با سلام
اگه از مخابرات سرویس میگیرین که باید بگم سرعت من توی دانلود مثل سابقه! البته یکم نوسان داره ولی زیاد نیست. ولی اگه از شرکتهای دیگه خدمات میگیری زنگ بزن پشتیبانی و بهشون بگو!
حامد![]()
با سلام
اگه از مخابرات سرویس میگیرین که باید بگم سرعت من توی دانلود مثل سابقه! البته یکم نوسان داره ولی زیاد نیست. ولی اگه از شرکتهای دیگه خدمات میگیری زنگ بزن پشتیبانی و بهشون بگو!
حامد![]()
من 3 گیگ خودمم هم دانلود نداشتم واسه دوره قبلم زده بود 3.5 گیگ ترافیک اضافه دانلود کردم!!!!
با سلام
دوست عزیز گاهی اوقات مخابرات پیچ سرعت رو شل میکنه و از اون طرف کلی ترافیک اضافی میبنده به قبض ملت! برا منم یه بار اینجوری شد و 1گیگ رو الکی الکی زدم به اسمم، بعد از اون دیگه به پنل کاربری کاری ندارم و ریز مصرفم رو دقیق در طول هر بار اتصال هم به صورت دستی و هم به صورت نرم افزاری یادداشت میکنم تا دوباره از این بلاها سرم نیاد. برای شرکتهای ایرانی هم این یک امر عادیه، چون بهش میگن سود نه دزدی!!!
حامد![]()
با سلام
این اینترنت چش شده!!!؟؟؟ با هیتلر شکن به زور سایت باز میکنه. حتی سایتهای اسلامی- قرآنی!!!!
وضعیت چرا اینجوری شده؟؟؟
حامد![]()
سلام. آقا اين مخابرات چش شده سرعت لود صفحات يه چيزي از افتضاح پايينتره؟؟؟؟؟![]()
با سلام
آره داداش. من هیتلر از شکن استفاده می کنم. بهتر شده. یه تست بزن فکر کنم کارت راه بیفته!!!
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
بالاخره سرور اصلی سایت راه افتاد و میشه ریز مصرف رو دید:
واسه من باز شد. اگه برای شما باز نشد تعجب نکنید چون هنوز داره شل و سفت میشه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد![]()
من از این آدرس استفاده می کنم،
جالب اینکه الان سرعت دانلودم 200 کیلوبایته، اما نصف سایتها رو باز نمی کنه! حتی گوگل رو هم باز نمی کنه !!! پینگ هم 4.2.2.4 مشکلی نداره× مسنجر هم کانکت نمیشه ! وی پی ان هم کانکت نمیشه !!! من که یک ماهم تموم شه بر می گردم سراغ وایرلس خودم.
خلاصه چه افتضاحی است !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
عجب سرعتی!!! در مورد سرعت، باید بگم مال من اینجوری نیست!!! در مورد باز نشدن سایتها هم از هیتلر شکن استفاده کن.جواب میده.
حامد![]()
واقعا امروز دیگه مخابرات شورشو در آورده هیچ سایتی باز نمیشه هیلتر شکن هم یه بار وصل میشه یه بار نمیشه با یاهو و گوگل هم اصلا پینگ ندارم یعنی تایم اوت خالص حتی زمانی هم که از شرکت ها سرویس میگرفتم همچین چیز افتضاحی ندیده بودم جالبه اینکه بعد از کلی تلاش که موفق شدم با به اصطلاح پشتیبانی حرف بزنم میگه خرابی ا تهرانه دیه شیش میشه کرد یکی نیست بگه اگر همه کارها رو تهران میکنه پس شما چیکارین چرا اسمشو گذاشتین سرویس مخابرات استان همدان عجب![]()
Last edited by feri2009; 16-07-2011 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)