ولی باید این رو هم در نظر داشت که یکی از بهترین طنز نویسان این مجموعه یعنی قاسم خانی دیگه توی این مجکوعه نیست . حالا باید صبر کنیم ببینیم بقیه نویسنده ها تونستن جور نبودن اون رو به دوش بکشن یا نه ؟؟؟!!!
ولی باید این رو هم در نظر داشت که یکی از بهترین طنز نویسان این مجموعه یعنی قاسم خانی دیگه توی این مجکوعه نیست . حالا باید صبر کنیم ببینیم بقیه نویسنده ها تونستن جور نبودن اون رو به دوش بکشن یا نه ؟؟؟!!!
به نظر من هم تا این جای کار زیاد جالب نبوده ولی بعضی تیکه هاش باحال بود :
جومونگی بوده واسه خودش....
شما یا معنی جنگ رو نمی فهمی یا .......
مرگ موشش مال بلاد چین بوده.......
اون یارو جواد عزتیه ؟ اونی که کنار پیرمرده نقاشه ؟ طرف یه جورایی با خودش درگیرهفکر کنم 130-40 سالی داره! خدا کنه همش اینو نشون بده!!
ایشالله قسمت به قسمت بهترم میشه حالا هنوز خود مهران مدیری نیومده.
دوستان قرار نیست تو تی وی بپخشن؟
بعد میخواستم بدونم الآن کامل اومده واسه فروش؟ فصلیه؟ کلا فصله؟
هر هفته یه مجموعه ی سه قسمتیش میاد که تا الان دوتا مجموعه اش اومده ، یعنی 6 تا.
توی تی وی هم پخش نمیشه
دوستان قسمت جدید انشاءالله شنبه میاد دیگه؟! نمیدونم چرا همش میترسم دیگه نزارن ادامش پخش شه خدا کنه به سرگذشت برره تکرا نشه که تو اوج طنز دیگه نذاشتن ادامه بده...![]()
دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!
اون دیوانه ای تیمارستانی منظور من هست . تو فیلم فضانوردان میایند هم بعضی ها مثل نصرالله رادش نقش دیوونه هاس تیمارستانی رو بازی می کردن که اصلا حال نمی کردم ولی اینجا همه از دم انگار از تیمارستان فرار کردن.
اصلا هم کاری به تاریخ و شاه و اینجور حرف ها ندارم . خیلی سخت بشه با تیمارستانی های روانی رابطه برقرار کرد تا فیلم بهت بچسبه.
شما طنز غیر ایرانی سراغ داری که 95% نقش هاش شبیه دیوونه های تیمارستانی باشن ؟
معمولا یه مقداری crazy مثل فیبی Friends نشون میدن نه اینکه رسما طرف دیوانه باشه !
Last edited by mhv_kntu; 30-09-2010 at 01:58.
گرامی متوجه منظور من نشدید
متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشه
حال این هم همینطور
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
بابا شما چقدر توقعاتتون بالاست!!
اول اینکه تا اینجا بدک نشده. همه ی سریال هایی که ساخته شده توسط مهران مدیری همیشه اولش اهسته جلو میرفت بعد تند میشد و لذت بخش.
اینم در نظر داشته باشین توی جامعه ی طنز نویس ما هر چیزی رو نمیشه مسخره کرد یا ازش طنز در آورد.
باید دنبال چیزهایی باشیم که کسی بعدا مدعی نشه. چیزی که پره مدعی های عجیب غریب . چه فهمیده چه بلانسبت نفهم
من نمیگم مثل همه باشیم. زیباترین فیلمهای طنز جهان کاری رو میکردن که مهران مدیری میخواست بکنه!!
اخلاق روشهای زندگی یه سری آدمها
آداب و رسوم بعضی ها .
رفتار و کارهای بعضی آدمها
حرف زدنشون!
هدفشون!
خوبه هنوز به اونجا نرسیدیم که مجبور باشیم چیزیهای غیر خودمون رو به طنز بکشیم!!!!
----
در کل من راضی هستم!![]()
دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .من نمیدونم مشکل شما الان دقیقا چیه؟؟؟گرامی متوجه منظور من نشدید
متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشهمیدونم منظورتون چیه ! ولی نباید انتظار داشته باشیم تو طنز عین واقیعیت نشون بدن!
انتظار دارید تو یه طنز تاریخی چی نشون بدن؟؟؟ حتما باید جنگهای اون زمون + کشت و کشتار و خونریزی و ... هم نشون بده دیگه
یعنی الان ما قهوه تلخ میبینیم عقیده مون نسبت به گذشتگان عوض میشه ؟؟؟ اینجوری که باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه !!! مشکل شما اینه فکر میکنید دارید یه مستند تاریخی میبینید!![]()
حالا که اینجوری شد شما میتونید اثبات کنید آدمای اون زمون اینجوری نبودن ؟؟؟!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)