تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 192 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه satartitaniom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    آقا اين جريان پايين اومدن باس چيه؟
    ما تازه خواستيم بريم بخريم!
    گفتن باسش اومده پايين!مگه ميشه؟؟؟چرا؟؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فقط سری z جدید رو باس رم و نوع رم رو چنج کردن ؟ . چه افتضاح .تا یه چیزی گل میکنه و خوب در میاد تو این کشور میرند به قصد دزدی از روش یا هزینه اش رو گرون میکنن یا این کارا رو انجام می دند .

100 درصد این کار سازگاره!! بعید می دونم ایسر تغییر داده باشه سخت افزارش رو.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فقط سری z جدید رو باس رم و نوع رم رو چنج کردن ؟ . چه افتضاح .تا یه چیزی گل میکنه و خوب در میاد تو این کشور میرند به قصد دزدی از روش یا هزینه اش رو گرون میکنن یا این کارا رو انجام می دند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض در جستجوی مدل G

دوستان سلام. با تشکر از همه که لطف کردن و نظرات سازنده خودشونو اینجا گذاشتن. من تقریبا همه این پستا رو از اول تا به اینجا خوندم و الان که به این نتیجه رسیدم 5738G بهترین گزینه برام هست متاسفانه تو بازار (مشهد) هم پیدا نمی شه.
    به سازگار تهران زنگ زدم و اونها هم گفتن معلوم نیست که دوباره وارد بشه. از دوستای خصوصا پایتخت نشین خواهش می کنم به محض اینکه از ورود این مدل به بازار با خبر شدن ما رو هم بی خبر نذارن.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام داش حمید بحث باس رم اومد وسط این عکس ها رو ببین چرا باسرمها بالا نیست

داره خودمونی میشه ya_hossayn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا دو تا سوال برام پیش اومد.
    توی کامپیوتر خونگیم گاهی سیستم به خاطر دمای سی پی یو خاموش می شد و وقتی می رفتم دما رو از ستاپ نگاه می کردم نزدیک نود درجه بود!
    در جایی از این تاپیک یکی از دوستان گفت که نوت بوکش وسط بازی خاموش شده. بعد آقا حمید جواب داد به خاطر دمای سی پی یوئه. ظاهرا توی لب تابها فن آنچنانی برای خنک کردن وجود نداره. اگه قرار باشه وسط بازی و... نوت بوک خاموش بشه اونوقت خیلی جاها نمی شه ازش استفاده کرد درسته؟ یا مدام روشنش گذاشت ؟
    و ممکنه عمرش کاهش پیدا کنه.
    سوال دیگه ام اینه که اصولا گرافیک 512 مدلهای زدجی و جی برای چه چیزی قراره استفاده بشه؟ بازی ...؟
    اگه مثلا با همون مدل زد بشه فتوشاپ 2009 کار کرد که دیگه نیازی به گرافیک ددیکیتد نیست؟ لب حرفم اینه که پول دادن به خاطر گرافیک 512 کار بیهوده ای نیست؟ وقتی همون مدل زد هم جواب می ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اين برنامه CPU-Z رو از كجا ميتونم دان كنم؟ قفل شكسته است؟ روي XP 32 بيتي نصب ميشه. اصولا" كارش چيه؟

داره خودمونی میشه ya_hossayn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی کامپیوتر خونگیم گاهی سیستم به خاطر دمای سی پی یو خاموش می شد و وقتی می رفتم دما رو از ستاپ نگاه می کردم نزدیک نود درجه بود!
    در جایی از این تاپیک یکی از دوستان گفت که نوت بوکش وسط بازی خاموش شده. بعد آقا حمید جواب داد به خاطر دمای سی پی یوئه. ظاهرا توی لب تابها فن آنچنانی برای خنک کردن وجود نداره. اگه قرار باشه وسط بازی و... نوت بوک خاموش بشه اونوقت خیلی جاها نمی شه ازش استفاده کرد درسته؟ یا مدام روشنش گذاشت ؟
    سوال دیگه ام اینه که اصولا گرافیک 512 مدلهای زدجی و جی برای چه چیزی قراره استفاده بشه؟ بازی ...؟
    اگه مثلا با همون مدل زد بشه فتوشاپ 2009 کار کرد که دیگه نیازی به گرافیک ددیکیتد نیست؟ لب حرفم اینه که پول دادن به خاطر گرافیک 512 کار بیهوده ای نیست؟ وقتی همون مدل زد هم جواب می ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اين برنامه CPU-Z رو از كجا ميتونم دان كنم؟ قفل شكسته است؟ روي XP 32 بيتي نصب ميشه. اصولا" كارش چيه؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید گل مشکل من نصب ویندوز نیست مشکلم نشناختن مودم توی xp هست شما مودمتون توی اکس پی شناخته شده؟
    سلام
    آقا اين جريان پايين اومدن باس چيه؟
    ما تازه خواستيم بريم بخريم!
    گفتن باسش اومده پايين!مگه ميشه؟؟؟چرا؟؟

دوستان سلام. با تشکر از همه که لطف کردن و نظرات سازنده خودشونو اینجا گذاشتن. من تقریبا همه این پستا رو از اول تا به اینجا خوندم و الان که به این نتیجه رسیدم 5738G بهترین گزینه برام هست متاسفانه تو بازار (مشهد) هم پیدا نمی شه.
    به سازگار تهران زنگ زدم و اونها هم گفتن معلوم نیست که دوباره وارد بشه. از دوستای خصوصا پایتخت نشین خواهش می کنم به محض اینکه از ورود این مدل به بازار با خبر شدن ما رو هم بی خبر نذارن.
    سلام داش حمید بحث باس رم اومد وسط این عکس ها رو ببین چرا باسرمها بالا نیست

سلام

خوب منم راهنماييت كردم واسه نصب اتوماتيك درايور نه ويندوز
    اينجا رو ببين:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه شركت سازگار براي بردن سود بيشتر سفارش ساده تري داده به ايسر و گرنه خود ايسر همچنين كاري نمي كنه
    با اين كار خواسته ميل به خريد مدل جي و زد جي زيادتر بشه

مدل جي فعلا نايابه احتمالا" بايد به زودي برسه به ايران

نگران نباشين سي پي يو نوت بوك به دليل تماس با يك تكه فلز بزرگ خيلي بزرگ و پهن مشكلي نداره
    در مورد دسك تاپ هم مشكل از قرار نگرفتن صحيح هيت سينك كه مثل شوفاز هست بر روي سي پي يو اين اشكال پيش مي اومده. يا فنش خراب بوده و يا خمير سيليكون بينش نبوده ببر برات چك كنن تعميركارها يا خودت كنترل كن. دماي 90 خيلي خيلي زياد هست. حداكثر 70 براي دسكتاپ

نوت بوك با گرافيك جي فورس تقريبا براي كارهاي گيم متوسط و گرافيكي معمولي مناسبه
    مدل زد هم فتوشاپ و اتوكد و .. رو جواب ميده

ببين اگه شما پروفايل مصرف انرژي رو روي كم مصرف بذاري خوب سرعت رم هم مياد پايين
    برو بذار روي هاي پرفورمنس چون رمت ظاهرا" 1066 هست اما به دليل اينكه برق كمتري مصرف بشه داره با سرعت كم كار ميكنه
    بروي كنار ساعت روي علامت باطري كليك كن و هاي پرفورمنس رو انتخاب كن
    بعد تست كن ببين چي ميشه.

برنامه سي پي يو زد كارش كنترل سرعت و دما و ولتاژ كاري رم و سي پي يو هست.
    بله روي همه ويندوز ها كار مي كنه.

اين هم لينك دانلود اين برنامه:

سيستم 32 بيت:
    کد:
    سيستم 64 بيت:
    کد:

11. 3 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •