فکر کنم 2 سال هر 5 شنبه باید بری مرکزشون هر جا هست
خوب این وقتی که میزاری اونجا
بشین خونه 2 کلام بیشتر بخونید
نیازی به این سهمیه ها نیست
افتخارش هم بیشتره![]()
فکر کنم 2 سال هر 5 شنبه باید بری مرکزشون هر جا هست
خوب این وقتی که میزاری اونجا
بشین خونه 2 کلام بیشتر بخونید
نیازی به این سهمیه ها نیست
افتخارش هم بیشتره![]()
از اون سوال ها بود ها! مثل ریاضی آزاد نکته داشت!
حرفت یکم بوی سیاسی میداد ولی خیلی باهاش حال کردم منطقیه!
effect اسمه !!! بهش s داده بود که به جای فعله سوم شخص استفاده کنیم!!!سوتیش چی بود؟
ها
سلام مهدی جونبزار برات تعریف کنم یکم طولانیه ولی خوب گوش بده تا بدونی جریا چی شد
رفتم سر جلسه دیدم عجب مراقب باحالیه حدود 24 سالش بود ولی توپ , اول بار یه گ کوچیک باهاش زدم دیدم ادم باحالیه خلاصه تا اخر سر هوام رو خیلی داشت اساسی تقل کردم(یکی این مراقب باحالی بود یکی یه دختره سر آزمون جامع بود که تقلب میکردیم هیچی نمیگفت)
مهدی سوالات رو که دادن همینطوری یه 20 دقیقه ای داشتم نگاه میکردم یه 4 تا از ادبیات زدم و رسیدم به معارف خیلی خوب زدم درصورتی که اصلا معارف ها رو من نمیدونستم موضوعش چیه چون مثل اینکه کتاب ها شده دین و زندگی و ویرایش های جدیدش هم اومده و عوض شده زبیخخلاصه نبودی ببینی دیدم اینطوری که نمیشه همش 4 تا ادبیات زدم 4 تا زبان و عربی هم که هیچ
دیدم این بقلیم عجب متفکرانه داره سوالات رومیزنه یه نگاه بهش کردم دیدم انگار برای خودش مخیه
دقیقا کپی برابر اون تست ها رو زدم بطوری که فکر کنم از 100 تا عمومی 94 تاش رو زدم و رسید به دروس تخصصی دیگه مناینجا هیچی بلد نبودم چون هیچ کدوم از این دروس رو نخونده تو دوران تحصیل
داشت ریاضیات رو میزد منم از روش داشتم میزدم لامصب ها کولر رو روشن کردن این به مراقبه گفت کولر بدجوری من رو اذیت میکنه خلاصه رفت ته کلاس نشست
منم که همش 20 تا ریاضی رو ا رو این زده بودم 80 تا یگه سوال تخصصی مونده بود
چکار کنم و چکار نکنم با مراقبه خیلی دیگه رفیق شده بودیم علنا خودش میرفت دم در وامیستاد و به من اشاره میکرد راحت باش کسی نیست و گه گاهی هم اشاره میکرد کسی داره میاد
بلاخره دید که من هیچی دیگه نمیتونم بزنم گفت پاشو برو ته کلاس
رفتم ته کلاس ولی یه میز جلوی اون پسره خالی بود و دیگه نشد از رو دست اون بنیسم همینطوری داشتم نگا میکردم دیدم ینبغلیم عجب خرخونیه ساعت خونشون رو ورداشته آورده داره تایم میزنه ببینه چقدر زمان میکشه سوالات رو جواب بده و شدید داشت رو مسائل فکر میکرد و فرمول مینوشت و جواب میگرفت یه 23 تایی رو هم از رو اون زدم ولی نمیذاشت ببینیم میترسید که یکوقت کسی بهش گیر بده
خلاصه وقت امتحان تموم شد زنه اومد داشت برگه ها رو جمع میکرد همینطوری چشم خورد به پاسخنامه همون پسر خر خونه 3 تا تست دیگه رو هم دیدم و زدم سریع زنه میگفت بده به من پاسخنامه رو گفتم خانوم اجازه بده اینها کمرنگ پر شده بزارید پرنگش کنم هی میگفت بده به من عزیزم
![]()
خلاصه 45 تا تخصصی تونستیم تقلب کنیم و فکر کنم 94 تایی هم عمومی زدیم این وسط
دیگه الله اعلم که قبول میشیم یا نه
انتخاب اولم خمین بود که تراز پارسالش پایین ترین تراز تو رشته مهندسی نرم افزار بوده
بعدش که تموم شد ه پسره گفتم دمت گرم خیلی حال دادی گفت انتخاب اولت کجا بود گفتم خمین گفت 100 درصد شک نکن که قبولی گفتم چطور گفت اگه کرج رو هم میزدی با این درصدی که تو زدی قبول میشدیخلاصه اینجا یکم حالم گرفته د از اینکه چرا کرج رو اول نزدم البته نمیشد فکر اینجا رو کرد که یه نفر خر خون بغل دستت بیوفته و مراقبه هم آدم گیری نباشه
به هر حال ما در این قرعه کشی بزرگ شرکت کردیم یادته دیشب چی گفتم بهت مهدی گفتم وقتی قبول شدم کارنامم رو میارم نشونت میدم بعد برو بشین بگو کنکور الکی نیست باید بشینی درس بخونی: دی
![]()
هرپنجشنبه چیه برادر2 سال 1 بار هم نرفتیم
, این دوستم تو یکی از این پایگاه هاست مسئول نمیدونم کجاشه برای من از سال 83 سابقه زده و فکر کنم 2 سال عادی زده تا 85 و از 85 تا 88 رو فعال زده خلاصه خودم خبر ندارم چکار کرده اینو میدونم که یه سوابقی دارم انگاری باید برم پیشش ببینم چی به چیه چون الان گفتید 1500 تا تراز میاره بالا بسی شور و اشتیاق در ما افتاد فراوان
ولی میخوام برای کنکور کاردانی به کارشناسی برم ببینم میشه سهمیه ای جور کرد چون ماشالله من خیلی درس خونم
تو دوران دانشگاه که میرفتیم از اول ترم تا اخر ترم هیچی نمیخوندیم دقیقا 2 روز مونده به امتحانات لای جزوه رو باز میکردیم و میگفتیم بسم اللهو با کلی مباحث جدید روبرو میشیدم حالا جزوه چی 120 صفحه 2 روز وقت داری بخونی ولی خوب میخوندیم اون دو روز رو نمره خیلی خوبی م میگرفتیم 18 میشدیم و نکته جالب تر اینکه وقتی از سر جلسه میومدیم بیرون همه چی یادمون میرفت
![]()
باتشکر از همه دوستان که نظر دادن مخصوصا 1240 البته فکر کنم اونیکه هر پنج شنبه میره ............
بگذریم در ضمن این سهمیه حدود 700 تا میبره بالا
mer30
خیلی بیشتر از این حرفهاست اینهارو میگن که کسی صداش در نیاد!
اره نزدیک بود گولم بزنن
راستی کلیدش نیومده؟؟
خسته نباشی
کلا تونستم تجسم کنم
عجب کنکوری بوده![]()
بچه ها واقعا اين دوتا از سوالات فيزيك امروز اين بودن ؟
" جسمي به جرم 3 كيلوگرم در ارتفاع 12 متري سطح زمين قرار دارد ، اگر جسم رها شود انرژي جنبشي آن در هنگام رسيدن به سطح زمين چقدر است ؟ "
" جسمي با سرعت اوليه 20 متر در ثانيه در شرايط خلا به بالا پرتاب ميشود . چند ثانيه بعد سرعت جسم به 5 متر روبه پايين ميرسد ؟ "
پسر عموم گفته اين دوتا سوال امروز ( پنجشنبه ، صبح - رشته رياضي ) سوال فيزيك بودن !
يعني كسايي كه ادعاشون ميشه فيزيك رو بالاي 70-80 ميزنن اينجور سوال ها رو جواب دادن !؟
Last edited by ADEL_r; 02-07-2009 at 20:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)