از گروه 3 فقط یک تیم صعود میکنه ...
![]()
از گروه 3 فقط یک تیم صعود میکنه ...
![]()
Last edited by SNOW PATROL; 29-06-2013 at 10:54.
ولی بازی بعدی این مو زیبا از اول هست و باید فکری به حالش بشه
با وجود این بازیکن سخت میشه بازی رو برد
ولی خدا کنه همه چیز مثل دیشب باشه سرویس خراب کردن ایتالیایی ها از ست اول که خیلی رو رحیشون تاثیر گذاشت و باعث شد دیگه سرویس هاشون را محتاط بزنن و همینطور سرویس های خوب ما
سلام و تبریک به همه برای این برد تاریخی
واقعا تیم بی نقص و بی نظیر بود
دریافت ها دیشب خیلی خوب بود که باعث شد بازیکنای سرعتی خیلی بیشتر بکار بیان و گل بکارن..موسوی که انگار داشت نمایشی می زد
داوودی پدیده دیشب بود .. واقعا به حق جای قائمی رو پر کرد هم با دریافت هاش و هم با سرویس های عالیش
چندین جا اسکپ های ایتالیایی ها رو آوردن بالا که اصلا از ایرانیا همچین کارایی بعید بود ... من یکی داشتم از فرط ذوق می مردم : دی
دو ست اول زایتسف رو نیاوردن و مشخص بود فک می کردن بازی سختی براشون نیست .. اما دیگه هم بازی از دستشون در رفت و دیگه نتونستن خودشون رو جمع و جور کنن..
لامصب دو ست اومد تو و 20 امتیاز یعنی چیزی نزدیک به 37 درصد امتیازهای ایتالیا تو همون دو ستی که تو زمین بود
اما درسته ایران یه بازیکنی مثه زایتسف نداره ولی یه مربی به اسم ولاسکو داره که می دونی کجا و کی، کدوم بازیکن رو بیاره تو تا بهترین عملکرد رو داشته باشه.
به نظرم باید ولاسکو رو اگه دیگه تمدید نکرد به گروگان بگیرنش : دی
با توجه به جام جهانی قبلی و کل کل های اون بازی، دیشب واقعا گل کاشتن
اما نباید انتظار داشت که بازی برگشت رو هم بتونیم اینطوری بازی کنیم و ببریم..
اين كه اصلاً انصاف نيست. حتي ضعيف ترين تيم هاي Pool A و Pool B هم ميتونن اونجا به راحتي اول بشن.
من فكر ميكردم Pool C محض خنده ايجاد شده. در ضمن مگه ما ژاپن را نبرديم و مثلاً حذفشون كرديم! حالا اونها دارن تو جايي رقابت ميكنن كه اگر ايران توش بود به راحتي اول ميشد و ميومد مرحله بالاتر.
آخه اين چه جور برنامه ايه؟![]()
من دو ست اول را نديدم ولي فكر كنم دوستان اشاره كردن كه چون مصدوم بوده فقط ست اول را بهش استراحت دادن و از ست دوم به ميدان اومده.
ولي اين ايتاليايي ها هم تيمي چند مليتي داشتن. از روسيه و صربستانشو كه از اسماشون به راحتي ميشد تشخيص داد. به خاطر اينكه كشوري توسعه يافته دارن همه حتي بازيكن هاي با ارزش كه به راحتي ميتونستن تو كشور خودشون عضو تيم ملي بشن حاضر ميشن مليتشونو عوض كنن. مثل تيم ملي فوتسالشون كه همه ديديم در جام جهاني 2008 برزيل اكثراً از بازيكنان برزيلي تبار استفاده مي كردن.
توسعه يافته بودن هم براي خودش عالمي داره ها!
متن پيام محمود احمدينژاد بدين شرح است:
«بسمالله الرحمن الرحيم
جوانان برومند ايران سرفراز؛
تجلي ايمان و غيرتتان را تبريک ميگويم؛ نشان داديد که با هوشمندي، همت و خودباوري، همه قلهها در دسترس است. ملت ايران، ضمن تشکر از شما، مربيان عزيز و همه دستاندرکاران در انتظار شنيدن خبر افتخارآفرينيهاي بيشتر و بالاتر شما هستند. انشاءالله.»
ورزش3/منبع
.ولاسکو سر مربی تیم ملی والیبال ایران خطاب به شیطنت رسانه های ایتالیایی :
ایرانیها عرب نیستند ، آنها را از عربها جدا کنید !!!
ایرانیها زندگی متفاوتی دارند و هیچ ربطی به عربها ندارند ؛
ایرانیها زندگی آرام و سرزندهای دارند ؛
ایران کشوری دیدنی است و آثار تاریخی بسیار زیبایی دارد ؛
من تنها توانستم چند جای دیدنی آن را از نزدیک ببینم ، مثل پرسپولیس که از تماشای آنها بسیار لذت بردم ؛
ایران کشوری با تمدن است و مردمی با فرهنگ و اصیل دارد ؛
ایران کاملاً متفاوت و بسیار جذاب و دیدنی است
منبعش : از FB برش داشتم . اگه اشتباهه دوستان حذف کنند
ممنون
حماسه ای دیگر از ایران و ایرانی : )
یه سر به پیج زایتسف بزنید تو فیسبوک بزنید
آبرو نزاشتن واسه ما:|
من ديشب از فرط خوشحالي تا 3 صبح خوابم نبرد اما ...
درسته كه ما بازي مهمي را برديم ولي ديگه تبريك گفتن مقامات به نظر من بي كلاسيه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)