تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 1024 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خریدن کتابهای زیاد به خودی خود بار منفی زیادی داره
    به نظر من بهتره منابع تون رو همون اول مشخص کنید(از طریق یک مشاور یا کسی که قبلا این تجربه رو داشته و موفق بوده)
    به حرفای هیچ معلم یا دوست و آشنایی هم نباید توجه بشه در این رابطه
    در واقع منظورم اینه که در رابطه با خریدن کتاب نباید احساساتی برخورد کنید(یعنی هر کی گفت یه چی خوبه اونو بخرین )
    من منابعم از اول مشخصه و می دونم چی باید بخونم ...هر درسم که دودل باشم از دبیرش کمک می گیرم به موقع...ولی گفتم که اینا کتابارو نمی رم همشو تو یه روز بخرم بیارم ...هر چند روز یه بار یکیشو می خرم(هر وقت اون حس تازگی از بین رفت وقت خرید کتاب جدید هست)...در ضمن پارسال همه ی کتابارو یه بار خریدم که باعث شد بیشتر استرس چه طور خوندن این کتابارو داشته باشم نه حس تازگی و تحرک درسی رو
    من برای هر درس یک کتاب تست و برای فیزیک و دیفرانسیل دو تا کتاب تست تعیین کردم و چیز بیشتری نمی خرم تا اون بار منفی که شما می گین ایجاد بشه
    در هر حال ممنون

2. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام

مهم ---- >دوستان لطفا به اين سوالا پاسخ بديد:

الف) چگونه تست مي زنيد؟
    1. با تعيين زمان تست ميزنم.
    2. با تعيين درصد تست ميزنم.
    3. درصد و زمان براي من مهم نيست و مهم يادگيريه.
    4. (1) و (2)

ب) با توجه به اينكه در دروس اختصاصي تست هاي دانشگاه آزاد دشوارتر از سراسري است ...
    1. فقط تستاي سراسري رو ميزنم.
    2. اول سراسري رو ميزنم و اگه وقت بود آزاد
    3. كي گفته آزاد سخته ؟
    4. هيچكدام!

پ) تست ها رو در كجا ميزنيد؟
    1. در پاسخنامه
    2. در خود كتاب تست
    3. چركنويس
    4. مهم نيست...

منم مثل اون دوستی که به ترتیب گفتن عمل میکنم:

الف) اول 3. بعد 2. بعد 1. بعد 4
    ب)اولا 3 رو بگم. همه میدونن که آزاد آسونتر از سراسریه چون سراسری معمولا بیشتر درکیه. اما نمیدونم چرا من تست ادبیات سراسری رو این سری بیشتر از آزاد زدم!!!! آزاد رو 14% زدم و سراسری رو 33% !!!!! نمیدونم اشکال از تست بود یا از حس جوابیدن من توی اون موقع!!!
    بعدشم بگم که گزینه ی 1 رو میزنم اگه 3 نبود!
    پ) 3

بستگی داره چه درسی باشه !

من برای درسایی مثل ریاضی دیفرانسیل اول جزوه رو پیشنهاد میکنم بعد کتاب

بقیه درسا اول کتاب...
    یه سوالی برام پیش اومد: برای خوندن مثلا حسابان که همه ی درس رو توی جزوه دبیر برام گفته و هیچی نمونده و همیشه از اول سال من فقط همین جزوه رو خوندم و نگاهی به کتاب هم نکردم (تمرینهام توی دفتره)، خب میشه اصلا کتابو در این موارد نگاه نکرد؟

میگم به جز این کتاب ادبیات که گفتین، کلک معلم چطوره؟ من توی کتابهایی که گرفتم، واسه ادبیات کلک معلم رو گرفتم.

آخه یکی می خواد موتور خود ماها رو روشن کنه چه طوری کمکت کنیم
    ولی خارج از شوخی برو به تاپیک "بیا تو انرژی مثبت بگیر" توی همین انجمن خیلی خوبه...
    سعی کن ساعات مطالعتو به تدریج بیشتر کنی...من هر سه روز یه بار نیم ساعت اضافه می کنم بهش...در ضمن یه کاری هم من می کنم که ممکنه به درد تو هم بخوره(اگه تو این طوری نیستی خواهشا به من نخند) : من وقتی کتاب نو می خرم اصلا احساس می کنم اساسا شارژ شدم و حس درس خوندنم اومده برای همینم کتابامو دونه دونه می خرم تا هر بار این کار منو شارژ کنه اگه قراره این هفته دو تا کتاب بگیرم کیشو که ضروری تره الان می گیرم و دیگری رو هفته ی بعد می خرم تا بازم اون حس حرکت برام تکرار بشه
    خیلی باحالی!
    حیف که من همین 1شنبه اکثر کتابهامو گرفتم که فقط 7 تاش مونده بخرم. خداییش وقتی خریدم، چیدمشون و از اون موقع هیچ نگاهشون نکردم! اما بیشتر رفتم طرف درسهای خودم!

4. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

:
    من برای هر درس یک کتاب تست و برای فیزیک و دیفرانسیل دو تا کتاب تست تعیین کردم و چیز بیشتری نمی خرم تا اون بار منفی که شما می گین ایجاد بشه
    در هر حال ممنون

من هم همین کا ر رو کردم ! جز برای ریاضی !

یه نفر بهم گفت برای ریاضی هر چی کتاب بخری کمه ! اما من برای ریاضی حداکثر 3 تا بیشتر نمی گیرم ( 1 آموزش + 2 تا تست )

6. این کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میگم به جز این کتاب ادبیات که گفتین، کلک معلم چطوره؟ من توی کتابهایی که گرفتم، واسه ادبیات کلک معلم رو گرفتم.
    کلک معلم خوبه عالییه..

8. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم همین کا ر رو کردم ! جز برای ریاضی !

یه نفر بهم گفت برای ریاضی هر چی کتاب بخری کمه ! اما من برای ریاضی حداکثر 3 تا بیشتر نمی گیرم ( 1 آموزش + 2 تا تست )
    من که برای هر درسی فقط یک کتاب گرفتم. فقط هم وقتی ازشون استفاده میکنم که توی آنالیز تستها به چیزی بربخورم که توی کتاب درسی درست و حسابی نفهمیده باشمش و یا طور دیگه بخوام بفهمم.

کلک معلم خوبه عالییه..
    مرسی!
    راستی سال دیگه هندسه نداریم؟ ادبیات چطور؟ اگه ادبیات داریم 1 و 2 داره؟
    ممنون

10. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هندسه تحلیلی داریم !

اره ادبیات هم مثل اکثر درس های دیگه 1و 2 داره !

12. 2 کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام علیکم
    من دارم کم کم با شماها پیش میرم ولی نمیدونم چرا اینجا چند روزه پست ندادم فکر می کنم دارم از کنکور عقب میوفتم !
    امان از دست این p30world
    حالا چند تا سوال برام پیش اومد :
    1 - من راحت میتونم تو تابستون روزی 5 6 ساعت بخونم ، حالا به نظر شما این کارو بکنم ؟ ( با بازدهی بالا )
    2 - به نظر شما مبحثی بخونم یا سالی ؟ مثلا وقتی تابع ریاضی 2 رو مسلط شدم برم تابع حسابان یا کلا که ریاضی 2 تموم شد برم حسابان ؟
    موفق باشید .
    Last edited by skhammari; 15-07-2009 at 01:53.

14. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

قبلا نظر شخصی‌ام را گفته بودم. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به ادبیات هست)
    البته مبادا با خوندن این پست من فکر کنید اشتباه کردید. نه خیر، کتابی که تهیه کردید کتاب بسیار خوبی هست. سعی کنید کتابی را که تهیه کردید تا آخر ادامه بدهید و عوض نکنید. اما برای تسلط بر ادبیات خوندن اون کتاب کافی نیست. اون پست را بخونید متوجه می‌شوید. این هم یه قسمتی از اون:
    در مورد ادبیات یک سری کتاب هست که خط به خط مفاهیم، آرایه‌ها، معانی کتاب را بررسی کردند. مثل کلک معلم، گاج و ... . من خودم کلک معلم را توصیه می‌کنم، ولی اگر معلمتون خوب هست می‌تونید بی‌خیال این دسته کتاب‌ها بشوید

...از طرفی بخش عمده‌ای از تست‌ها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تست‌های املا ، آرایه‌های ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمی‌شوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایه‌های اون چندان فایده‌ای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید!‌ منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیه‌ی من این هست که شما کتاب‌های موضوعی در زمینه‌ی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتاب‌ها بپردازید. مطمئنا نتیجه‌ی بسیار خوبی خواهید گرفت...
    Last edited by mehdi_7070; 15-07-2009 at 08:12.

16. 3 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قبلا نظر شخصی‌ام را گفته بودم. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به ادبیات هست)
    البته مبادا با خوندن این پست من فکر کنید اشتباه کردید. نه خیر، کتابی که تهیه کردید کتاب بسیار خوبی هست. سعی کنید کتابی را که تهیه کردید تا آخر ادامه بدهید و عوض نکنید. اما برای تسلط بر ادبیات خوندن اون کتاب کافی نیست. اون پست را بخونید متوجه می‌شوید. این هم یه قسمتی از اون:
    این 2 کتابی که مهدی توی پستی که لینکشو داده معرفی کرده واقعا خوبن توصیه میکنم تهیه کنید..

کتاب املا و لغت انتشارات دریافت(دکتر هامون سبطی)

کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی انتشارات دریافت(دکتر هامون سبطی)

اینجا من گیرشون نیاوردم اما زنگ زدم به خود دکتر هامون سبطی برام با پست ارسال کردن.... اگه گیر نیاوردین و شمارشو

خواستین PM بدین...
    Last edited by timsar jackson; 15-07-2009 at 09:50.

18. 5 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hamashion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

13 پاسخ

سلام علیکم
    من دارم کم کم با شماها پیش میرم ولی نمیدونم چرا اینجا چند روزه پست ندادم فکر می کنم دارم از کنکور عقب میوفتم !
    امان از دست این p30world
    حالا چند تا سوال برام پیش اومد :
    1 - من راحت میتونم تو تابستون روزی 5 6 ساعت بخونم ، حالا به نظر شما این کارو بکنم ؟ ( با بازدهی بالا )
    2 - به نظر شما مبحثی بخونم یا سالی ؟ مثلا وقتی تابع ریاضی 2 رو مسلط شدم برم تابع حسابان یا کلا که ریاضی 2 تموم شد برم حسابان ؟
    موفق باشید .

به نظر من 5 ساعت خيلي خوبه برا تابستون ولي اگه مطمئني با شروع مهر ماه كم نمياري و با بازدهي بالاتر ادامه ميدي.بهتره هفته هاي اولو با روزي 2،3 ساعت شروع كني و هفته هاي بعدي به ساعاتت اضافه كني اينجوري هم با انرژي بيشتر پيش ميري هم خسته نميشي بعدها.

من خودم نظرم اينه رياضي 2 رو با تسلط كامل به اتمام برسونم بعد برم حسابان و بعد ديفرانسيل.تستاشو فراموش نكن.

از تابستون برا رفع تموم اشكالات پايه ات استفاده كن، بعد مهر اصلن وقت نميكني.مطمئن باش.

20. 4 کاربر از hamashion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •