تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 91 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من g10 'گرفتم با یک تیاتر 780.ولی به تازگی یک media player ws tv live گرفتم با کابل hdmi برای تصویر یک کابل optical برای صداش که به ورودی تیاتر وصل میشه.قیمت media playe 180 تومان - قیمت کابل hdmi 40 تومان-کابل optical 16 تومان-
    فقط می تونم یه جمله بگم.معرکه است.واقعا آخر کیفیت صدا و تصویر رو دارم.g10 فوق العاده تصویرش قشنگه.

2. 4 کاربر از amir.amer1354 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام امیر خان
    راستشو بخوای من پول درست و حسابی برای وارد کردن اجناس گرون ندارم . بعدشم من نگفتم که خودم میخوام برم دبی یا ژاپن و این تلویزیون رو بخرم و بیارم. در مورد دبی یکی از اقوام پسر داییم توی دبی دفتر بازرگانی داره و کارشون واردات و صادرات هست . . . در مورد ژاپن هم یکی از اقوام بهم گفته که رفیقش نمایندگی یه جنس ژاپنی رو تو ایران دارن و از ژاپن واردات دارن و گفت که شاید بتونه همچین چیزی که من میخوام رو برام لابه لا ی اجناسشون بزارن و بیارن. (البته هنوز خودم صد در صد مطمئن نیستم ) در این صورت نظرت چیه ؟ راستی قیمت توی خود ژاپن هم همین 2000 دلار هست یا ارزونتره (به خاطر تولید داخلیشون)
    سلام

من پیشنهاد می کنم چند ماهی صبر کنی تا مدل های جدید NEO PDP2 پاناسونیک عرضه بشه و انوقت اقدام به خرید کنی .

خرید v10 با عرضه پنل های neo pdp 2 پانا و عرضه پنل های 2010 تا چند ماه دیگه در حال حاظر به صلاح نیست

چند روزی هست مدل های جدید پاناسونیک معرفی شده تقریبا می تونم بگم کمتر از 3 ماه دیگه تو ژاپن عرضه میشه تو ماه april .

داره خودمونی میشه 3pehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام

من پیشنهاد می کنم چند ماهی صبر کنی تا مدل های جدید NEO PDP2 پاناسونیک عرضه بشه و انوقت اقدام به خرید کنی .

خرید v10 با عرضه پنل های neo pdp 2 پانا و عرضه پنل های 2010 تا چند ماه دیگه در حال حاظر به صلاح نیست

چند روزی هست مدل های جدید پاناسونیک معرفی شده تقریبا می تونم بگم کمتر از 3 ماه دیگه تو ژاپن عرضه میشه تو ماه april .
    سلام
    شما یکساله میفرمایید صبر کنید v10 بیاد حالا میفرمایید خرید v10 به صلاح نیست
    اگه اینطور پیش بره ما هیچ موقع صاحب پنل نمیشیم چون هر ماه یه محصول جدید به بازار میاد و بلافاصله شما خرید محصول قبلی رو رد میکنید

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

باسلام
    فکر می کنید مدلهای جدید کی به ایران می رسند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باسلام
    فکر می کنید مدلهای جدید کی به ایران می رسند؟
    وقتی مدلهای یک سال پیش هنوز نیومده مدلهایی که هنوز نیومده (مدلهای جدید) حداقل 1.5 سال دیگه میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اتفاقا اصلا صبر کردن برای این پنلهای جدید درست نیست!
    اولا که هنوز به بازار عرضه نشدن که بفهمیم بهتر از v10 هست یا نه!
    البته مسلما برق کمتری مصرف میکنن.
    ولی تو ایران حداقل 10 ماه دیگه این پنلها وارد میشن که اونم با قیمت نجومی چرا که تکنولوژیه جدیده و فروشنده های ما هم منصف.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سری G20 یا G25 پاناسونیک امسال به احتمال زیاد اواخر یا اواسط تابستون وارد ایران میشه و به نظر میاد از نظر کیفیت تصویر بهتر از V10 باشن حداقلش این هست که تصویرشون برای بیشتر افراد 100 در صد جذابتر هست چون برایتنسشون خیلی بالاتر رفته.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    شما یکساله میفرمایید صبر کنید v10 بیاد حالا میفرمایید خرید v10 به صلاح نیست
    اگه اینطور پیش بره ما هیچ موقع صاحب پنل نمیشیم چون هر ماه یه محصول جدید به بازار میاد و بلافاصله شما خرید محصول قبلی رو رد میکنید
    دوست عزیز ایشون قصد خرید از ژاپن رو دارن نه ایران. منم زمان عرضه شدن در ژاپن رو به ایشون اعلام کردم نه در جمهوری اسلامی ایران ! . در جمهوری اسلامی اومدن این پنل ها با خداس شاید یک سال دیگه همین موقع شاید

بنابرین فلسفه خرید از ژاپن و ایران رو یکی نکنید.
    Last edited by Ami R 940; 09-01-2010 at 20:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سری G20 یا G25 پاناسونیک امسال به احتمال زیاد اواخر یا اواسط تابستون وارد ایران میشه و به نظر میاد از نظر کیفیت تصویر بهتر از V10 باشن حداقلش این هست که تصویرشون برای بیشتر افراد 100 در صد جذابتر هست چون برایتنسشون خیلی بالاتر رفته.
    سلام
    به خدا من خسته شدم از بس صبر کردم بلاخص که شرکت سامسونگ مرتب داره قیمتهاشو پایین میاره!!
    به نظر شما چکار کنیم صبر کنیم و بی خیال V10 بشیم؟؟ و منتظر آمدن سری G20 یا G25 شویم؟؟
    سری G20 یا G25 در چند اینچ قراره عرضه بشه؟؟ حتی اسم این مدلها در سایت رسمی پاناسونیک هنوز نیامده و من فکر کنم تا دو سال دیگه هم به ایران نرسه!!
    آخرین سری را سری Z معرفی کرده؟؟
    منبع این خبر سری G20 یا G25 کجاست لطفا لینک آنرا قرار دهید.
    ممنون
    Last edited by koh; 10-01-2010 at 12:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

درجواب دوستمان بايد بگويم نسل جديد تلويزيونها 3D است يعني سه بعدي نشان ميدهند كه بايستي با عينك مخصوص آنرا مشاهده كرد. پاناسونيك اين سيستم را روي سري vt25 بكار برده است. ولي در سري G سيستم NEO PDP و كنتراست 5000000 : 1 رانصب كرده است كه هنوز به بازار نيامده.

البته براي توليد تصاوير 3D بايد از دوربين هاي مخصوص استفاده كرد كه گمان نكنم حالا حالاها جا بيفتد.
    اين هم تصويري از اين دوربين مخصوص

Last edited by MAPNAZ; 11-01-2010 at 08:50.

13. این کاربر از MAPNAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •