ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟ر
ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟ر
آهنگی که خواستیو بریز تو my documents گوشیت (منظور حافظه داخلیه )ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟ر
آقا شرمنده من هي سوال ميپرسم!
از كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن! چقدر دانلود و سند كردم با جي پي آر اس ؟؟؟؟
اگه از gprs استفاده میکنی توصیه میکنم که spb wireless monitor رو نصب کنی..
یا علی![]()
SETTINGSاز كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن
SYSTEM
DEVICE INFORMATION
CALL DURATION
البته هر بار که هارد ریست کنی صفر میشه .
ممنونم... ولي متاسفانه نميشه! يه چند آهنگ كوتاه خودش داره فقط...شما كردي شد؟؟؟
نشد؟
من قبلا آهنگ معینو گذاشته بودم
درست یادم نمیاد ولی فکر کنم تو همون my device ریختم
والا من تو my device و توي my document كپي كردم اما بازم همون چند تا آلارم مزخرفه خودش رو داره!
سلام.
شما باید اول ببینی اون زنگهای فابریکش فرمتشون چیه.بعد زنگهایی که میخوای اضافه کنی رو با همون فرمت کپی کنی تو فولدر ویندوز.یک راه دیگه هم نصب نرم افزاره .با یکسری نرم افزارها هم میشه اینکارو انجام داد.
پ ن : راستی اون زنگهایی رو هم که ریختی تو داکیومنت و... رو پاک کن که اضافه حافظه داخلی رو اشغال نکنه.![]()
Last edited by AryanLand; 13-12-2009 at 21:54.
مرسي واسه راهنماييت...پاك كردم فايلا رو!
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون!![]()
Last edited by roham_06; 13-12-2009 at 23:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)