تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 109 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام بچه ها من از گنبد کاووسم میخوام بیام تهران یه میل بخرم . جنس خوب تو علاالدین بیام یا بازار موبایل ایران بعدشم ورژنشو میخوام 2.2 بکنم تا سه بعدی بشه آیا همونجا واسم انجام میدن وهزینش چقد میشه که سرم کلاه نره. ایول همگیتون
    سلام دوست عزیز, خوش اومدی به این فروم. فکر میکنم بازار موبایل بهتر باشه تا اونجایی که میدونم مغازه دارای علاءالدینی چطور آدمایی هستن(همه نه ). ولی بازم صبر کن بچه هایی که تهران هستن نظر بدن. در مورد 2.2 هنوز نیومده واسه مایلستون و باید صبر کنین, اگه منظورتون 2.1 هست, بیشتر موبایلی ها دیدم که دیگه با 2.1 میفروشن ولی اگه نباشه هم خیلی راحت خودت میتونی آپدیت کنی. در مورد هزینه ی آپدیت هم دست خودشونه, قیمت مشخصی نیست ولی طبعا اگه آپدیت باشه نباید پولی بگیرن بازم میگم بهتره خودتون آپدیت کنین.فدات

2. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من ديروز رفتم خريدم از سر شيخ هادي تا علاءالدين مغازه ها و پاساژهارو رفتم قيمت پرسيدم بازار موبايل كه نيست چون اونجا فقط گارانتي اصلي مي فروشند كه موتو گارانتي نداره بالاخره از يه مغازه اوايل ورودي علاء الدين خريدم 600 تومان 15 تومانم براي برنامه ها و فريم ور دادم البته اين مدل داكت هم روش بود و اين كمترين قيمتي بود كه گير اوردم اينم بگم ديگه همه علاء الدين رو نگشتم.قبلاً هم 560 پايتخت قيمت داشتم كه تموم كرد و ديگه نياورد اندرويدمم گفتند كه 2.1 حالا بايد دوستان لطف كنن بگن از كجا چك كنم

4. این کاربر از massna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها چندتا سوال دارم اگه جواب بدين ممنون مي شم:
    1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
    2-معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
    3-يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
    4-نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
    مرسي از همه

6. این کاربر از massna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!

8. این کاربر از massna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اول از همه مبارک باشه ..! ا
    1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
    برای فهمیدن نسخه آندروید و فریمور باید مسیر زیر رو بری
    setting-> About phone که اونجا اطلاعات گوشیت رو نوشته

معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
    همشون ساخت چین هستن
    يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
    میتونی از برنامه هایی از قبیل AdvancedTask Manager و یا ----------- استفاده کنی و برنامه های در حال اجرا رو ببندی..!

نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
    نرم افزار ها رو می تونی از مارکت یا سایت های مختلف بگیری...!
    برای نصب برنامه ها هم که روی کامپیترت دانلود کردی می تونی دفعه اول از برنامه Quickoffice که روی گوشیت هست استفاده کنی و یک فایل منیجر خوب از قبیل Root explorer و یا Astro file manager نصب کنی و برای دفعه های بعد از اونها استفاده کنی...! که اگه توی همیت تاپیک بگردی پیدا میکنی..!

استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!
    اینو نمی دونم ولی هرکی اطلاع داره نسخه ایرانسل رو هم بگه

10. 3 کاربر از jaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسي رفيق ممنون از راهنماييت ،اما روي جعبه گوشي من نوشته packed in india و لي توي گوشي چين احتمالاً جديداً هندم مي زنه به هر حال گرفتيم ديگه هر چه بادا باد
    براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
    و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!

12. 2 کاربر از massna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز مبارک باشه. ممنون از jaxi عزیز که همه ی سوالا رو جواب دادن.

واسه سوال سوم از این برنامه استفاده کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از menu>add>widget بذارینش روی صفحه .حالا هربار که از برنامه ها خارج بشین روی این بزنین کل برنامه ها رو میبنده. یه چیزی که هست این فقط واسه مدیریت بهتر مصرف باتری هست وگرنه خیلی ها میگن از task manager واسه بستن برنامه ها استفاده نکنین چون بعضی از process های مورد نیاز آندروید رو هم میبنده

در مورد سوال چهارم , jaxi عزیز روشش رو گفتن میتونی از این سایت استفاده کنی :
    کد:
    برین به قسمت آندروید, ضمن اینکه یه نگاهی هم به این لینک و کلا این سایت بکنین , خیلی از سوالاتون جواب داده شده (پویان واست تبلیغ میکنما ) :
    کد:

در مورد gprs والا الان گوشی دستم نیست ولی فکر میکنم این مسیر بود که باید به منو بعد settings میرفتین بعد wireless.... بعد به قسمت mobile networks بعد تیک 2g رو فعال کنین, واسه تنظیمات هم , چه ایرانسل و چه همراه اول فقط نیاز به وارد کردن نام کانکشن (مثلا irancell-gprs یا mci wap gprs و وارد کردن access point هست مثل mtnirancell یا mcinet ) دیگه تنظیمات خاصی نمیخواد,همینا رو save کنین دیگه وصل میشه.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

اینم برنامه های root explorer , astro file manager:
    کد:
    کد:

14. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
    همون روش دوم رو استفاده کنین, یعنی وقتی کابل usb رو وصل میکنین , گوشی رو در حالت مموری کارت قرار بدین و بعد برنامه ها رو کپی کنین داخلش و بعد گوشی رو با قرار دادن روی حالتcharge only جدا کنین و بعد از همون quick office استفاده کنین و برنامه ها رو نصب کنین.
    و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!
    نه نیازی به نصب codec! روی گوشی نیست, فایلها رو convert کنین و بعد بریزین, میتونین از پلیرهای ویدئویی که توی این زمینه هست هم توی گوشی استفاده کنین.

16. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها واقعاً ممنون-من يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه فعالاً توي فروم چرا يه manual فارسي از موتو مايلستون درست نمي كنيد؟فقطكافي اين چيزايي كه مي دونيدو مرتب كنيد ...

18. این کاربر از massna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ااااا.... سلاااام!!! دیروز پریروز p30 اف بود چرا!!!!؟؟؟؟ ترسیده بودم!
    بچه ها واقعاً ممنون-من يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه فعالاً توي فروم چرا يه manual فارسي از موتو مايلستون درست نمي كنيد؟فقطكافي اين چيزايي كه مي دونيدو مرتب كنيد ...
    عزیز ایرانی هستیم دیگه! تا کسی چیزی نپرسه چیزی بروز نمی دیم!
    هرچند من خودم می خواستم یه همچین کاری بکنم,یه راهنمای استفاده ی فارسی , همراه با تجربیات دوستان و خودم در مورد اینکه چطور با چند تا کار ساده می شه نواقص Mile رو به راحتی رفع کردو به بهترین نحو حتی قوی تر از گوشیهایی که دارن میان و حد اقل در حد اونا ازش استفاده کرد.
    ولی واقعا وقت و کار می بره.از یه طرفم Android اینقدر روونه, که با یه eng دست و پا شکسته و کمی کنجکاوی و وقت گذاشتن توی انجمن های این ور و اونور,می تونی تا حد لزوم توش پیشرفت کنی.در نتیجه حس می کنی که به زحمتش نمی ارزه! نمی دونم دیگه, فعلا که بی خیال شدم!
    Last edited by Po0yAn; 08-07-2010 at 16:27.

20. این کاربر از Po0yAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •