من پسر عمم تو همین شهر خودم(گچساران) 128 با محدودیت 6گیگ گرفته داره ماهی 30 تومن میده ماله منو که دید کف کرد تازه 10 تومنم واسه نصب داد اما ماله من نصبش با خودم بود.....
من پسر عمم تو همین شهر خودم(گچساران) 128 با محدودیت 6گیگ گرفته داره ماهی 30 تومن میده ماله منو که دید کف کرد تازه 10 تومنم واسه نصب داد اما ماله من نصبش با خودم بود.....
مثل اینکه تو شهرستان ها اینجوری هستش. هفته پیش من بندر امام خمینی (سربندر ) بودم.
پسرخالم 256 نا محدود گرفته ماهی 35 تومان سرعت دانلودش هم روی 60 بود
مرسی ....
ولی من اون موقع اصلاً یادم نبود ..
چون رفتنم به نمایشگاه اتفاقی شد و اصلاً یادم نبود ...
در ضمن من آقای اخوان رو به قیافه نمیشناسم فقط تلفنی باهاش صحبت کردم (ولی از پشت تلفن که آدم خوبی بنظر میرسید ...)
حالا فردا اگه تونستم میرم نمایشگاه یه سر دیگه .....
fashion_boy جان عزیز تولدت مبارک
اگه این پست دیر رسید رفته به تایید مدیر سایت برسه ها نگی من دیر دادم![]()
ایول...مرسی.نه هنوز که نگرفتم... راستی شاتل واسه گلستان فیبر نوری هم ساپورت می کنه...
البته واسه گلستان عجیبه
یه پارتی توپم گیر اوردم توی شاتل ببینم زود نصب می کنه....
هرچند امکاناتش توی ایران نیست ولی روی فیبر نوری توی کشورای دیگه بیشتر از 100mb بر ثانیه هم ساپورت می شه... به امید اونروز(300سال دیگه ا ی ر ا ن)....
![]()
خوش آمدید.
چرا به اجبار؟از شرکت شاتل سرویس بگیرید.ارزون_سرعت عالی_بدون قطعی.
اما لطف کنید یه اطلاعاتی در باره سرویسی که میگیرید بزارید تا بهتر بشه مقایسه کرد:
1.هزینه ماهانه؟
2.ترافیکی هر ماه میشه استفاده کرد یا اگه نامحدود باشه...؟
3..سرعت اسمی؟
4.حداکثر سرعتی که با دانلود منیجر میگیرید؟
مثلا من سرویس 128 دارم با محدودیت ماهی 3 گیگ و شبها از 1 تا 7 صبح مجانی.سرعتم تو دانلود بین 40 تا 60 کیلو بایت بر ثانیه و ماهی هم 13900تومان میدم.
با رفتن تو سایت شاتل میزان مصرف روزانه رو به تفکیک میزان سند و رسیو تو هر بار اتصال بتون میده.کامله کامل.
بله 1 تا 7 صبح مجانیه.
1تا7 صبح هم هرچی بگیرید تو یه فیلد جدا میزنه به عنوان ارسال و دریافته مچانی.
نیماد هم همون شاتل هستش.یعنی نی
نیماد نماینده شاتل تو اهوازه.
بچه ها من ممکنه یه مدت طولانی نتونم بیام حدودا 6 ماه
از همه بچهای گل خوزستانی تو این تاپیک تشکر می کنم امیدوارم که موفق باشن
(مثل خداحافظی شد)
مرسی.منم خیلی گرفتارم زیاد استفاده ندارم ولی تابستون دیگه نامحدود می گیرم.
quote=djmilad_mrb;4304061]
در مورد اون دوستمون که خطش فیبر نوریه هم از خانم دلفی پرسیدم گفت که تا 6 ماه دیگه مرکز مخابراتیه منطقه ما یعنی انقلاب رو فیبر نوریشو راه اندازی می کنن یعنی امکان گرفتن اینترنت adsl روی خطوط فیبر نوری هست منتها بستگی به مخابرات داره
اون دوستمونن که تو گلستانه احتمالا تو همین فاصله با یکم تغییر می تونن از شاتل اشتراک بگیرن[/quote]
ممنون.منم پرسیدم گفتن خطهای فیبر نوری گلستانو ساپورت می کنیم.عجیبه
یکی از دوستای منم فامیلشون توی خرم اباد 128 نامحدود 15 می گرفت 6ماه بعد کردنش 25 الن بالای 30 تومان شده. تا ارزونه نهایت استفاده رو بکن بختت باز شده![]()
************دوستان الان دارم با سرعت 90 تا 100 کی دانلود می کنم********************
دوستانی که کیانپارس هستن و وایرلس دارن تست کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)