تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 124 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1231

نام تاپيک: گالری عکس خودروهای کلاسیک آمریکایی

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

منم میگم بازر ماشین بیاد تو خاک ایران اصلا میریم تو جاهایی که هیچ کس نباشه دور دور میکنیم.عشق است زیارت این جوتهر از نزدیک.
    آقایون باور کنید اگر این ماشین بیاد ایران بنظرم می ارزه حتی تا 3 تومن یا 4 تومن هم خرج شیرینی بچه ها کرد.ارزشمنده.پیکان که وارد نمیکنید برادرااا ریویراااااا هست ریویراااا

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

3. 2 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب اینکه خیلی خوبه! دستش درد نکنه که پول نمیگیره!!
    اما شما اول براش توضیح بده که داستان چیه..بگو مثلا یه ماشین امریکایی قدیمی را از آمریکا میاریم امارات و بعد هم به گمرک خرمشهر..ببین میتونه ردش کنه یا نه و چطوری و چه راههایی داره؟ این جور افراد که خیلی دست و بالشون بازه معمولا بشدت زیر ذره بین هستند و ممکنه براشون دردسر های زیادی درست بشه..اول باید ببینیم واقعا کاری انجام میده و اگر بله به چه صورت..نمیشه ریسک کرد..اگر نتونه کل ماشین به فنا میره!!
    در مورد سند و این چیزها در مرحله بعدیه..اون آسونتره و میشه با پول توی راهنمایی و رانندگی و درست کردن یه سند دست دوم از یه ماشین دیگه جورش کرد..
    اصل قضیه همین گمرک و ورود به خاک ایران هست.
    اوکی، باهاش صحبت میکنم، آدم خیلی کار درستیه (از اونایی که خیلی کم تو گمرک ها پیدا میشه - اونقدر بگم که هنوز بعد از 12 سال سابقه یه موتور داره!) اگه بتونه انجام میده، اگه هم نتونه رک میگه نه!

اقا من باز نفهمیدم، این آشنای من چه قدر میتونه کمک کنه؟ اگه فقط اوردن ماشین داخل باشه که قاچاقی میاره ادم، اگه هم بحث سند باشه که فک کنم باید تو راهنمایی یکی رو پیدا کرد ... مگه نه؟
    سوالم اینه که گمرک تو این فرایند چه قدر نقش داره؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گمرک کلا در همه جای دنیا نقش سندیت و رسمی کردن واردات را داره..مثلا وقتی یه ماشین وارد کشور میشه اولین جایی که باید ورودش را ثبت بکنه و نشون بده که از کجا و به چه صورتی و کی وارد شده گمرک هست..بقیه دستگاهها هم بر اساس مدارک گمرک عمل میکنن و انجام هر کاری بر اساس اون سابقه ورود هست..حالا اگر حتی یه ماشین درجه یک و نو را بصورت قاچاقی وارد کنند ولی هیچ برگه ای که نشون بده عوارض و مالیات گمرک را پرداخت کرده باشه همراهش نباشه دیگه به مفت نمیارزه مگر برای اوراق کردن..در واقع یک کالای دزدی به حساب میاد!
    وقتی که مراحل گمرکی (حالا با پارتی یا بصورت رسمی) انجام بشه و وارد کشور کنیم دهن خیلی از این ادارات و سازمانها تا حدودی بسته میشه..البته کاری که ما دنبالش هستیم واقعا کمتر از فرستادن انسان به کره مریخ نیست!! وارد کردن یه ماشین کلاسیک 35 سال پیش اونهم از آمریکا و در این شرایط کشور و قوانین بی سر و ته!

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گمرک کلا در همه جای دنیا نقش سندیت و رسمی کردن واردات را داره..مثلا وقتی یه ماشین وارد کشور میشه اولین جایی که باید ورودش را ثبت بکنه و نشون بده که از کجا و به چه صورتی و کی وارد شده گمرک هست..بقیه دستگاهها هم بر اساس مدارک گمرک عمل میکنن و انجام هر کاری بر اساس اون سابقه ورود هست..حالا اگر حتی یه ماشین درجه یک و نو را بصورت قاچاقی وارد کنند ولی هیچ برگه ای که نشون بده عوارض و مالیات گمرک را پرداخت کرده باشه همراهش نباشه دیگه به مفت نمیارزه مگر برای اوراق کردن..در واقع یک کالای دزدی به حساب میاد!
    وقتی که مراحل گمرکی (حالا با پارتی یا بصورت رسمی) انجام بشه و وارد کشور کنیم دهن خیلی از این ادارات و سازمانها تا حدودی بسته میشه..البته کاری که ما دنبالش هستیم واقعا کمتر از فرستادن انسان به کره مریخ نیست!! وارد کردن یه ماشین کلاسیک 35 سال پیش اونهم از آمریکا و در این شرایط کشور و قوانین بی سر و ته!
    باشه مرسی
    اما باید ببینم میتونه کاری کنه که واردات این ماشین قدیمی به نظر بیاد! اخه نمیشه رفت راهنمایی گفت که من این ماشین رو وارد کردم سند بدید! اخه گمرک ماشین بالای 5 سال رو نمیتونه اجازه ترانزیت بده حتی!
    اینو از همون بنده خدا شنیدم که یه افغانی میخواسته تعدادی ماشین ژاپنی که دسته دوم بودن رو ترانزیت کنه( نه حتی وارد)، اما چون مثلا 7 یا 8 سال کار کرده بودن بهش اجازه ندادن و بارش برگشت خورد به دبی

8. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اونها اونجا ماده و تبصره دارن ، اگه بخوان به احتمال زیاد می تونن یه کارهایی بکنن

یکی تعریف می کرد که می خواستیم از گمرک یه چیزی بیاریم داخل ، گفتن 30 درصد مالیات می خوره بهش
    من کتاب قانونشون رو برداشتم و یه ماده قانون پیدا کردم که 30 درصد شد 10 درصد !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عجب! ببینم اون چیزه احیانا یه بیوک ریویرا نبوده؟؟؟!!!

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عجب! ببینم اون چیزه احیانا یه بیوک ریویرا نبوده؟؟؟!!!
    نه متاسفانه ! وسایل مربوط به ربات سازی بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حیف..ای کاش همون بود و یه راهی باز میشد که بشه بیاریم..این کار با ریسک و حدس و گمان انجام نمیشه..باید حرکت کرد که البته هیچی معلوم نیست..

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه لحظه تا اومدم فکر کردم کلوپ آمریکاییه!!
    یه عکسی چیزی بزارید تا کیف کنیم

====
    یادش بخیرررررررررررررررررررررر ررررررررررر

chevrolet caprice classic 1977

14. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •