این عقب و جلو کردن فیلم با استار یکم مصیبته.
دکمه forward رو نگه میداری یهو فیلم 3 دقیقه میره جلو.بخوای بکشم کنی اشکتو در میاره(4 دقیقه back میشه)
راهی نداره بشه ثانیه به ثانیه فیلمو عقب جلو کرد ؟ (البته با پلیر خود گوشی نه با برنامه های جانبی).
این عقب و جلو کردن فیلم با استار یکم مصیبته.
دکمه forward رو نگه میداری یهو فیلم 3 دقیقه میره جلو.بخوای بکشم کنی اشکتو در میاره(4 دقیقه back میشه)
راهی نداره بشه ثانیه به ثانیه فیلمو عقب جلو کرد ؟ (البته با پلیر خود گوشی نه با برنامه های جانبی).
راستی بروبچ استاری، این استار ادیتور فیلم داره؟! البته ممکنه مثل کوکی به جای اینکه یه برنامه جدا باشه، موقع پخش فیلم این امکانو داشته باشه. یعنی وقتی فیلم پخش میشه، روی منو کلیک کنید و ببینید گزینه ی ادیت فیلم رو داره؟ ممنونم!
توی کوکی هم در حالت عمودی دکمه انتر نیست ولی اگه حالت کیپد رو دوبار تغییر بدی (یه بار میره روی شماره ها و بار دوم علائم) دکمه انتر رو داره.یه عیب این گوشی اینه که تو حالت تایپ، گزینه اینتر نداره. حتما باید بری به حالت qwerty تا بتونی اینتر بزنی.
یه کم بدون اینتر سخت میگذره![]()
شما dot net frimworks که مال microsoft هست رو میگی احتمالا.راستی من وقتی نصب کردم گفت نمیدونم چیه کامپیوترم هم آپدیت بشه یه net داشت
یه 35 مگی دانلود کرد برای آپدیتش![]()
من خیلی از صفحه ی اول این گوشی خوشم میاد.همین دو دلم کرده.
بر خلاف نظر کوکی دارها به نظر من صفجه اول استار یه چیز دیگست.
Touch wiz یه چیز دیگست لامصب...
دنبال یک نرم افزار قرآن واسه گوشی میگشتم اینو پیدا کردم.
یک قرآن با فونت درشت و بسیار زیبا و از همه مهمتر مخصوص گوشی های تاچ اسکرین. و دارای قابلیت چرخش با چرخاندن گوشی.
روی استار نصب شد و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزيز همچين چيزي نداره
راستی دوستان ... این استار چندتا فریم ور الان داره ؟
فریم ور خودم اینه
S523AJPIG3
بقیه ورژن ها چیه ؟ از کجا میشه اپدیت کرد و روشش رو از کجا باید یاد گرفت .
و اینکه آپدیت کنم می ارزه ؟ یعنی چه چیزهایی تغییر میکنه ؟ تو سرعت تاثیر داره ؟
آپديت فارسيش هنوز نيومده. با اين فريمورها اگه آپديت كني فارسي گوشيت ميپره.
من افسردگي گرفتم. اين motion sensor استار هيچ كاري نميكنه.
رفيقم يه s8000 گرفته با موشن سنسورش همه كاري ميكنه.آهنگ عقب و جلو ميكنه. وقتي دوتا تو سر گوشي ميزنه آهنگ pause ميشه و چنتا كار ديگه.
نميدونم واسه چي اين قابليت رو تو استار گذاشتن وقتي هيچ كاري نميكنه.
يكي از معيارهاي من واسه انتخاب اين گوشي همين موشن سنسور بود. بدجوري حالم گرفته شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)