تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 481 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یه بازی سنسوری براتون آپ کردم حجمش هم 200 کیلوبایت هم نمی شه یه تستی بزنید ببینید چطور اجرا می شه (من نصب کردم بازی خیلی کند بود خیلی جالبه من بازی های سنگین 60 مگی رو نصب کردم دارمراحت بازی م یکنم ولی این باز که 200 کیلوبایت هم نیست کند اجرا می شه!!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------
    راستی دوستان من تست نکردم گوشی بدون سیم کارت کار می کنه دیگه درسته؟
    -----------------
    بهترین x-plore که روی سری 5 کار م یکنه کدومه که مشکلی نداشته باشه
    (یادمه اون زمانی که 5800 داشتم X-plore v1.34 iPhone Style v2 نصب کرده بودم خوب کار می کرد ولی الان تا نسخه ی 1.43 هم اومده حالا کدوم از همه بهتره نمی دونم!!)
    Last edited by starn; 30-04-2010 at 09:50.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فکر کنم این سوال را کسیی جواب نداد. البته منظورم سیستم عامل 7 ویندوز برای موبایل بود.

1- در مورد غلط تایپی درسته. به علت عجله و تایپ غیر حرفه ای طبیعیه که انگشتهای دست به جای خوردن روی حرف مورد نظر به کلید بغلی بخوره. البته راستش را بخواهید کوتاهی از خودمونه. مثلا من خودم باید یک بار قبل از کلیک روی دکمه ارسال متن را مرور می کردم. هروقت این کار را نکرده ام بعدش پشیمون شدم.
    مشکل دیگه هم عدم امکان ویرایش متن بعد از ارسال در اغلب کاربردهای اینترنتی است از جمله در این فروم که تازه واردها امکان ویرایش متن ارسالی خود را ندارند.

2- در مورد وجود حروف مختلف عربی در خط فارسی با تلفظ یکسان در زبان فارسی که گفته بودید در لاتین وجود ندارد، باید بگویم که در زبان انگلیسی هم این قضیه به شکلهای دیگری وجود دارد. مثلا حرف C که گاهی صدای سین دارد و گاهی صدای کاف. البته در آنجا خیلی هم بی قاعده نیست ولی خوب همیشه هم تابع قاعده نیست. با اینکه جای این بحثهای اینجا نیست ولی خلاصه بگویم که زمان ما جوانهای باسابقه تر! هم همین خط و زبان بوده ولی کمتر مردم غلطه املایی داشتند اما امروزه جوانها چون سرشان خیلی شلوغه مشکل بیشتر شده.

3- در مورد عدم استفاده از ابزار ویرایش و فرستادن 2 پست پشت سر هم، هم همانطور که در بند 1 بالا گفتم این ابزار برای افراد با سابقه تر از تازه واردها است و بنده همچنین کلیدی را نمی بینم.

و دست اخر باز هم یک سوال از آنهایی که میگویند ویواز آنها فارسی ندارد:
    آیا منظور از نداشتن فارسی عدم وجود منوهای فارسی است یا اینکه اصلا امکان تایپ (و احتمالا خواندن) فارسی هم نیست؟
    چون به طور مثال موبایل فعلی من K750 که بوردش از از آلمان آمده در انتخاب زبان منوها و زبان نوشتن هیچکدام گزینه فارسی را ندارد ولی گزبنه زبان عربی را دارد و با انتخاب زبان عربی برای نوشتن می توان کاملا فارسی نوشت از جمله استفاده از حروف 4 گانه مخصوص فارسی گ، ژ، پ، چ.
    ثانیا فکر کنم همه موبایلهایی که برای منطقه خلیج فارس(ایران و کشورهای عرب جنوب خلیج فارس) ساخته می شود زبان فارسی هم دارند. آنهایی که فارسی ندارند کسی می داند از اول برای چه بازارهایی ساخته شده اند که سر از ایران در آورده اند؟ و آیا ارتباطی بین اشکالات حین ساخت (درز و لقی) و زبان فارسی موبایل هست؟

و یک نکته هم در مورد عکسهای گرفته شده در شب توسط ویواز. من فکر می کنم کیفیت عکسها قابل قبول و خوب است. با دوربین دیجیتال معمولی سونی که کیفیت خوبی در گرفتن عکسهای نور کم و شبانه هم دارد اگر عکس بگیریم فکر نکنم بهترین از این بگیرد.
    اینکه قبل از فرستادن یک پست یه بار مرور بشه کار خوبیه
    ولی هر کسی که نمیتونه اینکارو بکنه
    کسانی که روزنانه 10 ها پست میفرستند نمیتونند اینکارو بکنند
    اکثرا به خاطر تایپ سریع این غلطها بوجود میاد
    در مورد ویرایش هم اره پستهای کاربران جدید ظاهرا قابل ویرایش نیست
    عیب نداره بعد از کمی درست میشه

در مورد زبانها
    بله در انگلیسی هم ممکنه یه حرفی چند تلفظ داشته باشه
    ولی همینطور الکی نیست و هر جایی یک صدا میتونه داشته باشه (قاعده داره)
    در زبانها یه خاصیت وجود داره اونم قابلیت تبدیل به زبانهای دیگر توسط کامپیوتر
    که زبان فارسی از کمترین نمره ها را میگیره
    برای اثباتش هم میتونین به مترجم گوگل سربزنید
    خواهید دید ترجه بیشتر شبیه جک هست تا ترجمه
    ولی اگه دو زبان قوی را به همدیگر ترجمه کنی خواهی دید اکثرا درست ترجمه میکنه
    مثل English -Turky

در مورد فارسی بودن ویواز
    بعضی از دوستان میگند فارسی داره
    بعضی ها هم مثل من فارسی نداره گوشیشون
    اگه فارسی نداشتهب اشه میتونه متون فارسی را درست نشون بده
    فقط نمیتونی بفرستی
    گوشی من عربی هم نداره
    سلام
    دوست من براحتی این کدک رو اجرا میکنه حتی تا ریت 4 مگ رو من تست کردم
    گرچه گل محمدی میگه تا 6 مگ رو هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

این نور و شکاف که میگین اصلا دیده نمیشه حتی تو یه اتاق تاریک مگه اینکه از کناره بهش نگاه کنی
    خب وقتی فیلمبرداری خود گوشی 6 مگ هست بیتریتش و اچ دی نمیتونه چنین فایلی را بخونه ؟
    مطمئنا میخونه

دوستان یه بازی سنسوری براتون آپ کردم حجمش هم 200 کیلوبایت هم نمی شه یه تستی بزنید ببینید چطور اجرا می شه (من نصب کردم بازی خیلی کند بود خیلی جالبه من بازی های سنگین 60 مگی رو نصب کردم دارمراحت بازی م یکنم ولی این باز که 200 کیلوبایت هم نیست کند اجرا می شه!!!)

کد:
    --------------
    راستی دوستان من تست نکردم گوشی بدون سیم کارت کار می کنه دیگه درسته؟
    -----------------
    بهترین x-plore که روی سری 5 کار م یکنه کدومه که مشکلی نداشته باشه
    (یادمه اون زمانی که 5800 داشتم X-plore v1.34 iPhone Style v2 نصب کرده بودم خوب کار می کرد ولی الان تا نسخه ی 1.43 هم اومده حالا کدوم از همه بهتره نمی دونم!!)
    بازیو تست میکنیم
    گوشیو بدون سیمکارت الان تست کردم
    اولش بالا اومد
    حتی رفتم یه ویدئو نگاه کردم
    بعدش بلوک شد همه جا
    ریستارتی کردم بازم کار نکرد
    من موقع خرید یادمه بدون سیمکارت کار کردم اگه اشتباه نکنم
    فکر کنم یه باگ هست
    چون همه گوشیهای چنین سطحی بدون سیمکارت روشن میشند

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد فارسی بودن ویواز
    بعضی از دوستان میگند فارسی داره
    بعضی ها هم مثل من فارسی نداره گوشیشون
    اگه فارسی نداشتهب اشه میتونه متون فارسی را درست نشون بده
    فقط نمیتونی بفرستی
    گوشی من عربی هم نداره
    خوب آیا امکان اضافه کردن تایپ فارسی در این گوشی، از جمله نمایش صفحه کلید مجازی (لمسی) فارسی برای اینکه هرجایی امکان تایپ هست بشهفارسی هم تایپ کرد وجود داره یا نه.

اهمیت امکان تایپ فارسی به خاطر اینه که این گوشی قابلیتهای اینترنت و خواندن ای میل توسط شبکه های بی سیم محلی را داراست و در این صورت به هنگام مسافرت می شود از آن به جای لپ تاپ برای خواندن ای-میل و اینترنت استفاده کرد و این امکانات هم بدون امکان تایپ فارسی برای یک ایرانی چندان معنایی نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من ميخوام اين گوشي را بخرم ... البته گوشي را فقط ديدم ولي باهاش كار نكردم و ترديدم در موردخريدش فقط از بابت استحكام و كيفيت ساخت و جنس بدنه اش هست احساس ميكنم زياده ظريفه و كاملا پلاستيكي ....كسانيكه اين گوشي دارند از نظر كيفيت ساخت و محمكي چطور هست ؟ لقي داره يا نه؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    من ميخوام اين گوشي را بخرم ... البته گوشي را فقط ديدم ولي باهاش كار نكردم و ترديدم در موردخريدش فقط از بابت استحكام و كيفيت ساخت و جنس بدنه اش هست احساس ميكنم زياده ظريفه و كاملا پلاستيكي ....كسانيكه اين گوشي دارند از نظر كيفيت ساخت و محمكي چطور هست ؟ لقي داره يا نه؟
    سلام
    دوست عزیز تا اینجایی که من دارمش کیفیت بدنش واقعا خوبه .یک لقی کوچیک تو درش ماله بعضی ها هست اما طبیعی هست زیادم تو چشم نمیخوره.

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب آیا امکان اضافه کردن تایپ فارسی در این گوشی، از جمله نمایش صفحه کلید مجازی (لمسی) فارسی برای اینکه هرجایی امکان تایپ هست بشهفارسی هم تایپ کرد وجود داره یا نه.

اهمیت امکان تایپ فارسی به خاطر اینه که این گوشی قابلیتهای اینترنت و خواندن ای میل توسط شبکه های بی سیم محلی را داراست و در این صورت به هنگام مسافرت می شود از آن به جای لپ تاپ برای خواندن ای-میل و اینترنت استفاده کرد و این امکانات هم بدون امکان تایپ فارسی برای یک ایرانی چندان معنایی نداره.
    خب بعضی های همون اولش فارسی دارند
    پس همه جا میشه فارسی تایپ کرد
    اونایی هم که ندارند میشه بهشون اضافه کرد
    فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشند.

9. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    این گیم ایراد داره
    میتونی marblemaze2 را نصب کنی بدون مشکل کار میکنه

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان ویواز پرو کی میاد به بازار؟
    به نظرتون قیمتش چقدر با ویواز بدون کیبورد فرق داره اگه بیاد؟

فرقشون فقط در کیبورد و دوربین هست دیگه؟
    ممکنه به خاطر همین که دوربین پرو 5 مگا هست قیمتشون یکی باشه با هم
    که بهتر
    من که کلا از دوربین گوشی استفاده نمی کنم
    کاش اصلا دوربین نمیذاشتن رو ویواز پرو

ممنون
    Last edited by armin_goooodboy; 30-04-2010 at 16:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تا اینجایی که من دارمش کیفیت بدنش واقعا خوبه .یک لقی کوچیک تو درش ماله بعضی ها هست اما طبیعی هست زیادم تو چشم نمیخوره.

ممنون پس مشكلي نيست..... راستي قيمتش در شيراز چند هست؟ (البته پك كامل)

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

14

سلام

دوستانی که فیلم و عکس آپلود میکنند لطفا یه راهنمایی بکنند چطوری باید فیلمو توی سایت لینک داد و چه سایتی برای آپلود بهتر و راحت تره.البته من خودم گوشیو نگرفتم اما چند تا فیلم هست که فکر کنم به بقیه دوستان تو خریدشون کمک کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •