تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 96 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سرمایه ندارم...تخصص ندارم(نسخه خوندن و اینجور چیزا...)
    و میخوام اولش اینجوری شروع کنم بعد برم سمت اینکار(مهندس بیکارم خسته شدم از بیکاری..) واقعا پیشنهاد شما عاقلانه س اما خوب شرایطشو ندارم فعلا...
    سلام
    شما تجربه این کار رو ندارید ، اگر از چین بخرید شاید 15 تومانی رو بتونید در ایران دویست بفروشید ولی 15 تومانی لب مرز رو نهایت بتونید 50 بفروشید. اونم اگر 15 تومان ارزش خرید داشته باشه.
    به نظر من شما اول شاگردی کنید تا از مدل و کیفیت عینک(مدل، سایز، نوع جوش ، جنس مواد، نوع فنر و ...) اطلاع پیدا کنید بعد برید سراغ پخش عینک یا ویزیتوری عینک.

2. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

حالا یه بار تستی گرفتم میخوام بفروشمش البته با حوصله میتونم تکی تکی ردش کنم بذای کسب تجربه میخوام سراغ عینک فروشا هم برم..
    بنظرتون برم تو مغازه بعد سلام چی بگم؟؟جونه من یادم بگید میشه کسی که تو قیمت گذاری وارده تو واتس اپ یا تلگرام بیاد یه نگاه به جنسام بکنه؟
    پیام خصوصی بدین لطفا
    Last edited by howhow; 20-10-2015 at 17:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام
    من دو روز پیش برای نمره چشم هم پیش اپتومتریست و هم پیش چشم پزشک رفتم
    چشم پزشک با دستگاه، آستیگمات 0.5 (منفی) برای هر دو چشم و 0.25 (منفی) برای چشم راست و 0 برای چشم چپ داد
    اپتومتریست با تست عدسی ها 0.5 (منفی) برای هر دو چشم
    حالا کدوم نسخه رو به عینک ساز بدم؟
    Last edited by ☼ Namvari ☼; 24-10-2015 at 18:33.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همین چند روز پیش فهمیدم یه شرکت واردکننده تونسته آخرین عدسی های شرکت HOYA ژاپن که برند صاحب نامی هست رو وارد ایران کنه
    از شانس خوب ما این هویا یه مدل هم مشابه زایس و ایسلور برای محافظت از نور آبی داره به نام Blue Controlکه اتفاقا عدسیش هم استوکه! یعنی توی خط تولید انبوه قرار داره و از عدسی های RX(سفارشی) ارزونتر درمیاد(تقریبا نصف!)

تهران زنگ زدم گفتن همین مدل بلوکنترل رو ۲ روزه میاریم ۲۶۰ تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by H A M A S; 28-10-2015 at 20:49.

6. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

همین چند روز پیش فهمیدم یه شرکت واردکننده تونسته آخرین عدسی های شرکت HOYA ژاپن که برند صاحب نامی هست رو وارد ایران کنه
    از شانس خوب ما این هویا یه مدل هم مشابه زایس و ایسلور برای محافظت از نور آبی داره به نام Blue Controlکه اتفاقا عدسیش هم استوکه! یعنی توی خط تولید انبوه قرار داره و از عدسی های RX(سفارشی) ارزونتر درمیاد(تقریبا نصف!)

تهران زنگ زدم گفتن همین مدل بلوکنترل رو ۲ روزه میاریم ۲۶۰ تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عدسی های اسیلور تا 20درصد و عدسی های hoya تا 10درصد از شدت نور آبی کم می کنن
    برای محافظت چشم از نور آبی کامپیوتر، بهترین راه استفاده از مانیتور هایی هستش که میزان نور آبی ساطع شده رو می تونن (بعضی تا 70درصد) کم کنن.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه های اینستاگرامم رو ببینید
    یه سری فریم اوردم از دبی تکی و عمده میفروشم ببینید ضرر نداره
    واقعا اونقد قیپت ها رو مناسب گذاشتم بعضی از مشتری ها بیشتر از قیپتی که گذاشتپ بهم پیشنهاد میکنن!!!!و منی که یه هفته سابقه تو اینکار دارم 2تا بار عمده به دوتا مغازه حرفه ای فروختم!!!!
    ایشالا تا 10 روز دیگه هم آفتابی هام و چندتا فریم طبی با کیفیت تر و چندتا مدل ارزون هم میرسه..(البته اگه تو راه نگیرنشون)
    ادرس اینستاگرامم : eastoptic
    Last edited by howhow; 30-10-2015 at 13:49.

9. این کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مجددا سلام بچه ها میخوام مغازه فروش عینک بزنم خواهش میکنم اگه کسی تخصصی داره جواب بده ما تو شهرستانیم و کسی اطلاعاتی نداره و.خوده مغازه های عینک هم اطلاعاتی در اختیار ادم نمیذارن....
    1.برای راه اندازی عینک فروشی مدرک پزشکی خاصی میخواد؟
    2.من ساخت عینک بلد نیستم و حتی قصد دارم برای سال های اول دستگاه تراش نخرم میتونم با جایی قراز داد ببندم که برام بسازن؟بنظرتون قبول میکنم(اصلا چون.ساخت بلد نیستم و تراش ندارم میذارن مغازه راه بندازم؟؟
    واقعا عینک فروشی های سمت ما بی احترامی میکنن به مشتری و جنس های بنجل رو خیلییییی گرون میندازن ....
    میخوام احترام و قیمت مناسب و سود کم رو تبلیغه کارم کنم....
    خواهش میکنم اگه کسی تخصصی داره جواب بده ما تو شهرستانیم و کسی اطلاعاتی نداره و.خوده مغازه های عینک هم اطلاعاتی در اختیار ادم نمیذارن....
    Last edited by howhow; 01-11-2015 at 06:05.

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسانی که با مانیتور مشکل دارند باید چند راه رو ازمایش کنند بلکه به دردشون خورد و از چشم درد و سوزش و تاری و سردرد خلاص بشند و یا لااقل کم بشه...
    1. همون مراحلی هست که برای رفع خستگی و بیماری CVS توصیه شده(پلک زدن حین کار با مانیتور و قانون 20 20 20 و ارگونومی مناسب و خواب صحیح و کافی و غیره که با یه سرچ تو نت می تونید پیداشون کنید)
    2. سعی کنید نور مانیتور خودتون را تا جایی که ممکنه کم کنید! شدت نور خودش چشمها رو اذیت می کنه و مثل این هست که شما یه چراغ قوه روبروی چشماتون بگیرید... کاهش نور مانیتور به کاهش تولید منابع نوری مضر چشم کمک میکنه و خستگی و درد چشمها رو کم می کنه... البته خود نور کم هم مضر هست اما نور کمتر مانیتور در هر حال بهتر از نور زیادش هست...
    3.از عینکهای مخصوص مثل انتی رفلکس خوب مثل مارک آساهی ژاپن و یا مدلهای SEEILOR و یا HOYA با پوششها ضد نور ابی و انتی رفلکس استفاده کنید... این عینک ها برای بعضی افاقه می کنه
    4. از ماینتور های با فناوریهای EYE CARE نظیر تولیدات Asus و Benq استفاده کنید...

من خودم مبتلا به این بدبختی هستم که حدودا 3 سالی هست که نور مانیتور چشمهام رو اذیت می کنه(خسته و سنگین شدن و سوزش چشم و چشم درد و سردرد و تاری چشم) و حتی نمره چشمهام رو هم بالا برده... چندین متخصص چشم رفتم از دم همه گفتند چشمهات سالمه! که این نشون میده این بیماری نسبتا جدید و غیر قابل تشخیص هست... من بدبخت تو کارم هم باید روزی چند ساعت پشت مانیتور باشم! حساب کنید چه زجری می کشم! به هر کی هم می گم یا باور نمی کنه و فکر می کنه می خوام از زیر کار در برم! حساب کنید کنار مشکلات کار و کمر درد و غیره درد چشم هم اضافه بشه!

من از مراحل بالا همه رو رفتم فقط مونده مانیتور محافظ چشم که یحتمل ماه بعد بخرم...هر چند این مانیتورها گرون هستند ولی چاره ای ندارم... البته از عدسی اسیلور و هویا استفاده نکردم (بهترین مدل اپتی سوئیس رو خریدم و فایده نداشته البته نو اسکوپ هم خریدم که کمی از شدت نور کم می کنه ولی بازم چندان فایده نداشته) که شاید اون رو هم در صورت پیدا کردن بخرم...

خلاصه مراقب چشماتون باشید برای ما هم دعا کنید که این مانیتور و چشم درد بد دردی هست.

12. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

از دوستان کسی از مانیتورهای محافظ چشم و یا عینکهای اسیلور و هویا استفاده کرده ایا!؟ چطوری بودند!؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من هویا بلوکنترل دارم(آنتی رفلکس+محافظت در برابر نور آبی)
    دیگه چشمهام مثل قبل قرمز نمیشه و دچار سردرد و خستگی نمیشم نمیگم فوق العاده اس ولی یه احساس نرمی کار با مانیتور رو دارم و موقعی که عینک رو برمیدارم این بیشتر برام ملموسه
    ولی اصل کاری مراقبت خود آدم هست.
    حتما از نرم افزار f.lux یا ردشیفت استفاده کنید
    + تایمر بزارید هر ۲۰ هشدار بده تا به چشمهاتون استراحت بدین.بالاخره عضله چشم یه عضله خیلی کوچیکه..زیاد ازش کار بکشی خسته میشه
    +شب ها توی اتاق تاریک هم به هیچ وجهه از مانیتور یا گوشی و تبلت استفاده نکنید.چون هم فاتحه چشم رو میخونه و هم باعث اختلالات در خواب میشه

اینا رو مراقبت کنید دیگه تقریبا حله حالا اگر عینک مناسب هم گرفتید فبها

در ضمن عینک های نواسکوپ و گانر و امثالهم هم اصلا استاندارد نیستن حتی تاییده FDA رو هم ندارند با همین پول میتونید یه عدسی طبی از برندهای معروف و معتبر با تجویز چشم پزشک و متناسب با نمره چشم بگیرید
    Last edited by H A M A S; 10-11-2015 at 21:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •