تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 75 از 94 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقای دکتر ارروررررر error_691
    من خونمون محمودیست میشیم مرکز استقلال. پدرم هیئت علمیه و رفته استقلال.
    اولش ندادن بعدش که کلی اصرار کرده و گفته بقیه دارن بهش دادن. البته گفتن فقط 50 تا 1024 بوده که همه پر شده.
    برای همین فعلا یه 512 دادن گفتن اردیبهشت بیاین درخواست افزایش سرعت بدین. من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
    یه مشکلی دارم اونم اینه که تا 4 شنبه وصل می شه مودم هم wag120n خریدم اما نمی دونم چطوری تنظیم کنم
    لطفا راهنمایی کنین
    مرسی
    نسیم

داره خودمونی میشه goodigood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من چی کار کنم؟!
    به مخابرات منطقه زنگ زدم گفتن فعلا به مشترکین معمولی نمیدیم!از شرکت های خصوصی بگیرید!
    به 20تا شرکت(معروف و در پیت)زنگ زدم هیچ کدوم پورت آزاد نداشتن!
    فقط یکی داشت که اونم سرویس 128 نا محدود رو میداد 40هزار تومن!!!
    حالا من چی کار کنم؟!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض آخرین جزئیات اینترنت ملی/ فیلترینگ جی‌میل ربطی به وزارت ارتباطات ندارد!!!

معاون آموزش و پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات با تاکید بر اینکه شبکه ملی اینترنت تا پایان برنامه پنجم توسعه عرضه خواهد شد گفت: ‌راه اندازی شبکه ملی اینترنت و بحث فیلترینگ دو مقوله متفاوت است که سیاستگذاری در حوزه فیلترینگ ربطی به این وزارتخانه ندارد.

دکتر مهدی اخوان در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: راه اندازی شبکه ملی اینترنت در لایحه برنامه پنجم توسعه دیده شده است که بر این اساس قرار است سرعت دسترسی مشترکان به خدمات اینترنت افزایش یابد به طوری که مشترکان خانگی با سرعت اینترنت 128 کیلو بیت در ثانیه به اینترنت دسترسی یابند.

وی افزایش دسترسی به اینترنت را از اهداف راه اندازی این شبکه دانست و تاکید کرد:‌ راه اندازی این شبکه نیاز به زیرساختهای زیادی دارد که از آن جمله می توان به انتقال هاستینگ از خارج به داخل کشور اشاره کرد.

اخوان اظهار داشت: کاربران ایرانی برای دسترسی به سایتهای فارسی زبان که در داخل کشور راه اندازی شده اند لازم است تا درخواست بین‌المللی خود را صادر کنند و این به معنای ایجاد ترافیک بین‌المللی است که برای کشور هزینه های زیادی تولید می کند ولی با راه‌اندازی شبکه ملی اینترنت علاوه بر کاهش ترافیک بین‌المللی کاربران قادر خواهند بود با سرعت مناسب به اینترنت دسترسی یابند.

معاون آموزش و پژوهش وزارت ICT در خصوص فیلترینگ جی میل و پست الکترونیکی اظهار داشت:‌ راه اندازی شبکه ملی اینترنت و بحث فیلترینگ دو مقوله بی ربط و متفاوت است. بحث فیلترینگ سیاست گذاری های خاص خود را دارد که مربوط به حوزه ما نمی‌شود.

اخوان ارائه اینترنت پرسرعت در داخل کشور را از وظایف این وزارتخانه ذکر کرد و ادامه داد: دولت طبق تاکیدات رئیس جمهور تا پایان برنامه پنجم باید خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه دهد و بر کسی پوشیده نیست که عرضه خدمات به صورت الکترونیکی در صرفه جویی هزینه ها نقش بسزایی دارد.

وی در خصوص ضرب الاجل ارائه خدمات اینترنت ملی یادآور شد:‌ طبق برنامه پنجم توسعه عرضه خدمات این شبکه باید تا پایان برنامه پنجم محقق شود ولی طبق دستوری که اخیراً از سوی رئیس جمهور صادر شده است باید همه ارگانها و سازمانها بسیج شوند تا هرچه زودتر خدمات این شبکه برای کاربران ارائه شود.

شركت مخابرات استان تهران 88/12/3
    Last edited by mehrdad38; 22-02-2010 at 19:44.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

منم بعد از 2 هفته که هر روز رو مینداختن به یه روز دیگه یوزر و پسورد رو گرفتم.مودم هم از خودشون گرفتم که فکر کنم اشتباه هم کردم .اگه از دوستان از خود مخابرات مودم گرفته بگه که مشکلی تا الان داشته یا نه(از نظر تنظیمات،وصل شدن، قطعی و...)؟
    مودمش هم اینه HUAWEI
    SmartAX MT882a

نه مشکلی نداره من سه هفته پیش گرفتم تا حالا که نه قطعی نه تنظیماتی نه چیزه دیگه ای نداشته

5. این کاربر از boys_won بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوستان من چی کار کنم؟!
    به مخابرات منطقه زنگ زدم گفتن فعلا به مشترکین معمولی نمیدیم!از شرکت های خصوصی بگیرید!
    به 20تا شرکت(معروف و در پیت)زنگ زدم هیچ کدوم پورت آزاد نداشتن!
    فقط یکی داشت که اونم سرویس 128 نا محدود رو میداد 40هزار تومن!!!
    حالا من چی کار کنم؟!

شما از كدوم مركز مخابراتي هستين؟

به اين شركت هم بزنگ بد نيست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

adsl من قرار بود امروز وصل بشه که نشد ! آیا لازم رو مودم کار خاصی انجام بدیم؟ آحه من مودم و تاره گرفتم. قبلا تو شهر دیگه adsl داشتم خودشون اومدن مودم من و وصل کردن (d-link) اینجا مودم linksys wag54g2 گرفتم فعلا زدم به برق اما چراغ های adsl روشن نمی شه . می خوام بدونم لازمه کاری روی مودم انجام بشه یا اگه نت وصل بشه چراغ ها روشن می شه ؟؟؟ راستی نت مخابرات چند روزه وصل می شه؟ الان 3 روز ه و من user pass هم گرفتم.
    راستی من فقط لپ تاپ دارم !! راستی چراغ وایرلس مودم روشن می شه . اما چراع adsl , اینترنت روشن نمی شه .
    می خوام فردا برم دعوا
    Last edited by mary83; 22-02-2010 at 20:47.

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

اینجا کسی از مخابرات سرویس داره؟
    من الان 2-3 روزه اصلا میتونم بگم اینترنتم تعطیله
    خیلی نوسان داره (البته اکثرا خیلی پایینه) یهو میرسه زیر 1 کیلو که ...
    تورنتو که دیگه نگو اصلا انگار مدام داره گل لگد میکنه سرعت دانلودش از 2 بالاتر نمیره مگر لحظاتی ولی سرعت آپلود انقدر فاجعه نیستش
    همش فکر میکنم اشکال از کامپیوتره نمیدونم چیکار کنم
    شما همچین مشکلی ندارید؟

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

حالا که یه همچین تاپیک خوبی پیدا کردم
    اولا اگر سوال داشتید در مورد سرویس اگر بتونم کمکتون میکنم
    دوما مال من 2 دفعس قبض تلفن که میاد پول سرویس نمیاد کسی به یه همچین چیزی برخورد کرده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

پست اشتباهي لطفا حذف شود....
    Last edited by mehrdad38; 22-02-2010 at 21:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اینجا کسی از مخابرات سرویس داره؟
    من الان 2-3 روزه اصلا میتونم بگم اینترنتم تعطیله
    خیلی نوسان داره (البته اکثرا خیلی پایینه) یهو میرسه زیر 1 کیلو که ...
    تورنتو که دیگه نگو اصلا انگار مدام داره گل لگد میکنه سرعت دانلودش از 2 بالاتر نمیره مگر لحظاتی ولی سرعت آپلود انقدر فاجعه نیستش
    همش فکر میکنم اشکال از کامپیوتره نمیدونم چیکار کنم
    شما همچین مشکلی ندارید؟

با پشتيباني تماس گرفتي؟ شماره پشتيباني 1899 هست از سايتش هم مي توني استفاده كني.

ads من قرار بود امروز وصل بشه که نشد ! آیا لازم رو مودم کار خاصی انجام بدیم؟ آحه من مودم و تاره گرفتم. قبلا تو شهر دیگه adsl داشتم خودشون اومدن مودم من و وصل کردن (d-link) اینجا مودم linksys wag54g2 گرفتم فعلا زدم به برق اما چراغ های adsl روشن نمی شه . می خوام بدونم لازمه کاری روی مودم انجام بشه یا اگه نت وصل بشه چراغ ها روشن می شه ؟؟؟ راستی نت مخابرات چند روزه وصل می شه؟ الان 3 روز ه و من user pass هم گرفتم.
    راستی من فقط لپ تاپ دارم !! راستی چراغ وایرلس مودم روشن می شه . اما چراع adsl , اینترنت روشن نمی شه .
    می خوام فردا برم دعوا

اگر خط رانژه شده باشه چراغ ADSL مودم بعد از يه چشمك زدن كوتاه ثابت باقي مي مونه. كليه تنظيمات تو پست اول هست . البته موقع ثبت نام سرويس بايد به شما يه CD آموزشي تنظيم مودم بدن.

طبق گفته مخابرات سرويس هاي مخابرات 48 ساعته وصل ميشه .

حالا که یه همچین تاپیک خوبی پیدا کردم
    اولا اگر سوال داشتید در مورد سرویس اگر بتونم کمکتون میکنم
    دوما مال من 2 دفعس قبض تلفن که میاد پول سرویس نمیاد کسی به یه همچین چیزی برخورد کرده؟

يعني پول اشتراك ماهيانه ADSL تو قبض لحاظ نمي شه؟ اگر اينطوره برو مخابرات چون ممكنه برات دردسر بشه اونوقت بايد پول همه اين مدت رو يكجا پرداخت كني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •