کسی راهمنمای این بازی رو نداره ؟
تو گوگل سرچیدم پیدا نکردم
بازی چندتا چپتره؟
کسی راهمنمای این بازی رو نداره ؟
تو گوگل سرچیدم پیدا نکردم
بازی چندتا چپتره؟
به پست اول مراجعه کن. اطلاعات کاملی گذاشتم از جمله چپتر ها و اچیومنت ها
با تشکر
اما من توش راهنمای بازی رو ندیدم و همچنین اینکه چند تا چپتره
والا منظورت از راهنما چیه بازی که خیلی ساده اس فقط مشکل اون دوئل هاشه خودمم با ترینر رد کردم اون موقع (روم به دیوار ولی کچلم کرده بود باید تمومش می کردم) بازی یادم نیست چند تا چپتر داشت ولی توی اون اچیومنت ها که نوشتم اشاره کردم به راهنمایی ها می تونی ازش استفاده کنی تا بتونی کامل تموم کنی بازی رو فقط بگم بازی ترکیبی هست و باید در بعضی جا ها از توانایی های منحصر به فرد کاراکتر هات استفاده کنی
خیلی طولانیه ؟با یه گیم پلی متوسط چند ساعته یا چند روزه تمومه؟
خوب شاید 2 روز من 3 روزه ولی زیاد قطع می کردم بخوای بکوب بزنی 1 روز و نیم. روی آسون بازی کن اگه نتونستی دوئل ها رو ببری اون ترینر پست اول رو دانلود کن
از شما بعیده بابا.
من 1 روزه رفتم خیلی آسون بود.روسختش تو 2 روز 3 بار تموم کردم(دیگه دوئلاش دستم اومده بود) کله اسلحه های بازی رو هم خریده بودم
نظر شخصی : بعضی وقتا به این فکر می کنم , بازی ای که اینقدر طول می کشه ساخته بشه و اونقدر طول میکشه تا به دست این و اون برسه , آیا واقعا کار درستیه که آدم رو خودش فشار بیاره و بکوب بشینه 1 روزه تموم کنه ؟ اگر فرض رو بر این بگیریم که در هر فصل 8 تا بازی بدرد بخور بیاد(که نمیاد) و شما هم ماکزیمم هر بازی رو 3 بار بازی کنی , فوقش از 90 روز - 24 روز بازی مفید خواهید داشت که ازون هم فقط 8 روزش بیشتر از همه روزا حال می کنی چون بار اول هست که بازی رو بازی می کنی - ولی خوب اگر همون بازی رو روزی 3 ساعت بازی کنی یا کمتر, 2 ساعت بازی کنی شاید هر بازی رو به 1 هفته تموم کنی حداقل دلت خوشه که 1 هفته از یک بازی برای اولین بار لذت بردی ؟!؟! ... در هر صورت هر کی هر جور دوست داره بازی می کنه و نظرات محترم .
بابا شما حرفه ای هستید ما رو نگاه نکنید که آماتور هستیم. شما ماشالله گیم خور هستید.
البته من این بازی رو بکوب بازی نکردم من کلا هیچ بازی رو بکوب بازی نمی کنم سریال مانند بازی می کنم تا هم سرگرمم کنه یه مدت و هم وقتم رو زیاد نگیره
من یه جا گیر کردم که میگه برو دنباله celvin حالا یه جاییه که پر از راه ها و کلبه های چوبیه و هی نارنجک میندازند جلوم ستاره هم زده برو کجا اما هر چی میرم راهی به پایین نیست
چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)