adcomputer جان تبریک که اینترنت شما وصل شد. یه سوالی دارم ازت می دونی ترافیک شبانه و جمعه ها که مجانی هست چجوری محاسبه می کنند ؟
adcomputer جان تبریک که اینترنت شما وصل شد. یه سوالی دارم ازت می دونی ترافیک شبانه و جمعه ها که مجانی هست چجوری محاسبه می کنند ؟
با سلام خدمت دوستان من از اهوازم يكي منو كمك كنه!!!!! من امروز يعني 1شنبه مودم من رو اوردن وپسورد ويوزر هم فعال بود سيگنال مودم واي فاي من هم روي 3چراغ هست نصاب امد ونصبش كرد و LAN فعال شد اما هيچ سايتي رو باز نميكنه حتي سايت مبين نت و پينگش هم ميزنه timed out (تايم اوت) خوده نصاب هم گفت عيب از مودم ودستگاه تو نيست فردا با خود شركت مبين نت درستش ميكنم. حالا اگه كسي ميدونه منو راهنمايي كنه
دنیا و بچه های اهواز
خیلی ممنون از اطلاع رسانیت همشهری
با منم مثل شما برخورد کردن یعنی اول گفتن واسه شما wifi جواب میده بیا ببر، بعدش پیچوندن یعنی به خاطر کمبود سیگنال گفتن باید outdoor ببری، اینجور یه خرج روتر هم انداختن رو دستمون. ولی این وسط 2 هفته ای الاف شدیم.البته به خاطر اینکه اکثر اوقات اهواز نیستم هنوز وقت نکردم مودمو بگیرم. ایشالا آخر هفته میگیرمش، فقط اگه میتونستی نامه بگیری واسه سرعت بالاتر حداقل 256 که قیمتش همونه خیلی بهتر بود.سرعت دانلود توی شبا هم همون 16 میمونه؟
ممنون....
مرسی از اطلاع رسانی همشهری
چقدر سرعت دانلودش پایین هست. اصلا نمیارزه این همه هزینه بدی واسه سرعت 16
پنل درست و حسابی ندارند چند تا عکس میگذارم خودتون ببینید:
![]()
Last edited by adcomputer; 06-09-2010 at 15:23.
- اگر میتونستم نامه گیر بیارم حتماً اینکارو میکردم
- توی شبا و ساعت 2 تا 8 هم سرعتش کم نشد
Last edited by adcomputer; 05-09-2010 at 22:16.
امیدوارم با بیشتر شدن تعداد مشترکینشون سرعت شبانه پائین نیاد.
متاسفانه سرعت بالا تر ندادن. باید حتماً یه نامه بهشون بدیم.
سلام دوتا سوال:
1.کی کل تهران تحت پوشش قرار میگیره؟منطقه ما حتی در منطقه مودم outdoor هم نیست!!
2.به لیسانس تا سرعت چند سرویس میدن؟فوق لیسانس چی؟؟
از شرکت کسی بخواهد نامه بیاره،همین که شرکت تایید کنه فلانی به اینترنت بالاتر از 128 نیاز داره کافیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)