سلام به همه ی عزیزان
کثیفترین قسمت ش اینجاس که اگه بخوای چند ماهه ( فرقی نداره یک ماه یا بالاتر ) بگیری باید حتما همراش گیگ هم بگیری خیلی دزدن
اگه حضوری هم بریم مثه سامانشونه ؟ مثلا بخوام یه ماه شارژ کنم باید 3 گیگ حداقل بگیرم یا اونجا میشه ؟
سلام به همه ی عزیزان
کثیفترین قسمت ش اینجاس که اگه بخوای چند ماهه ( فرقی نداره یک ماه یا بالاتر ) بگیری باید حتما همراش گیگ هم بگیری خیلی دزدن
اگه حضوری هم بریم مثه سامانشونه ؟ مثلا بخوام یه ماه شارژ کنم باید 3 گیگ حداقل بگیرم یا اونجا میشه ؟
عجب ادمایین اینا !
تعرفه های 10 مگ هم میدن الان ؟ اگه میدن شبانه رایگان داره ؟
5 و 10 مگ نمیدن هنوز.
Last edited by pinkdreammss; 10-08-2014 at 12:44.
ساده اید لوح! اینا تا بابت گیگ به گیگ اینترنت از شما پول چپاول نکنند بهتون اینترنت نمیدن ! شبانۀ رایگان ؟ من با کلی آدم صحبت کردم، خیلی ریلکس میگن نمیدیم، نداریم
امروز اونجا بودم مشکل منو که باز گفتن آخر هفته
یه چیزی دیگه اینکه به مسئولش گفتم چرا ترافیک من سوخته؟
گفت توی سامانه جدید اگه زمانتون تموم بشه بعدش بخواین تمدید کنید تمام ترافیکتون میسوزه
یعنی باید قبل تموم شدن زمان برید تمدید کنید وگرنه مثل مال من که 4 گیگ داشتم همشو میسوزونن نامردااا
مگه میشه یه همچین چیزی؟ خیلی عجیب و مسخره است!
خب منم همینُ گفتم! نمیدن، نــیـــســـت!
سلام دوستان....
یه سوال داشتم ازتون!
شما دوستان هم از این پنل استفاده میکنید؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره میخواستم بپرسم که آیا حجم اینترنت شما برای شما نمایش داده میشه یا مثل پنل کاربریه من ثابته؟!
![]()
اگه آره میخواستم بپرسم که آیا حجم اینترنت شما برای شما نمایش داده میشه یا مثل پنل کاربریه من ثابته؟!
داداش پنل خیلی وقته عوض شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا من 1 ساله 2مگ گرفتم تعرفه شبانه 1تا7 بهم تعلق میگره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)