سر چی سرویس و خسته شدین؟
یه شات میتونین بزارین؟ موندم چطوری در بسته میتونه باعث کم شدن جون بشه!... amir-yeketaz هم همون جایی گیر کرده بود که شما گیر کردین!
سیوتون رو هم اگه بزارین دیگه بهتر...
سر چی سرویس و خسته شدین؟
یه شات میتونین بزارین؟ موندم چطوری در بسته میتونه باعث کم شدن جون بشه!... amir-yeketaz هم همون جایی گیر کرده بود که شما گیر کردین!
سیوتون رو هم اگه بزارین دیگه بهتر...
شرمنده من رو کنسول دارم بازی میکنم !
دشمنتون شرمنده!
خب! عکس رو که دیگه میتونین با دوربین بگیرین...
بازی فوق العاده بود !
گیم پلی ، صدا ، گرافیک خلاصه همه چیز همونطوری که باید باشن بودن !
در کل بازی ساده ای هم بود ! جز اون 2تا chapter آخر که دهنه آدمو آسفالت میکرد !
از شماره 1 زیاد خوشم نیمد . همون اولا ولش کردم . اما این شماره نه ! 2 بار رو Pc تمومش کردم ، عیدم ایشالا رو Xbox
فقط 1 نکته تو کله بازی رو اعصاب بود ( کُله بازی ! نه اون غوله چپترای آخر ! ) . اون نکرومورفا که اسید می پاشیدن ! مخصوصآ نوع دومشون ! واقعآ رو اعصاب راه میرفتن . هربار قشنگ 2تا خشاب خالی میکردن
مراحل جاذبه ی صفر هم جالب بودن . اما به نظر من بعد از یه مدت خسته کننده میشدن .
معما ها هم ، بازم به نظره من ، شدیدا راحت بودن ! همون چند لحظه ی اول راه حلش میومد تو ذهن
کلا اولین بازیی که تو 2011 بازی کردم ، بازیه بی نظیری بود . امیدوارم تا آخر امسال بازی اینجوری زیاد ببینیم![]()
دو تا از این "جلو برنده" ها رو برمیدارین و میبرین زیر اسانسور کار میزارین.
بعدش به سرشون (قرمز رنگ) شلیک میکنین تا اسانسور بالا بیاد...
سلام.
من تو chapter 11 گیر کردم.
اینجا هرچی E رو می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته و نهایتا منو می کشه.
![]()
بازم یه مشکل دیگه !!! فکر کنم چپتر 7 باشه یا 8 !!!!
آقا 120 ثانیه وقت داریم تو فضا !!!! (اکسیژن نداریم!) و یه سری شارژ های اکسیژن ...
b میزنم میگه برو سمت اون که نزدیکش یه چیزی تو مایه های آینه های انرژی خورشیدی هست!!! بعد میرم بغلش که آبی رنگه ... e رو میزنم بهش وصل میشه و یه چیزی مثه آهنربا میاد رو نمایشگرش!!! الان نمیدونم چیکار کنم !!! هر کلیدی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
باید چیکار کرد؟؟؟
بازم یه مشکل دیگه !!! فکر کنم چپتر 7 باشه یا 8 !!!!
آقا 120 ثانیه وقت داریم تو فضا !!!! (اکسیژن نداریم!) و یه سری شارژ های اکسیژن ...
b میزنم میگه برو سمت اون که نزدیکش یه چیزی تو مایه های آینه های انرژی خورشیدی هست!!! بعد میرم بغلش که آبی رنگه ... e رو میزنم بهش وصل میشه و یه چیزی مثه آهنربا میاد رو نمایشگرش!!! الان نمیدونم چیکار کنم !!! هر کلیدی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
باید چیکار کرد؟؟؟
برو اتاق بغلی (بغل lcd!) تو اونحا که زنه رو صندلی مرده بالاش یه چیزه آبی رنگ هست با f بکشش بیرون بیار تو اون یکی که این طرفه اتاق هست!! یعنی باید بکشیش تو اون !!! یه کم ور برو میفهمی چی میگم!!! بعد دره هی باز و بسته میشه که باید آرومش کنیو ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)