراید یکی دو سال مهمون من بیشتر نیست بعدش میرم سراغ پژو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    هنوز نخریدمش!

برای افزایش شتاب من هم خدا رو میخوام و هم خرما رو!
    میخوام بدون اینکه مصرف بالا بره شتابش افزایش پیدا کنه اما خود مهندس شرکت سایپا هم درست جواب نمیداد که چیکار کنم.
    من زیاد نمیخوام هزینه کنم و فقط میخوام توی سر بالایی ها آبروم جلوی بقیه پرایدا نره چون کم میاره لعنتی.

این پراید یکی دو سال مهمون من بیشتر نیست بعدش میرم سراغ پژو.
    ببین دوست من شتاب خودرو با افزایش فشار بر پدال گاز حاصل میشه و این ینی دور موتور بالا و افزایش مصرف سوخت
    در این میان راههایی هست که شتاب را بیشتر میکنه در همون دور موتور ینی زودتر به اون دور موتور میرسی
    به نظر من هدرز بهترین گزینس اینطور که شنیدم چون باعث میشه دود سریعتر خارج بشه تاثیر زیادی رو مصرف سوخت نداره
    اما خوب قیمتش بالای200 هست!!
    اگه بخوای بعدا206برداری هدرز واسه اون الان 500 تومنه اون موقه حتما شده 1تومن!!
    یکار دیگم میتونی انجام بدی و صفحه کلاجتو عوض کنی یه دوسام انجام داده بود میگفت تو سر بالایی کم نمیاره! راستو دروغش بعده خودش

5. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

ببین دوست من شتاب خودرو با افزایش فشار بر پدال گاز حاصل میشه و این ینی دور موتور بالا و افزایش مصرف سوخت
    در این میان راههایی هست که شتاب را بیشتر میکنه در همون دور موتور ینی زودتر به اون دور موتور میرسی
    به نظر من هدرز بهترین گزینس اینطور که شنیدم چون باعث میشه دود سریعتر خارج بشه تاثیر زیادی رو مصرف سوخت نداره
    اما خوب قیمتش بالای200 هست!!
    اگه بخوای بعدا206برداری هدرز واسه اون الان 500 تومنه اون موقه حتما شده 1تومن!!
    یکار دیگم میتونی انجام بدی و صفحه کلاجتو عوض کنی یه دوسام انجام داده بود میگفت تو سر بالایی کم نمیاره! راستو دروغش بعده خودش
    اگه صفحه کلاج خوب گذاشته بشه واقعا روی قدرت و شتاب تاثیر داره

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    دوستان به نظرم با اینکه میگن 111 با پراید های معمولی(132-131) فقط در صندوق عقب فرق دارن اما به نظرم فضای نشستن عقب 111 کوچیکتر از اوناست!
    میخواستم بدونم شمام اینطوری حس میکنید یا مشکل از منه>!؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان میشه تا ظهر یکی به من جواب بده؟

1- موتور ارتقا یافته یعنی چی؟ یعنی فقط لرزش موتور رو گرفتن؟ ارزش داره بگیریم؟

2-هر جا زنگ میزنم میگن رنگ مسی دیگه تولید نمیشه راست میگن؟

3-رینگ آلومینیومی برای 11 قشنگ میشه؟ ارزش داره؟

4- قضیه رگلاژ عقب چیه؟؟ واقعا آب میاد؟ من ماشین رو تحویل گرفتم برم رگلاژ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

5- ارزش داره تیپ ex که ایربگ داره بگیریم؟؟ همه نمایندگی ها میگن تضمین میدیم پلاک میشه. اصلا ایربگ پراید باز میشه|؟!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دمتون گرم !!!
    Last edited by Ali_softcenter; 03-12-2012 at 10:25.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان میشه تا ظهر یکی به من جواب بده؟

1- موتور ارتقا یافته یعنی چی؟ یعنی فقط لرزش موتور رو گرفتن؟ ارزش داره بگیریم؟

2-هر جا زنگ میزنم میگن رنگ مسی دیگه تولید نمیشه راست میگن؟

3-رینگ آلومینیومی برای 11 قشنگ میشه؟ ارزش داره؟

4- قضیه رگلاژ عقب چیه؟؟ واقعا آب میاد؟ من ماشین رو تحویل گرفتم برم رگلاژ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

5- ارزش داره تیپ ex که ایربگ داره بگیریم؟؟ همه نمایندگی ها میگن تضمین میدیم پلاک میشه. اصلا ایربگ پراید باز میشه|؟!!!!!
    منظور از موتور ارتقا یافته اینکه 4-5 اسب بخار بیشتره .لرزش هیچ فرقی با هم ندارند
    رنگ مسی برای پراید هنوز تولید میشه و در حال حاضر تیبا داره با این تنوع رنگ اینترنتی به فروش میرسه .
    رنگ مسی فکر نمیکنم توی این اواضاع شرکت برای 111 پیدا کنید
    رینگ آلومینیومی بسیار زیباست روی 111 و همچنین از نظر استحکام و ایمنی نسبت به فولادی اولویت داره. خریدش بستگی به خودتون داره ولی ارزشش رو داره
    بعضی از مذل های پراید احتیاج به ریگلاز در دارند که درب عقب 111 هم از این قضیه جدا نیست و بیشتر براش اتفاق میافته ولی در مشکل خاصی نداره
    تیپ ex ارزش داره چون از فرمان هیدرولیک و ترمز ای بی اس + کیسه ی هوا بهره میبره

11. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منظور از موتور ارتقا یافته اینکه 4-5 اسب بخار بیشتره .لرزش هیچ فرقی با هم ندارند
    رنگ مسی برای پراید هنوز تولید میشه و در حال حاضر تیبا داره با این تنوع رنگ اینترنتی به فروش میرسه .
    رنگ مسی فکر نمیکنم توی این اواضاع شرکت برای 111 پیدا کنید
    رینگ آلومینیومی بسیار زیباست روی 111 و همچنین از نظر استحکام و ایمنی نسبت به فولادی اولویت داره. خریدش بستگی به خودتون داره ولی ارزشش رو داره
    بعضی از مذل های پراید احتیاج به ریگلاز در دارند که درب عقب 111 هم از این قضیه جدا نیست و بیشتر براش اتفاق میافته ولی در مشکل خاصی نداره
    تیپ ex ارزش داره چون از فرمان هیدرولیک و ترمز ای بی اس + کیسه ی هوا بهره میبره
    ممنون

1-ولی همه نمایندگی ها به من میگن لرزش موتور گرفته شده در ارتقا یافته!! خالی میبندن؟؟ مطمئنید؟ چرا ex ارتقا یافته نداره؟؟؟!!

2- یکی از دوستان من که سال هاست پراید داره ! میگه که رینگ آلومینیومی برای پراید به درد نمیخوره به خاطر جلو بندی ضعیف پراید در دست انداز های تهران سریع به چیز میره و باید عوض کنی!! میگه نگیر..نون دونی سایپاس!! ایا به نظر شما دوست من اشتباه میکنه؟ فارغ از زیباییش

3-این تیپ ex آخه تنها فرقش با sx ایربگ هست!! وگرنه فرمان هیدرولیک و ترمز رو sx هم داره. آیا بازم ارزش داره ex بگیرم ؟ چند سال دیگه در فروش ماشینم تاثیر داره؟

4- کلا بین موتور ارتقا یافته و ایربگ کدوم رو ترجیح بدم؟

5- ازآپشن های سایپا کدوم رو می ارزه بگم خود سایپا بذاره؟ (مثلا قیمتش با بیرون یکی باشه) سنسور پارک و....

6- فارغ از بحث سلیقه دوست من میگه آبی کاربنی و مشکی و نوک مدادی نگیر چون خش بیفته تابلو میشه و به خاطر آلودگی هوای تهران و وضعیت جوی در تهران هر روز باید بشوری چون کثیف بشه ضایع ست....شما چقدر اینو قبول دارید؟ و آیا کلا مسئله مهمی هست؟

مرسی
    Last edited by Ali_softcenter; 03-12-2012 at 10:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •