تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 380 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونایی که میگن قشنگ نبوده باید بعد دیدن چندین کار از مهران مدیری متوجه شده باشن که کارای مهران مدیری اولش قشنگ نیست بعد کم کم قشنگ میشه و تا مرز غش کردن میبره بیننده رو
    ولی باید این رو هم در نظر داشت که یکی از بهترین طنز نویسان این مجموعه یعنی قاسم خانی دیگه توی این مجکوعه نیست . حالا باید صبر کنیم ببینیم بقیه نویسنده ها تونستن جور نبودن اون رو به دوش بکشن یا نه ؟؟؟!!!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من هم تا این جای کار زیاد جالب نبوده ولی بعضی تیکه هاش باحال بود :
    جومونگی بوده واسه خودش....
    شما یا معنی جنگ رو نمی فهمی یا .......
    مرگ موشش مال بلاد چین بوده.......
    اون یارو جواد عزتیه ؟ اونی که کنار پیرمرده نقاشه ؟ طرف یه جورایی با خودش درگیره فکر کنم 130-40 سالی داره! خدا کنه همش اینو نشون بده!!

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایشالله قسمت به قسمت بهترم میشه حالا هنوز خود مهران مدیری نیومده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان قرار نیست تو تی وی بپخشن؟

بعد میخواستم بدونم الآن کامل اومده واسه فروش؟ فصلیه؟ کلا فصله؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان قرار نیست تو تی وی بپخشن؟

بعد میخواستم بدونم الآن کامل اومده واسه فروش؟ فصلیه؟ کلا فصله؟
    هر هفته یه مجموعه ی سه قسمتیش میاد که تا الان دوتا مجموعه اش اومده ، یعنی 6 تا.
    توی تی وی هم پخش نمیشه

6. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان قسمت جدید انشاءالله شنبه میاد دیگه؟! نمیدونم چرا همش میترسم دیگه نزارن ادامش پخش شه خدا کنه به سرگذشت برره تکرا نشه که تو اوج طنز دیگه نذاشتن ادامه بده...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!
    دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .
    اون دیوانه ای تیمارستانی منظور من هست . تو فیلم فضانوردان میایند هم بعضی ها مثل نصرالله رادش نقش دیوونه هاس تیمارستانی رو بازی می کردن که اصلا حال نمی کردم ولی اینجا همه از دم انگار از تیمارستان فرار کردن.
    اصلا هم کاری به تاریخ و شاه و اینجور حرف ها ندارم . خیلی سخت بشه با تیمارستانی های روانی رابطه برقرار کرد تا فیلم بهت بچسبه.
    شما طنز غیر ایرانی سراغ داری که 95% نقش هاش شبیه دیوونه های تیمارستانی باشن ؟

معمولا یه مقداری crazy مثل فیبی Friends نشون میدن نه اینکه رسما طرف دیوانه باشه !
    Last edited by mhv_kntu; 30-09-2010 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

خدارو 100 مرتبه شکر که اسمش روی خودشه طنز قهوه تلخ!!!!
    عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!
    گرامی متوجه منظور من نشدید
    متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشه
    حال این هم همینطور
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بابا شما چقدر توقعاتتون بالاست!!
    اول اینکه تا اینجا بدک نشده. همه ی سریال هایی که ساخته شده توسط مهران مدیری همیشه اولش اهسته جلو میرفت بعد تند میشد و لذت بخش.
    اینم در نظر داشته باشین توی جامعه ی طنز نویس ما هر چیزی رو نمیشه مسخره کرد یا ازش طنز در آورد.

باید دنبال چیزهایی باشیم که کسی بعدا مدعی نشه. چیزی که پره مدعی های عجیب غریب . چه فهمیده چه بلانسبت نفهم

من نمیگم مثل همه باشیم. زیباترین فیلمهای طنز جهان کاری رو میکردن که مهران مدیری میخواست بکنه!!
    اخلاق روشهای زندگی یه سری آدمها
    آداب و رسوم بعضی ها .
    رفتار و کارهای بعضی آدمها
    حرف زدنشون!
    هدفشون!

خوبه هنوز به اونجا نرسیدیم که مجبور باشیم چیزیهای غیر خودمون رو به طنز بکشیم!!!!

----

در کل من راضی هستم!

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .
    گرامی متوجه منظور من نشدید
    متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشه
    من نمیدونم مشکل شما الان دقیقا چیه؟؟؟میدونم منظورتون چیه ! ولی نباید انتظار داشته باشیم تو طنز عین واقیعیت نشون بدن!
    انتظار دارید تو یه طنز تاریخی چی نشون بدن؟؟؟ حتما باید جنگهای اون زمون + کشت و کشتار و خونریزی و ... هم نشون بده دیگه
    یعنی الان ما قهوه تلخ میبینیم عقیده مون نسبت به گذشتگان عوض میشه ؟؟؟ اینجوری که باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه !!! مشکل شما اینه فکر میکنید دارید یه مستند تاریخی میبینید!
    حالا که اینجوری شد شما میتونید اثبات کنید آدمای اون زمون اینجوری نبودن ؟؟؟!!!!

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •