آقا کسی میدونه جریان این LT4 چیه ؟؟؟ کی میاد ؟ اصلا قراره بیاد؟؟؟
دیروز رفتم بازی بخرم فروشنده گفت که به همبن زودیا میاد
آقا کسی میدونه جریان این LT4 چیه ؟؟؟ کی میاد ؟ اصلا قراره بیاد؟؟؟
دیروز رفتم بازی بخرم فروشنده گفت که به همبن زودیا میاد
ال تی 4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هه
یارو سرکارت گذاشته.
تو سایت c4 اصلا حرفی ازش گفته نشده.
سلام مجدد
یه آموزش دیدم واسه lt2 .lite-on میخواستم ببینم واسه lt3 هم جواب میده یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب نمیده لطف کنید لینک آموزش lt3.lite-on رو بگذارید l
ممنون
================================================== ===============
یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه
اینکه از LTPlus-0251-v3.0.bin استفاده کنم یا LT-liteon-0800-v3.bin ... از کدوم ورژن استفاده کنم ؟
Last edited by emro0ziboy; 27-01-2013 at 03:12.
سلام
میتونم کنسولمو -- j-tag کنم ؟ من x360 slim 250 gb دارم سال ساختشم 3-2012 هستش داشبوردش هم 2.0.15 هست. ممنون
كنسولم از دبي گرفتم من جنوبم اينجا كسي نميتونه هك كنه . خواهشا كمكك كنيد بگين ك چ هكي بهش ميخوره . الان 4 ماهه گرفتم اصلا باش بازي نتونستم بكنم .
دوستان من هر بازیی رو میزارم نمی خونه اصلا یا می نویسه باید دیسک رو تمیز کنید یا می نویسه unrecoganized disc یا mult imedia mixed چکار کنم؟ یه دفعه وسط بازی قطع میشه ارور میده قطع میشه سیدی در نمیاد و...
لنز رو هم تو خونه با الکل تمیز کردم ولی فایده نداشت مشکل همین لنزست؟
چون بازی ها هیچ مشکلی نداره
الان هم که لنز ها همه تقلبی و گرون
Jtag که نمیتونید بکنید،میتونید ریست گلیچ(RGH)بکنید که یه جورایی Jtag هستش اما دقیقا اون نیست.......................
میتونید بفرستید تهران واستون انجام بدن................
به احتمال زیاد مشکل از همون لنز هستش،اگه دستگاه بیشتر از 2 یا 3 سال کار کرده منطقیه..................
اگه دستگاه رو به تعمیرکار درست و حسابی و کاردست بدید مشکلی پیش نمیاد./
دوست عزيز ميشه درمورد هكش توضيح بدي ؟ چ فرقي با j-tag داره ؟ ممنون
j-tag از Exploit نرم افزاری در سیستم عامل دستگاه و نصب کرنل جدید و چند دیود روی مادربورد استفاده میکنه که با آپدیت از بین میره و دیگه قابل استفاده نیست
اما RGH از Exploit سخت افزاری استفاده میکنه که ابتدا Nand خوانده میشه و ECC نصب میشه که CPU Key رو بدست بیاره و بعد باید یک Freeboot ساخته و نصب بشه و در آخر کار هم با نصب Glitch kit کار تمام میشه که با آپدیت دشبورد هم این قابلیت باقی می مونه و مشکلی پیش نمیاد
اما هر دو روش امکانات یکسان رو در اختیار قرار میده
موفق باشی
سلام
مزايا و معايب هك rgh رو ميشه بگين ؟
خوب سوالتون یه خورده نامفهومه،مزایا و معایب نسبت به چی؟!
اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.......................
موفق باشید./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)