فكركنم منظور حميد travel كردن بين مسافت هاي طولاني هست
راستي اين بازي مثل قبلي travel camp نداره يا من پيدا نكردم ؟
اين كه هر جا ميخواستي كمپ ميزدي يك destination انتخاب ميكردي ميرفتي؟
اينجا فقط از نقطه هاي save ميتوني travel كني
فكركنم منظور حميد travel كردن بين مسافت هاي طولاني هست
راستي اين بازي مثل قبلي travel camp نداره يا من پيدا نكردم ؟
اين كه هر جا ميخواستي كمپ ميزدي يك destination انتخاب ميكردي ميرفتي؟
اينجا فقط از نقطه هاي save ميتوني travel كني
سلام،
آقا کسی نحوه دوئل کردن رو میدونه؟ من دقیقاً نمیدونم کدوم دکمه هارو باید بزنم، میشه یکی توضیح بده؟ ممنون،
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که beavers (فکر کنم میشه سگ آبی) از کجا شکار کنم؟ واسه اون یارو میخوام که داره گلایدر درست میکنه. تنکس
پس كجان اين اسبا؟!ما كه مرديم از بس پياده گز كرديم:دي
آدرس همرو بده كه لله دركما(يعني خدا خيرت بده)
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
نه پدرام جان من اسب مي خوام.والا من نديدم هيچ اسبي.الان 10 درصد رفتم همرو پيادهاز اين سر نقشه به اون سر نقشه
منظورت undead nightmare هست؟ توی اون باید بری کنار تخت خواب تا سریع تراولکنی. چونکه نمیشه که کمپ زدپر زامبی هست
ولی fast travel کنار هر تت خواب توی هر شهر وجود داره.
بابا چند تا بالا رو بزن ( بالا این جهت ها ) ست میزنه. اولش اسب نمیاد. یک 20 30 تایی بزن یا یک اسب نیمه مرده میاد یا سالم. شانسیه.
نگاه کن ، دوربین از در میاد نزدیک ، هروقت LT رو بزنی نشونه گیری می کنه ، هر چی دیرتر بزنی دوربین نزدیک تر میهش ، ولی اگه از راه دور بزنی ، دوربین دوره ، ولی خوب زودتر تفنگتو در میاری. حالا نشونه رو بیار رو اعضای مهم طرف مثل سر و قلب و تند تند RT بزن تا یک خونی پر شه. بعد از پایان زمانی که صحنه آهسته هست هر کی نوارش پر تر بود دوئل رو برده. اگر هم نشونه رو روی تفنگش بیاری و تیر بزنی یک راست برنده میشی ، طرف نمی میره و فقط تفنگش می افته و دستش ناکار میشه ، بعدش در میره ، کلی هم بهت افتخار میده!
سگ آبی هم توی وست الیزابت هست. همونجایی که شهر بزرگ و مزرعه مون هست. دقیقا شمال مزرعه مون کنار دریا ها پره. اینم نقشش:
![]()
ممنون مبين جان.بابا چند تا بالا رو بزن ( بالا این جهت ها ) ست میزنه. اولش اسب نمیاد. یک 20 30 تایی بزن یا یک اسب نیمه مرده میاد یا سالم. شانسیه.
هي من ميگم چرا اسب نمياد نگو من هي دكمه ي Y رو ميزدمبا اساسين اشتباه شد:دي
راستی آقا الان من یدونه اسب آتیشی داشتم، بعد یدونه اسب سبز پیدا کردم این یکی رو گرفتم سوار شم.
بعد الان دوباره اون اسب قبلیم رو بخوام چکار کنم؟
یدونه اسب دیگه بود استخونی و مردنی بود، گرفتمش، سوار که شدم کج میرفت! کثافت انداختم توی دره!
دوستان اينجا كه :
محتوای مخفی: !
اخرش هست درست ؟
ديگه چيزي نيست رو نقشه
درصد هم رو 70 هست
اون اسب ها 4 تا اسب ویژه هستن دیگه. اسب ها دیگه مثل نسخه اصلیش نیستن که با سند بشه صداشون کرد ، هر کی رو گرفتی باید با همون بری دیگه . یعنی اگه اسب های مخصوص بمیرن دیگه مردن دیگه. اون اسبی که کج می رفته هم اسب نیمه مرده عادی بوده. دوباره 20 تا سوت بزن شانسی یا اسب درست حسابی میاد ه خسته میشه یا اسب نیمه مرده میاد که خسته نمیشه ولی فرمونش کجه ( یعنی بعضی وقتا گوش به صاحبش نمیده)
آره . داستان بازی رو گذروندی.محتوای مخفی: لو رفتن داستان :دی
سلام.
با كمك دوستان و يادآوري كردن دكمه ي سوت زدن بالاخره من هم اسب سوار شدم.
اما به نظرم توي DLC بازي كنترل اسب خيلي خيلي ساده تر و بهتر شده.به طوري كه شما اگه دستتون رو روي دكمه ي A بگيريد اسب با سرعت يكنواخت حركت ميكنه.مساله اي كه من به شخصه تو بازي اصلي تجربه نكردم و وقتي دكمه ي A رو ميگرفتم اسب بعد از چند ثانيه سرعتش كم ميشد و ديگه تقريبا مي ايستاد.
اره تو dlc هم سرعت اسب بيشتر شده هم كنترلش راحت تر شده
اون اسب هاي undead هم كه stamina بينهايت دارن ولي handling شون زياد جالب نيست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)